folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kandilde Kitle İmha Silahı Kullanılsın

Kandilde Kitle İmha Silahı Kullanılsın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

The_Pilot bunu yazdı:
    -----------------------------

dede bunu yazdı:

The_Pilot bunu yazdı:

Benim Önerim;
    doğu illerinde, Teroristlerin bol olduğu yerlerde ve Kandilde Nükleer Silah kullanılsın...

o bölgede terörist olmayanlar nolacak.Çocuklar nolacak.Orta 1 ülkücüsü gibi konuşmayın amk

o bölgede terorist olmayanlar pkk ile bağlantısı yoksa zaten koruma altına alınıp başka bir bölgeye götürülecekti, herşeyden önce.

tabi halk bölgeden tahliye edilirken teröristler de oturup bomba atmamızı beklerse bu iş tamam. ;)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

biyolojik silah kullanılamaz cünkü bomba atıldıktan sonra bi zehirli gaz üretiyor ve kandil türk sınırlarına ve köylere cok yakın hadi onu gectim oralarda karakollar var bu yüzden sanmıyorum ama termobarik bombalar kullanılabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Erkek

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Muritcan bunu yazdı:

içlerinde turgut özal sağlamdı gerisi fasa fiso...

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

Dark_Lord bunu yazdı:

sesli güldüm(Siz beni güldürdünüz Allah'da sizi ağlatmasın)

teröre çözüm olacak bir uzmanlık alanın varsa konuş. yoksa sayfayı kapatıp gidebilirsin. 

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

Geenmeboo bunu yazdı:

balik_ bunu yazdı:
    Bugün öğrendim ki Türk uçaklarının sözde ara sıra bombaladığı Kandil dağının içine Pkklı teröristler Hidroelektrik santrali kurmuşlar. Edinilen bilgiye göre bunun yanında yine kandil dağının içinde tekstil fabrikaları bile varmış. Yani bombardımandan etkilenmeyecek şekilde adamlar dağın içine sanayi kurmuşlar. Bu durumda kara ve hava harekatı yapılıp kayıp vermek yerine Kandil dağlarında kimyasal, biyolojik ve eğer Türkiyede varsa nükleer bomba kullanılmalıdır. Ancak bu şekilde olmak üzere Kandil hikayesi dakikalar içinde bitmiş olur. İşi siyasete çekmek istemiyorum ama mevcut hükümetin böyle birşeyi yapabileceğine kesinlikle inanmıyorum. Fakat Türk milletinin böyle seçenekleri düşünmesini, değerlendirmesini ve ileride oy verecekleri partilerden ciddi şekilde bunu istemelerini tavsiye ediyorum. İşte çılgın proje ! Türkiye bu konuda kesinlikle haklı olduğu için kırsalda mikro düzeyde kitle imha silahı kullanmamızı öneriyorum.

Dostum gençsin daha heralde bu yazını ona yoruyorum. Ne dediğinin farkına varabilmen dileği ve selametle...

ne dediğimin gayet farkındayım. kandil dağlarında mikro düzeyde kitle imha silahı kullanılmalıdır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:
    Cok kurusikiyiz bilader tek problem bu.icraat?

işte bizde onu düşünüyoruz icraat lazım. nasıl bir icraat yaparsak en az zararla en fazla teröristi katledebiliriz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

kitle imha silahlarını kandilde kullanmana gerek yok terörün yoğun olduğu illere hidrojen bombası sallayacaksın toptan temizlik.zaten içeride destek kalmadıktan sonra dışardakiler pek fazla bişey yapamaz.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

resmen post kasmak için konu açıyorsun bro manyakmısın ya :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:

tüm yorumları okumadım ama çok sığ bakıyorsun. Fatih zamanından örnek vermişsin. Fatih zamanındaki ulus bilinciyle şimdiki ulus bilinci bir mi? Fatih zamanındaki devlet anlayışıyla şimdi ki bir mi?

sen ırakta kitle imha silahı kullanıcaksın, tüm dünya tvlerden oturup izlicek ve hiçbir yaptırım uygulamayacak? adamın götünden kan alırlar. sözde olan ermeni soykırımını bile kabul ettirmek üzereler dünyaya. çoğu tarımsal ürünün üretimi durmuş, dışa bağımlılık hiç olmadığı kadar artmışken ne kitlesi ne imhası abdye sormadan?

2. sayfada birine yaşını sormuşsun, ordan sonrasını okumadım zaten. 

okuda öğren hocam. kandi denilen yer neresiymiş ? orada sivil halk yaşarmıymış ? kaç km kare alanı kapsarmış ? Oraya kimyasal gaz atılırsa siviller de etkilenirmi ?

Toplam Hit: 12211 Toplam Mesaj: 97