Kandilde Kitle İmha Silahı Kullanılsın
-
Bugün öğrendim ki Türk uçaklarının sözde ara sıra bombaladığı Kandil dağının içine Pkklı teröristler Hidroelektrik santrali kurmuşlar. Edinilen bilgiye göre bunun yanında yine kandil dağının içinde tekstil fabrikaları bile varmış. Yani bombardımandan etkilenmeyecek şekilde adamlar dağın içine sanayi kurmuşlar. Bu durumda kara ve hava harekatı yapılıp kayıp vermek yerine Kandil dağlarında kimyasal, biyolojik ve eğer Türkiyede varsa nükleer bomba kullanılmalıdır. Ancak bu şekilde olmak üzere Kandil hikayesi dakikalar içinde bitmiş olur. İşi siyasete çekmek istemiyorum ama mevcut hükümetin böyle birşeyi yapabileceğine kesinlikle inanmıyorum. Fakat Türk milletinin böyle seçenekleri düşünmesini, değerlendirmesini ve ileride oy verecekleri partilerden ciddi şekilde bunu istemelerini tavsiye ediyorum. İşte çılgın proje ! Türkiye bu konuda kesinlikle haklı olduğu için kırsalda mikro düzeyde kitle imha silahı kullanmamızı öneriyorum.
-
Tek çözüm sınırları genişletmek...
-
Ulan ne izliyorsunuz da boyle sacma sapan seyler geliyor akliniza ya adam gibi teroru bitirme planlari yerine boyle salak sacma seyler niyedir ya? Hadi kandili yok ettin ya sehirdekiler almanyadakiler israildekiler amerikadakiler ne olacak onlari nasil temizliyceksin
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
Ulan ne izliyorsunuz da boyle sacma sapan seyler geliyor akliniza ya adam gibi teroru bitirme planlari yerine boyle salak sacma seyler niyedir ya? Hadi kandili yok ettin ya sehirdekiler almanyadakiler israildekiler amerikadakiler ne olacak onlari nasil temizliyceksin
rusların çeçen direnişçileri çeşitli ülkelerde profesyonel suikastlerle öldürdüğü gibi. -
saddam kitle imha kullandığında sen aldın onları içeri. ( sen sen değilsin parlama hemen )
-
Adolf hitler gibi bi adam lazım.adamın anasını ağlatan karı gibi çene yapan adam değil
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------saddam kitle imha kullandığında sen aldın onları içeri. ( sen sen değilsin parlama hemen )
diyorum ya geçmişteki hükümetler bunu yapamadılar. mevcut hükümette yapamadı. ileride gerçekten milliyetçi bir iktidar gelirse halkımız kırsalda mikro düzeyde kitle imha silahları kullanılmasını talep etsin. böyle seçeneklerin olduğunu da bilsin. Milletimiz kendisini çaresiz sanmasın. -
Sanki cok belli ediyor ya pkkli olanla olmayan arasindaki fark suikastlerle yok edeceksin abi gulunc olma ya
-
balik_ bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
saddam kitle imha kullandığında sen aldın onları içeri. ( sen sen değilsin parlama hemen )
diyorum ya geçmişteki hükümetler bunu yapamadılar. mevcut hükümette yapamadı. ileride gerçekten milliyetçi bir iktidar gelirse halkımız kırsalda mikro düzeyde kitle imha silahları kullanılmasını talep etsin. böyle seçeneklerin olduğunu da bilsin. Milletimiz kendisini çaresiz sanmasın.
-----------------------------Hele şu belediye seçimleri yapılsın senin öyle bir şansın hiç kalmayacak kardeşim. Yerel yönetimleri tamamen ellerine geçirdikleri an çok şeyler iyice değişecek.
Benim umudum yok ama neyse umutlarda bitmesin.
-
aynen saddam halepçede hakettiklerini verirken sınırları turgut açmadı mı, kendi ırktaşları diye. hiç bir ülkede sevilememiş, her ülkede karışıklık ve pislik çıkarmış bir kabileden bahsediyoruz, kendi mağaralar birliğini kurduklarında sanki dünyanın en gelişmiş ülkesi olacaklar. Ortadoğuda bir kukla devlet artmış olacak, zaten herkes biliyor ki bunlar saldıracak bir hedef kalmayınca birbirine sarıp birbirlerini sikmeye başlayacaklar. şimdi devlet kurun desek dış ülkeler müdahale etmese de kendi kedilerini bitirecekler.
Ne kadar rahatlar şimdi geliyolar izmire istanbula, buralarında anasını skiyolar akşam sokağa çıkamıyoruz hertaraf pislik yuvası oldu, elektrik su bedava bunlara,her türlü yardım yapılıyor, bizden kat kat iyi yaşıyolar, sonra askerimize kurşun sıkıyorlar birde utanmadan hala ezilüyük edebiyatı yapıyolar, böyle bir orangutan sürüsünün bu dünyada yaşamaya hakkı yoktur.
-
1 Pilotun bekleme salonundan çıakrak uçağına gitmesi : 12 saniye
1 Uçağın aprondan piste geçmesi : 23 saniye
1 Uçağın kalkış emrini alıp havalanması : 9 saniye
( Hava üssünün yerine bağlı olarak varış noktasına gidiş süresi katılacak bilmem kaç dakika )
1 Küçük çapta biyolojik silah, kimyasalsilah atılması ve yere düşerek patlaması ( 24 saniye )
Biyolojik,kimyasal silahlar 5 kilometre kare alan gibi küçük çaplardan yüzlerce kilometrelere kadar olanları mevcuttur.
varış süresi + 68 saniye = kesin çözüm
Pilotlarımız biyolojik ve kimyasal bomba atma, hedef vurma, ve etkilenmeden kaçma eğitimi almıştır.