folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kandilde Kitle İmha Silahı Kullanılsın

Kandilde Kitle İmha Silahı Kullanılsın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam egitim durumun nedir ?
    tarih üzerine doktora

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    KaRaKuLe bunu yazdı:
    tarih üzerine doktora

Hocam, o şöyle yapsın, bu böyle yapsın muhabbeti yapmışsın. Hatta mini atom bombası falan bile atmışsın yani. Peki benim sana sorum şu, sen ne yapıyorsun hocam ? Teröre karşı değil de vatanına karşı ne kadar çalışkansın dürüstsün ? Merak ettiğimden soruyorum. Olur da bilgisayar karşısında vaktini böyle değişik fikirlerle harcıyorsan, sence de bir yerlerinde yanlış birşeyler yok mu ..  Yani son cümlen "kitle imha silahı kullanmanızı öneriyorum." bir insan bunu söylüyorsa, ya gerçekten olayın içinde karar merkezindedir, ya da kendi adına bir karar vermelidir artık diyorum..

http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:

balik_ bunu yazdı:
    Bugün öğrendim ki Türk uçaklarının sözde ara sıra bombaladığı Kandil dağının içine Pkklı teröristler Hidroelektrik santrali kurmuşlar. Edinilen bilgiye göre bunun yanında yine kandil dağının içinde tekstil fabrikaları bile varmış. Yani bombardımandan etkilenmeyecek şekilde adamlar dağın içine sanayi kurmuşlar. Bu durumda kara ve hava harekatı yapılıp kayıp vermek yerine Kandil dağlarında kimyasal, biyolojik ve eğer Türkiyede varsa nükleer bomba kullanılmalıdır. Ancak bu şekilde olmak üzere Kandil hikayesi dakikalar içinde bitmiş olur. İşi siyasete çekmek istemiyorum ama mevcut hükümetin böyle birşeyi yapabileceğine kesinlikle inanmıyorum. Fakat Türk milletinin böyle seçenekleri düşünmesini, değerlendirmesini ve ileride oy verecekleri partilerden ciddi şekilde bunu istemelerini tavsiye ediyorum. İşte çılgın proje ! Türkiye bu konuda kesinlikle haklı olduğu için kırsalda mikro düzeyde kitle imha silahı kullanmamızı öneriyorum.

Sen çok film izlemişsin.Git önce nükleer bomba nedir bi onu öğren

hocam nükleer bombaları uzaylılar getirmiyor. bilimadamları üretiyorlar. yani insan yapımı. büyük de olabilir küçük de olabilir. bunu mühendisler belirler. bizim kafamıza kazınmış nükleer bomba japonyayı mahvetti diye. amerika o zaman iki şehri yıkacak kadar güçlü atom bombası yapmıştı. şimdi o bombalardan binlerce kat güçlüleri var. demekki bombanın etkisini onu yapan mühendisler ayarlayabiliyorlarmış. örneğin nükleer tıp denen teknoloji var. yani nükleer teknolojiyi o kadar minimize kullanıyorlar ki hastahanenin sadece bir - iki odasına radyasyon veriyorlar. demekki nükleer teknoloji istenirse mikro düzeyde kullanılabilirmiş. bilmeyince bütün atom bombaları japonyayı tahrip edecek kadar büyüktür, küçüğü yapılamaz sanılıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arnavutr
    arnavutr's avatar
    Erkek

Ne kavga ediyorsunuz adamların mağaralarına nükleer işlemiyor.Ancak kimsayal vb kitle ihma silahlarıyla olur.O da ne kadar etkili olur belli olmaz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hangi okul hocam bi de yeterlilikte sorulan bi soruyu soylermisin? Bu fikirler oyle doktora yapan bi adamin fikirlerine benzemiyo hic. Bak ben az once 200mikrolitresine 140$ dolar verdigim enzimi kullandim deneyde ve enzimi de israilden ithal ettim bak 200mikrolitre nerde atom bombasi nerrde millet seni bilimle alt ediyor sen hala gemiymis fatihmis sacmaliyorsun uyan artik 1453 yilinda degilsin

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    anubisx bunu yazdı:

balik_ bunu yazdı:
    KaRaKuLe bunu yazdı:
    tarih üzerine doktora

Hocam, o şöyle yapsın, bu böyle yapsın muhabbeti yapmışsın. Hatta mini atom bombası falan bile atmışsın yani. Peki benim sana sorum şu, sen ne yapıyorsun hocam ? Teröre karşı değil de vatanına karşı ne kadar çalışkansın dürüstsün ? Merak ettiğimden soruyorum. Olur da bilgisayar karşısında vaktini böyle değişik fikirlerle harcıyorsan, sence de bir yerlerinde yanlış birşeyler yok mu ..  Yani son cümlen "kitle imha silahı kullanmanızı öneriyorum." bir insan bunu söylüyorsa, ya gerçekten olayın içinde karar merkezindedir, ya da kendi adına bir karar vermelidir artık diyorum..

hocam benim vermek istediğim ve görevim olan şey tam olarak şudur: taş devri dediğimiz çağlardan günümüze kadar tarihte birçok çılgın proje ile düşmanlar yenilmiştir. vebalı hayvanların kale kuşatmalarında kullanılması binlerce yıldır kullanılan bir biyolojik savaştır. yine binlerce yıl önceleri kimyasal zehirli gazlar da birçok millet tarafından biliniyor ve kullanılıyordu. son olarak atom silahları da yüzyılımızda kullanılmaya başlandı. tarihte birçok milletin yaptığını biz düşmanlarımıza karşı neden yapmayalım ki ? üstelik bunları kırsaldaki mağaralara, yeraltı sığınaklarına uygulayacağız. yani demem o ki ben yeni bir teknoloji sunmuyorum. zaten var olan ve binlerce defa kullanılan çeşitli kitle imha silahları teknolojisinden bahsediyorum. bu tip savaşlar binlerce yıldır yapılıyorsa artık milletimiz ciddi şekilde böyle şeylerin bir seçenek olduğunu düşünmelidir. gerektiğinde de kullanmalıdır. ben tarihte doktora yapan birisiyim bu işe yıllarımı verdim. tarihte örnekler varsa bunu milletime anlatmak benim görevimdir. millet isterse bu fikirler uygulanır. egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. mesleğimden öğrendiğimi milletime anlatmazsam devlet neden bana bilimadamı diye maaş ödüyor ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

aboo tarih üzerine doktora yapan adam bunları söylerse baştakiler ne yapsın? yazık yahu, cahilliğinde bu kadarı. fatih 17 yaşında fetih etmiş evet anlıyorum. nükleer bombayı kırsala atıyoruz geri kalana uffacık etki bile etmiyor, bir ot bile ölmüyor değil mi? kendi toprağımıza nükleer füze atalım ne olurmuş ki? PKK bitirilmek istense şimdiye biterdi. Devletin içindekiler istemiyor bitmesini. APO yakalandığında direk asılsaydı (Tabii kriz çıktı birden, türban tartışmaları çıktı birden, gündem değişti hoop erken seçimle AKP iktidarda) PKK'ya ufacık bir operasyon yapılsaydı PKK o zaman çökerdi. Hala PKK'yı bitirebiliriz, geç değil. Ancak kolay olmaz onlarca sene alır. Sabırla kürtleri eğitmen lazım, PKK'ya yapılacak bir askeri operasyon gösterişten başka bir şey değil. Eğer kürtler eğitilir ve PKK'ya kanacak son bir kişi bile kalmazsa PKK zaten biter. Ayrıca PKK'nın içinde Irak, Suriye, İran kürtleri var, bunların Türkiye'ye saldırma sebepleri ne? PKK o kadar silahi nereden alıyor? Türkiye'nin küresel müttefiği kim? Önce kendi bağımsızlığımızı bir kazanalım ondan sonra dışarılara, başkalarına saldırmayı düşünelim, planlayalım...

=)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    swordfish bunu yazdı:

balik_ bunu yazdı:
    Bugün öğrendim ki Türk uçaklarının sözde ara sıra bombaladığı Kandil dağının içine Pkklı teröristler Hidroelektrik santrali kurmuşlar. Edinilen bilgiye göre bunun yanında yine kandil dağının içinde tekstil fabrikaları bile varmış. Yani bombardımandan etkilenmeyecek şekilde adamlar dağın içine sanayi kurmuşlar. Bu durumda kara ve hava harekatı yapılıp kayıp vermek yerine Kandil dağlarında kimyasal, biyolojik ve eğer Türkiyede varsa nükleer bomba kullanılmalıdır. Ancak bu şekilde olmak üzere Kandil hikayesi dakikalar içinde bitmiş olur. İşi siyasete çekmek istemiyorum ama mevcut hükümetin böyle birşeyi yapabileceğine kesinlikle inanmıyorum. Fakat Türk milletinin böyle seçenekleri düşünmesini, değerlendirmesini ve ileride oy verecekleri partilerden ciddi şekilde bunu istemelerini tavsiye ediyorum. İşte çılgın proje ! Türkiye bu konuda kesinlikle haklı olduğu için kırsalda mikro düzeyde kitle imha silahı kullanmamızı öneriyorum.

Sen çok film izlemişsin.Git önce nükleer bomba nedir bi onu öğren

hocam nükleer bombaları uzaylılar getirmiyor. bilimadamları üretiyorlar. yani insan yapımı. büyük de olabilir küçük de olabilir. bunu mühendisler belirler. bizim kafamıza kazınmış nükleer bomba japonyayı mahvetti diye. amerika o zaman iki şehri yıkacak kadar güçlü atom bombası yapmıştı. şimdi o bombalardan binlerce kat güçlüleri var. demekki bombanın etkisini onu yapan mühendisler ayarlayabiliyorlarmış. örneğin nükleer tıp denen teknoloji var. yani nükleer teknolojiyi o kadar minimize kullanıyorlar ki hastahanenin sadece bir - iki odasına radyasyon veriyorlar. demekki nükleer teknoloji istenirse mikro düzeyde kullanılabilirmiş. bilmeyince bütün atom bombaları japonyayı tahrip edecek kadar büyüktür, küçüğü yapılamaz sanılıyor.

Bak kardeşim sakın söylediklerimi yanlış anlama bu itlerden bu şerefsizlerden benim kadar kimse nefret edemez.Elime bir bıçak birde bu itlerin hepsini verseler hiç işenmem kuşbaşı doğrarım hepsini o kadar.insanlıkmış ırkçılıkmış insan haklarıymış alayının bilmem nesine koyum.

Ama kimyasal ve nükleer silahlar ile nokta atışı yapman mümkün değildir.zannediyormusunki kuzey ırağa atılan kimyasal ve nükleer silahların acısını burda ankarada izmirde istanbulda oaln adam çekmeyecek.En ufak nükleer serpintinin 600 yıl o bölgeden kaybolmadığını rüzgarla yapmurla ve doğa olayları ile yayıldığının farkındamısın ? 3-5 iti öldüreceğim diye binlerce masum insanın hayatını karartacaksın.

Sanıyormusun ki türkiyenin bu terorü bitirmeye gücü yok ? Sadece organize bir kara ve hava harekatı ile çok kısa sürete bu it sürüsünün kökünü kazırlar.Bunun askeriyede hükümette farkında.Ama herşey senin düşündüğün gibi değil.

Sen nükller bomba atalım, kimyasal silah kullanalım derken adamlar aklının ucuna bile gelmeyecek planlar yapıyr uyguluyor ve bizleri uyutuyorlar..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı:
    Hangi okul hocam bi de yeterlilikte sorulan bi soruyu soylermisin? Bu fikirler oyle doktora yapan bi adamin fikirlerine benzemiyo hic. Bak ben az once 200mikrolitresine 140$ dolar verdigim enzimi kullandim deneyde ve enzimi de israilden ithal ettim bak 200mikrolitre nerde atom bombasi nerrde millet seni bilimle alt ediyor sen hala gemiymis fatihmis sacmaliyorsun uyan artik 1453 yilinda degilsin
    hocam şuan yeterliliğe hazırlanıyorum. benim demek istediğim gemileri karadan yürütelim değil. o devirde fatih böyle yapabiliyorsa bugün onun torunları biz neden kitle imha silahları seçeneğini düşünmeyelim demek istiyorum. zihnimizi dar kalıplara sıkıştırmayalım. ileri görüşlü olalım, böyle şeyleri düşünüp tartışalım. 500 senelik tarihi olan amerika böyle şeyleri düşünebilecek en son ülke olmasına rağmen hep onlar bu tip fikirleri düşünüp geliştiriyorlar.Tarihe defalarca yön vermiş Türk milleti olarak bizim herkesten önce bu tip fikirleri düşünmemiz tartışmamız lazım. kendimize güvenelim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Abi tamamen sacmaliyorsun ya sen kaybolmussun tarihte

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 12200 Toplam Mesaj: 97