folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrail Oğullarının Katliamı!

İsrail Oğullarının Katliamı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

çanakkalede  ölenler için bu kadar üzülüyormusun onu sorgulamak lazım

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tpyion
    tpyion's avatar
    Erkek

Bazıları utanmasa israili alkışlayacak ya.Orada yapılan bi insalık suçudur milleti ırkı  dini mezhepi bilmem nesi ne olursa olsun sonuç bu olmaz olmamalı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    -----------------------------

araplardanda yahudilerdende tiksiniyorum birbirlerni gebertmelerinden tarifsiz bir mutluluk duyuyorum enkısa zamanda araplarında bu saldırıya misliyle karşılık vermesini özlemle bekliyorum hatta sonra israil yine misliyle karşılık versin bu mahlukatların tiksinç soyu kuruyana kadar kırsınlar birbirlerini tek dileğim budur bu konuda .

arap gibi bir çöl hayvanını da yanımıza din yada herhangi bir nedenle müttefik(?)ten öte "kardeş" olarak gören aklıevveller varsa Türk ulusunun parçası olamadıklarına ve mutlaka etnik özürlü biryanlarının olduğuna inanıyorum. bu çöl hayvanlarının ingilizlerin fransızların yanında Türklere karşı nasıl coşkuyla savaştığını ve her fırsatta (kıbrıs, ermeni meselesi, kürt ayaklanması ...) sırtımızdan defalarca hançerleyip haçlı ve siyonistlerle bize karşı birlik olduklarını unutmamak gerekiyor. Türk askerlerine nasılda haince saldırdıkları ve kahpece kanımza girdiklerini belki dindar(!) arkadaşlar hatırlamıyor ama ben unutamıyorum

Altınlar dolarlar içinde yüzen arap şeyhlerinin filistin meselesi konusunda ne yazıkki Türkler kadar duyarlı olmadıkları da gerçek. Tabiki buna araplar açısından değil Türklerin sanki kendi dertleri bitmiş de arapların beşpara etmez ciğerinin derdine düşmüş gibi bir hali var ona yanıyorum.Yarın öbür gün başımıza bir iş gelse bu filistinli mahlukatın tarafımızda savaşacağını sanacak kadar da salakmısınız kafayımı yediniz yoksa hainmisiniz?? Tam aksine gidip artık kimle savaşıyorsak onun yanında nedensizce taraf olacaklardır. Defalarca tarifsiz fedakarlıklarımıza ve korumamıza rağmen  bu arap denen garabetin, ilkel mahlukatın Türk ırkına kini asla bitmemiştir. Belalarını bulmuş olmaları konusundaki gelişmeler ilahi adalete olan inancımı arttırıyor. Tanrıdan tek dileğim savaşlarının şiddetlenerek sürmesinden başka birşey değildir. 

arap gibi bir çöl hayvanını da yanımıza din yada herhangi bir nedenle müttefik(?)ten öte "kardeş" olarak gören aklıevveller varsa Türk ulusunun parçası olamadıklarına ve mutlaka etnik özürlü biryanlarının olduğuna inanıyorum

evet tüm müslümanlar benim kardeşimdir diyorum ve safkan Türk'üm.

ilahi adalete inanıyorum diyorsun tanrıdan dileğim var diyorsun sonrada arap ırkına küfredip hakaret ediyorsun. Senin peygamberin hangi ırktan. ve ne demiş.

‏{الْمُسْلِمُ أَخُو الْمُسْلِمِ، لاَ يَظْلِمُهُ وَلاَ يُسْلِمُهُ، وَمَنْ كَانَ فِي حَاجَةِ أَخِيهِ كَانَ اللَّهُ فِي حَاجَتِهِ، وَمَنْ فَرَّجَ عَنْ مُسْلِمٍ كُرْبَةً فَرَّجَ اللَّهُ عَنْهُ كُرْبَةً مِنْ كُرُبَاتِ يَوْمِ الْقِيَامَةِ، وَمَنْ سَتَرَ مُسْلِمًا سَتَرَهُ اللَّهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ‏}‏‏

[Müslüman Müslümanın kardeşidir ona zulmetmez; onu düşmana teslim etmez. Kim bir Müslüman kardeşinin ihtiyacını giderirse, Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Kim bir Müslümanın sıkıntısını giderirse, Allah da kıyamette onun bir sıkıntısını giderir. Kim de bir Müslümanın ayıbını örterse, Allah da kıyamette onun bir ayıbını örter.]

[Buhârî, Mezâlim 3]

http://www.cemalagirman.com/h_yorum_02.html

bak bakalım etnik özürlü kimmiş şimdi. sanırım sen ya yahudisin yada hristiyanlık inancını benimseyen ırkların mensup olduğu ırkdansın.  ;)

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

26,32,33 ve 57. âyetler ile 73-80. âyetler Medine döneminde, diğerleri Mekke döneminde inmiştir. 111 âyettir. Sûre, adını ilk âyetin konusu olan

4. Biz, Kitap'ta (Tevrat'ta) İsrailoğullarına, "Yeryüzünde muhakkak iki defa bozgunculuk yapacaksınız ve büyük bir kibre kapılarak böbürleneceksiniz" diye hükmettik.
    5. Nihayet bu iki bozgunculuktan ilkinin zamanı gelince (sizi cezalandırmak için) üzerinize, pek güçlü olan birtakım kullarımızı gönderdik. Onlar evlerinizin arasına kadar sokuldular. Bu, herhâlde yerine gelmesi gereken bir va'd idi.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Normal şeyler bunlar kardeş edebiyatına,laf salatasına gerek yok..

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:

-----------------------------------------

doğru konuş ! Türk kökenime laf edene o laflarını yediririm ve ne peygamberi ? ben arabın peygamberine inanıyorum dedimmi ???? iğrenç yahudiler ve iğrenç hristiyan olduğumu iddia etmeni hakaret olarak kabul ediyorum ve aynı şekilde karşılık veriyorum. Ben hunların oğuzların ırkındanım, ama senin arap gibi bir çöl hayvanına daha yakın bir türe ait olduğun yada biz Turanlılardansa onları tercih ettiğin açıkça görünüyor. arapça bişilerde yazmaya yeltenme bu mahlukatın dilini anlamıyorum  , kusar gibi konuştukları iğrenç dillerini(!) duymaya bile tahamül edemiyorum.

tüm müslümanlar benim kardeşimdir diyorum sen böyle diyenler için etnik özürlü bir yanları var diyorsun. sonrada kökenime laf edene o lafları yedirtirim diyorsun. sence ben ne yaparım. ulan realde benim kanım aktı, kan akıttım ben. üni 4 sene uzadı. hayatında ne yaptın turanlılar için, biz Turanlılar dansa diyorsun ben realde 10 seneden fazla sayısını bilmediğim kadar yasadışı izinsiz eyleme/gösteriye katıldım düzenledim. doğutürkistan için, musul/kerkük iiçin v.s. ayrıca turanlılar çeçenistana gidip savaştılar, filistine gidip savaşıyorlar. kanıt varmı yok, inanırmısın bilmem, sikimde olurmu olmaz.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tpyion
    tpyion's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

doğru konuş ! Türk kökenime laf edene o laflarını yediririm ve ne peygamberi ? ben arabın peygamberine inanıyorum dedimmi ???? iğrenç yahudiler ve iğrenç hristiyan olduğumu iddia etmeni hakaret olarak kabul ediyorum ve aynı şekilde karşılık veriyorum. Ben hunların oğuzların ırkındanım, ama senin arap gibi bir çöl hayvanına daha yakın bir türe ait olduğun yada biz Turanlılardansa onları tercih ettiğin açıkça görünüyor. arapça bişilerde yazmaya yeltenme bu mahlukatın dilini anlamıyorum  , kusar gibi konuştukları iğrenç dillerini(!) duymaya bile tahamül edemiyorum.

bu arkadaş hitlerin  devamı nihal atsıza inanan şamanist  turancı normal olarak  ölenlere başka bi ırktan olduğu için acıma hissi duymuyo.Ama bu  vahşete dünyanın dört bi yanıdnan tepki var ırk din ideoloji ayırmadan hemde

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

doğru ya .. filistende ölen kundaktaki bebekler, kendi yaptıklarının cezasını çekiyor :) orda doğmasalardı nevar da orda doğdun? hakettin sen bu sonu. kahrol düşman al sana bomba:)

zamanında başkalarının atalarının bizim atalarımıza attığı kazıklar sebebiyle bugün olan herşeyi gönül rahatlığıyla izlemek de bize yakışanı zaten. ki kurtuluş savaşı sırasında filistinli genç kadınlar sahip oldukları altın bilezikleri türkiyeye yardım olarak göndemişlerdi.. bugün böyle söyleyebilecek bir neslin selameti için bunu yaparak şimdi bunları haketmişler demekki.

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek
    turkler yasasin varolsun...gerisini si...tir et gitsin....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

omerali kardeşimin avatarından esinlenilerek<<

alnıtıdır <

kaynak : http://ayfi.wordpress.com/2007/10/09/ataturk-filistin%E2%80%99e-el-surulemez/

Hindistan’da 27 Temmuz 1937 tarihinde yayımlanan, Bombay Chronicle gazetesinde Atatürk’ün açıklamaları şu başlıklarla verilir;
    “Filistin’e el sürülemez!”
    “Kemal Paşa Avrupa’ya ihtar ediyor”

Atatürk 1937 yılına tekabül eden bu konuşmasında Filistin ve tüm Ortadoğu’yla ilgili olarak şu çarpıcı tespitlerde bulunuyor;

“…Arapların arasında mevcut olan karışıklığı ve hoşnutsuzluğu kimse bizim kadar bilemez. Biz, vakıa birkaç sene Araplardan uzak kaldık, fakat şimdi kendimize kâfi derecede güvenip ve kudretimizi bildiğimiz için İslâmiyet’in mukaddes yerlerinin, Musevilerin ve Hıristiyanların nüfuzu altına girmesine mâni olacağız. Binaenaleyh şunu söylemek istiyoruz ki, buraların Avrupa emperyalizminin oyun sahası olmasına müsaade etmeyeceğiz…”

yazının farklı bölümlerinden kısa anektodlar< tamamını okumanızı tavsiye ederim.

NOT: ite saygınız olmasa bile Sahibine saygınız olsun

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
Toplam Hit: 19261 Toplam Mesaj: 114