Kandilde Kitle İmha Silahı Kullanılsın
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------aboo tarih üzerine doktora yapan adam bunları söylerse baştakiler ne yapsın? yazık yahu, cahilliğinde bu kadarı. fatih 17 yaşında fetih etmiş evet anlıyorum. nükleer bombayı kırsala atıyoruz geri kalana uffacık etki bile etmiyor, bir ot bile ölmüyor değil mi? kendi toprağımıza nükleer füze atalım ne olurmuş ki? PKK bitirilmek istense şimdiye biterdi. Devletin içindekiler istemiyor bitmesini. APO yakalandığında direk asılsaydı (Tabii kriz çıktı birden, türban tartışmaları çıktı birden, gündem değişti hoop erken seçimle AKP iktidarda) PKK'ya ufacık bir operasyon yapılsaydı PKK o zaman çökerdi. Hala PKK'yı bitirebiliriz, geç değil. Ancak kolay olmaz onlarca sene alır. Sabırla kürtleri eğitmen lazım, PKK'ya yapılacak bir askeri operasyon gösterişten başka bir şey değil. Eğer kürtler eğitilir ve PKK'ya kanacak son bir kişi bile kalmazsa PKK zaten biter. Ayrıca PKK'nın içinde Irak, Suriye, İran kürtleri var, bunların Türkiye'ye saldırma sebepleri ne? PKK o kadar silahi nereden alıyor? Türkiye'nin küresel müttefiği kim? Önce kendi bağımsızlığımızı bir kazanalım ondan sonra dışarılara, başkalarına saldırmayı düşünelim, planlayalım...
-----------------------------
hocam kandil dağı nerededir ? kandil dağı kaç km kare alanı kapsar ? kandilde yerleşim yeri varmıdır ? yerleşim yerlerine olan uzaklığı nedir ? bunları bi araştır istersen. google maps ten kandil dağlarına bi bak bakalım. kandil dediğiimiz dağlar birtek dağdan oluşmuyor. yüzlerce km lik alanı kapsıyor. belirli mağaralara, sığınaklara kitle imha silahı atılsa 1 tane sivil ölmez. o kadar geniş dağlık coğrafya yani. -
KaRaKuLe bunu yazdı:
Abi tamamen sacmaliyorsun ya sen kaybolmussun tarihte
batılılar yaparsa olur. ama bizim bu konuları düşünmemiz bile saçmalıktır ??? -
arkadasim kato, kandil falan bir suru dag var hangi birine atacaksin? ayrica kandil tek bir dag mi dedim ben? o nukleer fuzeyle ben dogu anadoluyu yok ederim haberin var mi senin? Hem sen ne saniyorsun nukleer fuzeyi, patladigi yerde kalacak mi? O nukleer fuze tum o cografyayi etkileyecek, hem ben ne seninle tartisiyorum ki fatih istanbulu 17 yasinda fethetti diyen adamla ne konusacaksin
-
ya ne kadar kan meraklısı arkadaş var ya,diyelimki attın bombayı 1000 kişi öldü orada ya sonra??başka şehit olmasını engelliyecekmi bu bomba??İnsanların ölmeye devam etmesini engelliyecekmi bu bomba,Artık böyle gitmez böyle bitmez,uyanın ve gerçekçi çözüm yolları üretin tankla,taşla,molotofla,sopayla bitecek iş değil
-
şehirdekini napıcan?
-
PlayForFree bunu yazdı:
ya ne kadar kan meraklısı arkadaş var ya,diyelimki attın bombayı 1000 kişi öldü orada ya sonra??başka şehit olmasını engelliyecekmi bu bomba??İnsanların ölmeye devam etmesini engelliyecekmi bu bomba,Artık böyle gitmez böyle bitmez,uyanın ve gerçekçi çözüm yolları üretin tankla,taşla,molotofla,sopayla bitecek iş değil
-----------------------------Emin misin?
-
arnavutr bunu yazdı:
PlayForFree bunu yazdı:
30 yılı aşkın süre gelen tecrübe diyelim,direk bölücü lan bu mk yakıştırmasıda yapma lütfen Türk'üm ve gurur duyuyorum Türklüğümle,kimsenin vatanın tek karış toprağını almasınada sıcak bakmam -
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------arkadasim kato, kandil falan bir suru dag var hangi birine atacaksin? ayrica kandil tek bir dag mi dedim ben? o nukleer fuzeyle ben dogu anadoluyu yok ederim haberin var mi senin? Hem sen ne saniyorsun nukleer fuzeyi, patladigi yerde kalacak mi? O nukleer fuze tum o cografyayi etkileyecek, hem ben ne seninle tartisiyorum ki fatih istanbulu 17 yasinda fethetti diyen adamla ne konusacaksin
önceki mesajlarımı okursan kitle imha silahlarının etkileri konusunda aydınlanırsın. fatihe gelince kimisine göre 19 kimisine göre 21 yaşında kimisine göre 17 yaşında kimisine göre 24 yaşında fethetmiştir. yani henüz ergenlik çağını atlatalı birkaç yıl olmuş. burada blr iki sene önemli değildir. önemli olan gencecik yaşta gemileri karadan yürütmeyi düşünecek kadar akıllıca ve çılgınca düşünebilmesidir. onun torunları çağlarına göre çok daha ileri görüşlü olması gerekirken henüz kitle imha silahlarının mikro düzeyde kullanılabilmesini bile kavrayamıyorlar. esas önemli nokta budur. bırakın gençleri aklı başında diye piyasada dolanan siyasetçiler, bilimadamları, askerler bile böyle şeyleri düşünemiyor. -
PlayForFree bunu yazdı:
arnavutr bunu yazdı:
PlayForFree bunu yazdı:
30 yılı aşkın süre gelen tecrübe diyelim
-----------------------------Savaşarak olmaz demişsin.Napalım özerklik mi verelim?Geçin bunları hocam.
-
bu arkadaşn bütün konuları fantezi zaten de diğerlerini anlamyrum amk hemen muhalefet