İsrail Oğullarının Katliamı!
-
Bop başkanımız tayyip erdoğan bile bu işten bir bk anlamamış.israil kurnazca güvence verdi ve haince davranıp hamas örgüt üyeleriniöldürdü.anladıkki bop başkanlığı bi işe yaramıyor. kimse bu zulme dur deyemiyor.sadece kınıyor ne yazık. yıkılmış evler kan içerisinde ağlayan insanlar. ey acı banamısın demiyor. yakıyor yıkıyor.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------onlar sonucta müslüman ve müslüman müslümanın kardeşidir. siz kardeşininz size karşı bi hata yaptıgında hemen sırtmı
ceviriyorsunuz arkadaşlar. onlar hata yapmıs olablirler fakat bu onlara sırt cevirecegiz anlamında deildir. ne olursa olsun
vebali hepimize
-----------------------------hata var,hata var .. O ipnelerin yüzünden ben hristiyan doğabilirdim o zaman sen müslüman müslümanın kardeşidir lafına gülüp geçecek bi zihniyette olabilirdin.. O bayrak orda olmayabilirdi..
Şimdi sen sırt çevirme diyorsun pollanna cılık oynamayalım lütfen hocam.
-
omerali bunu yazdı:
-----------------------------
turkler yasasin varolsun...gerisini si...tir et gitsin....
-----------------------------izle izle sadece izle seyret al çayını geç televizyon karşısına seyret Muhammed (s.a.v) nın "müslüman müslümanın kardeşidir böylece bütün müslümanlar kardeştir" sözünü hatırlatılacağı o güne kadar seyret inanırsın inanmazsın Allah ıslah etsin
yaptıklarının ceremesini çekiyorlar diyosunuz bize ihanet etmişler diyosunuz araptır müstahaktır size göre hatırlatırım kurunun yanında yaşın yanmasına göz yumuyorsunuz hiç bir çocuk babbasının anasının yaptığından sorumlu tutulamazken siz dıdısının dıdısını bu işe karıştırıp ölen masumları bu ihanete ortak ediyorsunuz işimize glmiyor demiyorsunuz. işinize gelmiyor be bal gibi.
sizin mantığınızla size söylüyorum 1. dünya savaşında varını yoğunu yardım için gönderen müslümanlar kan ağlarken neden susuyorsunuz hadi ödeyin vefa borcunuzu öyleyse boş konuşuyorsunz. bunun yükünü taşıyacak kadar güçlü mü sanıyorsunuz kendinizi.
ne taşıdığınızı bilmiyorsunuz...
-
Kalkın filistine gidelim o zaman
-
HolygaN bunu yazdı:
Kalkın filistine gidelim o zaman
-----------------------------kalsın hacı. tayyip ibneside gidiyormuş. yeniden kan gözyaşı akacağın sinyalidir bu.israilin hain planı işliyor.
-
Sanki bu insanlar bu sekilde ölmesi gerikiyormus gibi bütün dünya gözü kapamis sadece kiniyoruz yada uygun bulmuyoruz gibi zoraki sözlerden baska bisey diyen yok.
İsrail resmen soykırım yapiyo yıllardir Birlesmis Milletler, Amerikada buna gözyumuyor.Allah yardimcilari olsun..
-
katliam denilen şeyle ilgili içimde en ufak bi sıkıntı yok gayet rahatım :/ acımıyorum bile...
zamanında bize yapılan ibnelikleri gayet güzel ödüyolar...
hayatları boyunca kendilerini karılarını topraklarını cocuklarını satan bi topluluk olan filistinliler simdi ne kadar ağlayıp sızlasalarda...
hamas die örgütü yüce görüp ona bel bagladılarsa... haması vurucaz die filistini vuran israilin bombalarını haketmişlerdir.
-
sanırım kına lazım bolca :)
-
Aralarındaki ateşkesi bozunca hamas,israilde karşı atak düzenledi çok doğal bence hak etti filistin ama filistin halkı haketmedi bunu..
-
hacktorx bunu yazdı:
sanırım kına lazım bolca :)
"acımam oh olmuş" a yakın kelimeler sarfedenler..sade kına az gelir.
hint kınası uygundur.
Arapları sevmiyor olabilirsiniz aşağılıyor olabilirsiniz Din kardeşliğini benimsemiyor olabilirsiniz ,onları Türk düşmanı olarak görebilirsiniz.....
ama hiçbiriniz verdikleri mücadeleyi reddedemezsiniz.
ne için savaştıkları bilmiyorsanız ona bir sözüm yok tabiki.