Kandilde Kitle İmha Silahı Kullanılsın
-
UzatmaNaciye bunu yazdı:
-----------------------------
biyolojik silah kullanılamaz cünkü bomba atıldıktan sonra bi zehirli gaz üretiyor ve kandil türk sınırlarına ve köylere cok yakın hadi onu gectim oralarda karakollar var bu yüzden sanmıyorum ama termobarik bombalar kullanılabilir.
-----------------------------bu bombalar ne işe yarıyor hocam ?
-
BDP Millet vekillerini ve Apoyu as sokağa çıkma yasağı ilan et polise vur emri ver 1950 lerde rumlara karşı olduğu gibi halkı galayana getirmek lazım birkaç bu piçlerin kurtarılmış bölge diye tabir etiği kürt mahellerini yakıp yıkmak lazım.İnanın 10 günde bırakın PKK yı kürt olan ben kürdüm demeye bile çekinir olur . Sonra ne olur dış politikanın anası ağlar bir kaç amborgo yeriz Türkiye ekonomik olrak 20 sene geriye gider ama bu yarada biter.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
resmen post kasmak için konu açıyorsun bro manyakmısın ya :)
-----------------------------konuyu baltalamayalım lütfen :)
-
fmk bunu yazdı:
BDP Millet vekillerini ve Apoyu as sokağa çıkma yasağı ilan et polise vur emri ver 1950 lerde rumlara karşı olduğu gibi halkı galayana getirmek lazım birkaç bu piçlerin kurtarılmış bölge diye tabir etiği kürt mahellerini yakıp yıkmak lazım.İnanın 10 günde bırakın PKK yı kürt olan ben kürdüm demeye bile çekinir olur . Sonra ne olur dış politikanın anası ağlar bir kaç amborgo yeriz Türkiye ekonomik olrak 20 sene geriye gider ama bu yarada biter.
-----------------------------son cümleyi 20 kere yaz ve tekrar tekrar oku anladığında bi daha yorum yap
-
fmk bunu yazdı:
-----------------------------noktası virgülüne kadar katılıyorum , öncelikle ortada bir savaş olduğunu ve bu savaşın kürtler ve türkler arasında olduğu gerçeğini kabul etmeden hiçbiryere varılmaz . askerimiz önce hangi savaşta savaştığının adını net olarak koymalı, milletimiz askerini savaşın adı ile desteklemeli
tarihten örnek : hiç bir alman çıkıpda bugün yazık oldu yahudilerle gül gibi yaşıyorduk demez.
hiç bir türkün keşke kürtler gibi bide ermeni azınlık olaydı bide onlarla uğraşırdık yeterki kardeşliğimiz(!) bozulmasın demiyeceği gibi
-
Hala kurtlerle savasalim diyen ezik zihniyetler pkklilardan hic bi farkinuz yok nasil ki onlar turklere dusman siz de kurtlere dusmansiniz. Hala pkknin sadece kurtlerden olusmadigini gorecek kadar da mi beyniniz yok sizin ya
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Hala kurtlerle savasalim diyen ezik zihniyetler pkklilardan hic bi farkinuz yok nasil ki onlar turklere dusman siz de kurtlere dusmansiniz. Hala pkknin sadece kurtlerden olusmadigini gorecek kadar da mi beyniniz yok sizin ya
-----------------------------Fazla temizlik göz çıkartmaz.
-
O zaman beyninizi temizlemekle baslayin once... Fazla temizlikmis sanki yerleri temizliyo ya
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
O zaman beyninizi temizlemekle baslayin once... Fazla temizlikmis sanki yerleri temizliyo ya
-----------------------------Yerleri temizlemek bile çok daha faydalı bir iştir.Zaten temizlik derken öyle vurdu kırdıyla uğraşmaya gerek yok zamanında Saddam'ın yaptığı gibi kimyasal silahlarla bu iş başarıyla halledilir cesetleri toplamana bile gerek yok kalsın öyle.Pkk 'nın en büyük desteği halktır halkı halledersen pkk süt dökmüş kediye döner olayın özü budur sen beğensende beğenmesende.
-
Tavuk grıbı olayını hatırlayın bır kac tavuk hastalandı dıye tum tavukları ımha etmıstık ve tehlıke ortadan kalmıstı PKK da buna benzıyor her kürt PKK lı değildir tamam ama olma ihtimali söz konusu olduğundan eğer böyle salgın bir hastalık var ise bu geni taşıyan her mahlukatı ıslah etmek zorunludur