İsrail Oğullarının Katliamı!
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------onlar sonucta müslüman ve müslüman müslümanın kardeşidir. siz kardeşininz size karşı bi hata yaptıgında hemen sırtmı
ceviriyorsunuz arkadaşlar. onlar hata yapmıs olablirler fakat bu onlara sırt cevirecegiz anlamında deildir. ne olursa olsun
vebali hepimize
-----------------------------
Hata da ısrar ediyosa durum değişir
-
arapları bende sevmem lakin arapta herşeyden evvel insan... o israili destekleyenlerinde zerre insanlık kalmamış ula ayıptır el kadar bebeleri vurmuşlar hiçmi merhamet yok sizin içinizde insaf... aynı bok sizin ananıza bacınıza kardeşinize olasydı böylemi konuşacaktınız insafsız köpekler orada ölenler insan ulan insan...
-
kantar31 bunu yazdı:
arapları bende sevmem lakin arapta herşeyden evvel insan... o israili destekleyenlerinde zerre insanlık kalmamış ula ayıptır el kadar bebeleri vurmuşlar hiçmi merhamet yok sizin içinizde insaf... aynı bok sizin ananıza bacınıza kardeşinize olasydı böylemi konuşacaktınız insafsız köpekler orada ölenler insan ulan insan...
O yeşil sarıklı sözde müslümanlarda aynı köpeklik oğlu köpekliği yapıyorlar. Köpeklik eden köpeklik buluyor kısacası...Senin gibi medyadan duyduğu olaylarla yorum yapan "köpekler"'de (yazına ithafen.) senin yaptığın gibi yorumlar yapıyor. -
decameron bunu yazdı:
-----------------------------kantar31 bunu yazdı:
O yeşil sarıklı sözde müslümanlarda aynı köpeklik oğlu köpekliği yapıyorlar. Köpeklik eden köpeklik buluyor kısacası...Senin gibi medyadan duyduğu olaylarla yorum yapan "köpekler"'de (yazına ithafen.) senin yaptığın gibi yorumlar yapıyor.
kimseyi savunacak değilim fakat insanlık namına söylenmesi gereken senin değil benim dediğimdi. ama işte müslümanya ölsün gitsin. gerçi bende maraşta madımakta yok edilenlere senin filistinlilere baktığın gibi bakıyorum 1-1 yani... -
Arap milleti kadar riyakar iki yüzlü onursuz bir millet yok okadar arap ülkesi içinde ufacık israil amerika ile işbirligi içinde aciz savunmasız halkı katlediyor ve araplardan ses yok eger orada ölenlere Dirhem Acıyorsam namerdim Eger bir millet onuru gururu için savaşmıyorsa Varsın Yok olsun ölsün gitsin zaten israil i yahudileri alman dikdatör faşist hitler kazanlarda yakılma görüntülerini filim belgesel yapan yahudiler kedi yaşadıklarını çok hüzünlü duygusal olarak beyaz perdede gösteriyor bizde hitlere küfür ederek izliyorduk ama hitler zamanında onu yapmasaydı bugun israilin arkasında birde almanya destegi olucaktı Lanetli Yahudi Kavmini Allah bertaraf etsin diyelim nediyelim israil ortadogudan yok edilmedikce Amerika Dünya üzerinden Silin medikce Hiçbir Millet Hür Özgür bagımsız Yaşayamaz Kahrolsun Amerika Kahrolsun israil demek sadece 5 yaşında çocuga masal anlatmak gibi geliyor bana türkiyenin %10 satılmış siz araplara acıyın onlar bizi tarihtede sattı şimdide satıyor. ACIMAZYIN ACINICAK HALE DÜŞERSİNİZ.
-
14 Mayıs 1948’de BM paylaşım planı uyarınca David Ben-Gurion tarafından İsrail Devleti’nin kuruluşu ilan edilmiştir. 24 saat sonra, Mısır, Ürdün, Suriye, Lübnan ve Irak orduları saldırıya geçerek İsrail topraklarına girmişlerdir. Yeni kurulmuş, donanımı yetersiz İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), İsraillilerin "İsrail’in Bağımsızlık Savaşı" olarak adlandırdıkları ve yaklaşık 15 ay süren ve 6000’in üzerinde İsrailli’nin yaşamına malolan (ülkenin o dönemki Musevi nüfusunun takriben yüzde biri) savaşta Arap ordularını geri püskürtmüşlerdir.
1940 lı yıllarda Filistin'in durumu o kadar kötü değildi.İsrailse daha kötü bir durumdaydı.Ama İsrailliler sürekli bilime teknolojiye göre yükselirken, Filistinliler ise sürekli terörizme yöneldiler.Çocuklarını okula göndermediler vs.
Sonuçta ;
Araplar fakirliğin terörü değil, terörün fakirliği doğurduğunu anlamaya başladılar. Onlar kendi hatalarının kurbanlarıdır. -
kantar31 bunu yazdı:
decameron bunu yazdı:
O yeşil sarıklı sözde müslümanlarda aynı köpeklik oğlu köpekliği yapıyorlar. Köpeklik eden köpeklik buluyor kısacası...Senin gibi medyadan duyduğu olaylarla yorum yapan "köpekler"'de (yazına ithafen.) senin yaptığın gibi yorumlar yapıyor.
kimseyi savunacak değilim fakat insanlık namına söylenmesi gereken senin değil benim dediğimdi. ama işte müslümanya ölsün gitsin. gerçi bende maraşta madımakta yok edilenlere senin filistinlilere baktığın gibi bakıyorum 1-1 yani...
:)
-
FOXXLY bunu yazdı:
kantar31 bunu yazdı:
decameron bunu yazdı:
kimseyi savunacak değilim fakat insanlık namına söylenmesi gereken senin değil benim dediğimdi. ama işte müslümanya ölsün gitsin. gerçi bende maraşta madımakta yok edilenlere senin filistinlilere baktığın gibi bakıyorum 1-1 yani...
güldünde ne oldu :) gülenler kim belli yorma sen kafanı :) çorbanı kaşıkla;) Göt kadar İsrail koca arap ülkeriyle kaplı bir bölgede ne kadar ülke varsa söz geçirio bombalıo , ":)" yazıonuz ahahaha , buna " ağlanacak hale gülmek " denir ;)
-
FOXXLY bunu yazdı:
kantar31 bunu yazdı:
decameron bunu yazdı:
----------------------------
bu cevaba eyvallah denir geçilir:)
-
sahsi fikrimdir.
olen insan oldugu icin insanin ici ciz ediyor.
filistin bugunki duruma kendisi getirdi. kendi etti kendi buldu.
nasil ki irak a ozgurlugun gelmesini irak halki istedi, sonra istedikleri ozgurlugun bu olmadigini anlayinca abd yi atmak icin carpisiyorlarsa ayni durum.
simdi hepiniz yahudilere dusmansiniz dimi ? ne hikmetse ben muslumanim diyen insanlarin yahudilerle olan TICARI anlasmalarini gormemezlikten geliyorsunuz.
hanginiz oturup dua etmek yerine dusmana karsi savasacak alet edevat yapmayi akil ediyorsunuz. kullandiginiz silahla savunma kalkanlarinin hepsi yabanci menseii li.
neyse daha fazla yazmak istemiyorum.
bu bir savas ve savas ta tek kaybeden sivil halkdir, sucsuz insanlardir...