folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kandilde Kitle İmha Silahı Kullanılsın

Kandilde Kitle İmha Silahı Kullanılsın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hala kurtlerle savasalim diyen ezik zihniyetler pkklilardan hic bi farkinuz yok nasil ki onlar turklere dusman siz de kurtlere dusmansiniz. Hala pkknin sadece kurtlerden olusmadigini gorecek kadar da mi beyniniz yok sizin ya

senin gibi yarım akıllıların çokluğu yüzünden böyle bir iktidar var ve tamda buyüzden savaşacak irademiz yok  , söyle bakalım "beyinli insan" 30 yıldır marstan gelen spagetti canavarları ile mi savaşıyoruz belki dağdaki teröristin içinden çıktığı da kürtler değil siriusdan gelen akronlulardır. neeese boşver zaten yorma "derin düşüncelerini" gerçeklerle. 

ama görünen o ki , adı "kürt" olan düşmanla savaşmadan önce içimizdeki kürt hayranları ile savaşmayı planlamamız daha doğru olacak.  ister halkların kardeşliği desin ister din kardeşi yalanını söylesin, aynı dili konuşamadığın kimse nerden kardeşin oluyor??? ben kardeşimle aynı dili konuşuyorum mesela

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

konuyu türk kürt savaşına çekmeyelim beyler. konunun özü sivil halkın yaşamadığı dağlık alanlarda mikro düzeyde kitle imha silahlarının kullanılması fikridir. 

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:

konuyu türk kürt savaşına çekmeyelim beyler. konunun özü sivil halkın yaşamadığı dağlık alanlarda mikro düzeyde kitle imha silahlarının kullanılması fikridir. 

Biz konuyu oraya çekmiyoruz konu zaten o .Şuan Türkiye'de bir savaş yaşanıyor ve bu savaşın iki tarafı var biri türkler diğeri kürtler.Sizin çözemediğiniz şu : elektrik su kaçak kullanan , kapkaççılık vs. her türlü kirli işleri yapan  adamların sizin dostunuz olduğunu kardeşiniz olduğunu düşünmeniz.Bunu yapmayan kürtler de yok mu ? tabiki var ama eğer bir maddenin bozulma oranı %85 i geçtiyse o madde deforme olmuştur kalan sağlam kısımlar onu kurtarmaz bu durumda yapılacak en iyi şey terör belasına bulaşmayanlar sınır dışı edilmeli bulaşanlarda temizlenmeli bu kadar basit.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

"Günümüzde, radyolojik maddelerin yeni bir kullanım şekli geliştirilmiştir. "Seyreltilmiş uranyum" olarak adlandırılan bu metotta, nükleer patlama olmadan klasik silahlarla beraber bir miktar radyoaktif madde hedef bölgeye serpilmektedir. Bu suretle nükleer silahların en korkutucu etkisi olan "Radyoaktif serpinti" sağlanmış olmaktadır. 1991 yılındaki körfez krizinde ve Bosna'da ABD tarafından bu tür silahların kullanıldığı iddia edilmektedir. Bu silahların kalıcı etkisi ve ne zaman, nasıl pasifize olduklarına dair elimizde yeterli bilgi bulunmamaktadır." 

"Günümüzde, insanları öldürmeyen ama birkaç günlüğüne ayakta duramayacak kadar hasta eden biyolojik silahların geliştirildiği bilinmektedir."

"1. Boğucu gazlar: Solunduğu zaman akciğer yüzeylerinde yanma etkisi oluşturup oksijenin akciğer tarafından emilmesini engeller ve ölüme sebep olur. Günümüzde kullanılmamaktadır. (Klor bu tipe bir örnektir. Klor içeren çamaşır suyu kapalı yerlerde solunursa bu etkiyi yapar)

2. Kan zehirleyiciler: Kanda bulunan oksijen taşıyan maddelerle kimyasal tepkimeye girer ve kararlı yeni bileşikler meydana getirir. Kan, oksijeni taşıyamadığı için hücreler havasızlıktan ölür. Siyanür bileşikleri içerir. Günümüzde kullanılmamaktadır.

3. Yakıcı gazlar: Ciltle teması halinde ateş yanığı etkisi yaparak ciltte ödem oluşmasını sağlar ve cilt solunumunu durdurur. Cilt solunumu durunca havasızlıktan boğulma meydana gelir. Halepçe'de kullanılan gaz bu tiptendi.

4. Sinir gazı: Solunduğunda vücuttaki tüm kasların istem dışı kasılmasını sağlar. Göğüs kafesini açıp kapatan kaslar kasıldığı için soluma yapılamaz ve boğulma olur. Tokyo metrosunda teröristlerce kullanılan gaz bu türdendi."

"Kimyasal gazlar, genelde havadan ağır oldukları için çukur yerlerde toplanırlar. Etki bölgesini, yüksek yerlerden yararlanarak hızla terk etmek ilk tedbir olarak düşünülebilir."

"Burada sayılan bütün maddelerin, "Cenevre Sözleşmeleri gereği kullanılması yasaktır!" ancak tüm ülkelerin bu silahlardan edinme çabası içinde olduğu, üretici ülkelerin de silahları geliştirme çabasında olduğu bilinmektedir.

Bugün tüm dünyada bu tür silahlardan, insanlığı onlarca defa yok etmeye yarayacak miktarda olduğu da bilinmektedir."

bakınız: http://tr.wikipedia.org/wiki/Kitle_imha_silahlar%C4%B1

Tam da herşey düşündüğüm gibi. demekki yapınca oluyormuş beyler. Olmaz yapılamaz diyenler, götüyle gülenler, aklın başında mı diyenler, sesli gülenler, bakalım şimdi ne diyecekler ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

balik_ bunu yazdı:

Biz konuyu oraya çekmiyoruz konu zaten o .Şuan Türkiye'de bir savaş yaşanıyor ve bu savaşın iki tarafı var biri türkler diğeri kürtler.Sizin çözemediğiniz şu : elektrik su kaçak kullanan , kapkaççılık vs. her türlü kirli işleri yapan  adamların sizin dostunuz olduğunu kardeşiniz olduğunu düşünmeniz.Bunu yapmayan kürtler de yok mu ? tabiki var ama eğer bir maddenin bozulma oranı %85 i geçtiyse o madde deforme olmuştur kalan sağlam kısımlar onu kurtarmaz bu durumda yapılacak en iyi şey terör belasına bulaşmayanlar sınır dışı edilmeli bulaşanlarda temizlenmeli bu kadar basit.

hocam dediklerin siyasi olarak tartışılır ama bu defa da konu silinir. biz şimdilik dağları temizlemek için düşünelim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

burada da çeşitli zehirli gazlarla ilgili bilgiler var.

http://www.bsm.gov.tr/nbc/gaz_tablo01.htm

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ulan benimle de ayni dili konusuyorsun ve kurdum ben de beni de mi yok edeceksiniz ya yarim beyinli hala kafatascilik yapan pkkya degil kurtlere dusmanlik edenlere denir. Konunun iyice boku cikti fen bilimleriyle alakasi olmayan adam hala gelmis mikro atom bombasindan bahsediyor. Buyrun evcilik oynamaya devam edin.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    Ulan benimle de ayni dili konusuyorsun ve kurdum ben de beni de mi yok edeceksiniz ya yarim beyinli hala kafatascilik yapan pkkya degil kurtlere dusmanlik edenlere denir. Konunun iyice boku cikti fen bilimleriyle alakasi olmayan adam hala gelmis mikro atom bombasindan bahsediyor. Buyrun evcilik oynamaya devam edin.

mikro atom bombası demedim ki ! mikro kitle imha silahı dedim. ha nükleer silahlardan bahsettim. atom bombası illaki hiroşimayı yıkan bombadan olacak değil. nükleer serpinti yapsın yeter. sen fen bilimciysen bunları bizden daha iyi bilmen lazım ama ne desek olmaz diyorsun. tamam nükleer den vazgeçiyoruz, sen haklısın. kamplara sivil halkın etkilenmeyeceği şekilde zehirli gaz atalım kabul mü ? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

mikro atom bombası demedim ki ! mikro kitle imha silahı dedim. ha nükleer silahlardan bahsettim. atom bombası illaki hiroşimayı yıkan bombadan olacak değil. nükleer serpinti yapsın yeter. sen fen bilimciysen bunları bizden daha iyi bilmen lazım ama ne desek olmaz diyorsun. tamam nükleer den vazgeçiyoruz, sen haklısın. kamplara sivil halkın etkilenmeyeceği şekilde zehirli gaz atalım kabul mü ? 

Hocam onlara kalsa kimseye dokunmayacan sevgi barış kardeşlik diye ortada dolaşacaksın olacak bitecek.Biz gerçekleri konuşunca kafatasçı oluyoruz adamlar sevgi kelebeği oluyor.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

balik_ bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

Hocam onlara kalsa kimseye dokunmayacan sevgi barış kardeşlik diye ortada dolaşacaksın olacak bitecek.Biz gerçekleri konuşunca kafatasçı oluyoruz adamlar sevgi kelebeği oluyor.

kardeş adamın niyeti başka. anladın sen onu.

Toplam Hit: 12249 Toplam Mesaj: 97