Kandilde Kitle İmha Silahı Kullanılsın
-
Abi bu yöntemle çözülecek işte değil. Hadi oradakiler gitti yenileri doğuyor büyüyor abi iş eğitimde biter. Bak şimdi bizim millet cahil olduğu için çok çabuk kanıyor sen de kanmışsın cahil demiyom ama kızma zaten onların istediği o birbirine düşürmek bizi. Biz ki Kurtuluş Savaşı'nda birbirimizi kardeş edasıyla korurduk ne oldu? Yenemediler! Neden çünkü erkekler ölse kadınlar kadınlar ölse çocuklra yine de bırakmazdı bu toprakları. Bunlarda ne dedi işte bunları birbirine düşürmemiz lazım dedi bunlar böyleyken yenemeyiz bunları ancak içlerinde fitne bitirir dedi ki önceki Türk devletlerini yıkan zaten hep bu sebeptir ve Tunceli taraflarına attılar zokayı onların bazılarıı yuttu bazıları yutmadı. Bakınız orada da terör var. Geldiler kürt milletine dedilerki kardeşim siz neden türklerin esirisizini bakın sizi tanımıyorlar bakın türk diyorlar kürt diyeni vuruyorlar tabi bizim saf kürtler inandı ama pkk olmadı. Pkk diye bir örgüt oluşturdu apo diye bi pi* doğurttu onun oro**pu anasına ve bu sürüyü güt dedi. O da kürdüm dedi sizin önderinizim dedi topladı milleti dağa ve bizim saflar inandı. Sonra bdp falan filan biliyoruz zaten anlatmaya gerek yok MAL! ortada.
Aynısını yakın zaman yine gördük ama bu sefer cemevini kattılar, alevileri kattılar özgürlük dediler ama o da yemedi.
Sonuç olarak birbirimizi öldürerek büyüyemeyiz zaten onların da istediği bu. Rahat durdukça dünyanın anasını ağlattık geçmişte ki çok örneği var tarihte. Onlar böyle bi tasma taktılar bize. Türk ırkı yoktur Türk Halkı vardır. Türk kimdir ya var mı böyle bir ırk? Kürt de türk halkındandır alevi de çerkez de laz da o da bu da... Benim de kanımda kürtlük var benim dedem kürtçe bilir kürtçe konuşur ama dedem kürdistan diyeni tüfeğiyle vurur ki ben de vururum. Dedem 4 sene askerlik yapmış aslanlar gibi bi daha olsa bi daha gider herkes gider ama ya şimdi? Bile bile çürük raporu alıp şeref borcundan kaçan gençlerle dolu bizim memleket. İşte bu derece cahiliz işte bu derece şerefliyiz. Benim de kanımda var kürtlük ama devleti parçalamak da neymiş terör de neymiş? İşte neden yapmıyoruz çünkü geçmişimizi biliriz, atalarımızı biliriz. Senin komutanlarının çoğu kürtçe bilirdi kürt kanı taşırdı ama kurtuluş savaşında kürdistanı kurmak için mi savaştı? Hayır türk halkını korumak için? Benim kürt dedem savaşa gitti içlerinde ermeni de vardı gayrimüslümler de vardı ama toprağı için halkı için savaştı kahpelik etmedi.
Araplara islam geldi ne oldu geldi? İngilizlere uydular osmanlı halifesine İslâm'ın halifesine uymadılar. Ne oldu onlardan koptuk. Başta araplar sonra başkası daha sonra başkası böyle gitti böyle gider bu kafayla. İşte cehalet öyle birşeydir ki insanın bu dünyasını da öbür dünyasını da yakar.
Her şeyin başı eğitim ama şu lafı da unutmayın. Eğitim cehaleti alır eşşeklik bâki kalır. Eşek çok olacaktır hayatta eğitmek sahibinin işidir.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
Sanki cok belli ediyor ya pkkli olanla olmayan arasindaki fark suikastlerle yok edeceksin abi gulunc olma ya
yaş kaç hocam ? -
Profilimde yaziyor kac oldugu
-
Balik kadar beyin yok diyesim geliyor, saçma sapan düşünceler.Hey Yarabbi! ;(
-
Caliber bunu yazdı:
Abi bu yöntemle çözülecek işte değil. Hadi oradakiler gitti yenileri doğuyor büyüyor abi iş eğitimde biter. Bak şimdi bizim millet cahil olduğu için çok çabuk kanıyor sen de kanmışsın cahil demiyom ama kızma zaten onların istediği o birbirine düşürmek bizi. Biz ki Kurtuluş Savaşı'nda birbirimizi kardeş edasıyla korurduk ne oldu? Yenemediler! Neden çünkü erkekler ölse kadınlar kadınlar ölse çocuklra yine de bırakmazdı bu toprakları. Bunlarda ne dedi işte bunları birbirine düşürmemiz lazım dedi bunlar böyleyken yenemeyiz bunları ancak içlerinde fitne bitirir dedi ki önceki Türk devletlerini yıkan zaten hep bu sebeptir ve Tunceli taraflarına attılar zokayı onların bazılarıı yuttu bazıları yutmadı. Bakınız orada da terör var. Geldiler kürt milletine dedilerki kardeşim siz neden türklerin esirisizini bakın sizi tanımıyorlar bakın türk diyorlar kürt diyeni vuruyorlar tabi bizim saf kürtler inandı ama pkk olmadı. Pkk diye bir örgüt oluşturdu apo diye bi pi* doğurttu onun oro**pu anasına ve bu sürüyü güt dedi. O da kürdüm dedi sizin önderinizim dedi topladı milleti dağa ve bizim saflar inandı. Sonra bdp falan filan biliyoruz zaten anlatmaya gerek yok MAL! ortada.
Aynısını yakın zaman yine gördük ama bu sefer cemevini kattılar, alevileri kattılar özgürlük dediler ama o da yemedi.
Sonuç olarak birbirimizi öldürerek büyüyemeyiz zaten onların da istediği bu. Rahat durdukça dünyanın anasını ağlattık geçmişte ki çok örneği var tarihte. Onlar böyle bi tasma taktılar bize. Türk ırkı yoktur Türk Halkı vardır. Türk kimdir ya var mı böyle bir ırk? Kürt de türk halkındandır alevi de çerkez de laz da o da bu da... Benim de kanımda kürtlük var benim dedem kürtçe bilir kürtçe konuşur ama dedem kürdistan diyeni tüfeğiyle vurur ki ben de vururum. Dedem 4 sene askerlik yapmış aslanlar gibi bi daha olsa bi daha gider herkes gider ama ya şimdi? Bile bile çürük raporu alıp şeref borcundan kaçan gençlerle dolu bizim memleket. İşte bu derece cahiliz işte bu derece şerefliyiz. Benim de kanımda var kürtlük ama devleti parçalamak da neymiş terör de neymiş? İşte neden yapmıyoruz çünkü geçmişimizi biliriz, atalarımızı biliriz. Senin komutanlarının çoğu kürtçe bilirdi kürt kanı taşırdı ama kurtuluş savaşında kürdistanı kurmak için mi savaştı? Hayır türk halkını korumak için? Benim kürt dedem savaşa gitti içlerinde ermeni de vardı gayrimüslümler de vardı ama toprağı için halkı için savaştı kahpelik etmedi.
Araplara islam geldi ne oldu geldi? İngilizlere uydular osmanlı halifesine İslâm'ın halifesine uymadılar. Ne oldu onlardan koptuk. Başta araplar sonra başkası daha sonra başkası böyle gitti böyle gider bu kafayla. İşte cehalet öyle birşeydir ki insanın bu dünyasını da öbür dünyasını da yakar.
Her şeyin başı eğitim ama şu lafı da unutmayın. Eğitim cehaleti alır eşşeklik bâki kalır. Eşek çok olacaktır hayatta eğitmek sahibinin işidir.
-----------------------------mevziye geçte sen ordan gül demeti at kitap at olurmu? adam türkçe bilmiyor soysuz kürtçede değil değişik bi dil konuşuyor.tuvateini bile netreye yapacağını bilmiyor sen lise bitirmiş adamı karşısında harcatıyorsun sonrada eğtim diyosun
abicim askeri önlem alınır askeri üstünlük gösterilir bi taraftanda senin dediğin eğitim vs verilemeye çalışılınır..
-
ben bu ibneleri dağın içinde takılan goblinlere benzetiyorum nedense
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Profilimde yaziyor kac oldugu
hocam daha genç ve tecrübesizsin. yanlış anlama da biraz kitap oku, tarih oku kendini geliştir. dedelerimizin ne yaptıklarını öğren. bizim onlardan eksiğimiz nedir ? neden kırsalda kitle imha silahı kullanmayı düşünemiyoruz ki ? fatih gemileri karadan yürütmüştü. şimdi gençlerimize böyle şeyler söyleyince ya korkuyorlar ya anlayamıyorlar veya dalga geçiyorlar. bunların hepsi bilgisizlikten kaynaklanıyor. fatihin istanbulu 17 yaşında fethetti. ama bilmediği yoktu. bizim gençlerimiz bilmedikleri için korkuyorlar, yapamayız edemeyiz biteriz diyorlar. bilen insanlar için yapılmayacak şey yoktur. amerika defalarca kitle imha silahları kullandı. amerikalılar uzaylı değildi. bilgili kişilerdi, kendilerine güvendiler ve kitle imha silahlarını defalarca kullanıp düşmanlarına diz çöktürdüler. bizim yapamamamız için sebep yok. -
Hocam egitim durumun nedir ?
-
balik_ bunu yazdı:
Bugün öğrendim ki Türk uçaklarının sözde ara sıra bombaladığı Kandil dağının içine Pkklı teröristler Hidroelektrik santrali kurmuşlar. Edinilen bilgiye göre bunun yanında yine kandil dağının içinde tekstil fabrikaları bile varmış. Yani bombardımandan etkilenmeyecek şekilde adamlar dağın içine sanayi kurmuşlar. Bu durumda kara ve hava harekatı yapılıp kayıp vermek yerine Kandil dağlarında kimyasal, biyolojik ve eğer Türkiyede varsa nükleer bomba kullanılmalıdır. Ancak bu şekilde olmak üzere Kandil hikayesi dakikalar içinde bitmiş olur. İşi siyasete çekmek istemiyorum ama mevcut hükümetin böyle birşeyi yapabileceğine kesinlikle inanmıyorum. Fakat Türk milletinin böyle seçenekleri düşünmesini, değerlendirmesini ve ileride oy verecekleri partilerden ciddi şekilde bunu istemelerini tavsiye ediyorum. İşte çılgın proje ! Türkiye bu konuda kesinlikle haklı olduğu için kırsalda mikro düzeyde kitle imha silahı kullanmamızı öneriyorum.
-----------------------------Sen çok film izlemişsin.Git önce nükleer bomba nedir bi onu öğren
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Balik kadar beyin yok diyesim geliyor, saçma sapan düşünceler.Hey Yarabbi! ;(
belkide bilgisiz olduğundan böyle fikirleri anlayamıyorsun. alışık değilsin amatörsün böyle şeylere. bilmediğin için korkuyorsun. bunun nesi imkansız ? yaparsan herşey olur. "birgün gemiler dağlara tırmandı denizden, kudret ve zafer bizlere miras dedemizden." demekki bilgili olunca gemiler karadan da gidermiş. hepsi birkaç dakikalık işi gözünde büyütme. japonyay atılan atom bombasının belgesellerini izle. amerikalılar bu işi ne kadar basit görmüşler kendi ağızlarından dinle. adamlar atom bombası kullanırken sanki marketten alışveriş yapıyor gibi rahatlar. çünkü bilgili, inançlı ve kararlılar. bizim korkaklarla beceriksizlerle işimiz yok.