Kandilde Kitle İmha Silahı Kullanılsın
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
Caliber bunu yazdı:
Abi bu yöntemle çözülecek işte değil. Hadi oradakiler gitti yenileri doğuyor büyüyor abi iş eğitimde biter. Bak şimdi bizim millet cahil olduğu için çok çabuk kanıyor sen de kanmışsın cahil demiyom ama kızma zaten onların istediği o birbirine düşürmek bizi. Biz ki Kurtuluş Savaşı'nda birbirimizi kardeş edasıyla korurduk ne oldu? Yenemediler! Neden çünkü erkekler ölse kadınlar kadınlar ölse çocuklra yine de bırakmazdı bu toprakları. Bunlarda ne dedi işte bunları birbirine düşürmemiz lazım dedi bunlar böyleyken yenemeyiz bunları ancak içlerinde fitne bitirir dedi ki önceki Türk devletlerini yıkan zaten hep bu sebeptir ve Tunceli taraflarına attılar zokayı onların bazılarıı yuttu bazıları yutmadı. Bakınız orada da terör var. Geldiler kürt milletine dedilerki kardeşim siz neden türklerin esirisizini bakın sizi tanımıyorlar bakın türk diyorlar kürt diyeni vuruyorlar tabi bizim saf kürtler inandı ama pkk olmadı. Pkk diye bir örgüt oluşturdu apo diye bi pi* doğurttu onun oro**pu anasına ve bu sürüyü güt dedi. O da kürdüm dedi sizin önderinizim dedi topladı milleti dağa ve bizim saflar inandı. Sonra bdp falan filan biliyoruz zaten anlatmaya gerek yok MAL! ortada.
Aynısını yakın zaman yine gördük ama bu sefer cemevini kattılar, alevileri kattılar özgürlük dediler ama o da yemedi.
Sonuç olarak birbirimizi öldürerek büyüyemeyiz zaten onların da istediği bu. Rahat durdukça dünyanın anasını ağlattık geçmişte ki çok örneği var tarihte. Onlar böyle bi tasma taktılar bize. Türk ırkı yoktur Türk Halkı vardır. Türk kimdir ya var mı böyle bir ırk? Kürt de türk halkındandır alevi de çerkez de laz da o da bu da... Benim de kanımda kürtlük var benim dedem kürtçe bilir kürtçe konuşur ama dedem kürdistan diyeni tüfeğiyle vurur ki ben de vururum. Dedem 4 sene askerlik yapmış aslanlar gibi bi daha olsa bi daha gider herkes gider ama ya şimdi? Bile bile çürük raporu alıp şeref borcundan kaçan gençlerle dolu bizim memleket. İşte bu derece cahiliz işte bu derece şerefliyiz. Benim de kanımda var kürtlük ama devleti parçalamak da neymiş terör de neymiş? İşte neden yapmıyoruz çünkü geçmişimizi biliriz, atalarımızı biliriz. Senin komutanlarının çoğu kürtçe bilirdi kürt kanı taşırdı ama kurtuluş savaşında kürdistanı kurmak için mi savaştı? Hayır türk halkını korumak için? Benim kürt dedem savaşa gitti içlerinde ermeni de vardı gayrimüslümler de vardı ama toprağı için halkı için savaştı kahpelik etmedi.
Araplara islam geldi ne oldu geldi? İngilizlere uydular osmanlı halifesine İslâm'ın halifesine uymadılar. Ne oldu onlardan koptuk. Başta araplar sonra başkası daha sonra başkası böyle gitti böyle gider bu kafayla. İşte cehalet öyle birşeydir ki insanın bu dünyasını da öbür dünyasını da yakar.
Her şeyin başı eğitim ama şu lafı da unutmayın. Eğitim cehaleti alır eşşeklik bâki kalır. Eşek çok olacaktır hayatta eğitmek sahibinin işidir.
-----------------------------mevziye geçte sen ordan gül demeti at kitap at olurmu? adam türkçe bilmiyor soysuz kürtçede değil değişik bi dil konuşuyor.tuvateini bile netreye yapacağını bilmiyor sen lise bitirmiş adamı karşısında harcatıyorsun sonrada eğtim diyosun
abicim askeri önlem alınır askeri üstünlük gösterilir bi taraftanda senin dediğin eğitim vs verilemeye çalışılınır..
-----------------------------Oha türk ırkı yok dedin. Yok artık hidayet türkoğlu. Saçmalama istersen.
Kitle imha silahı kullanılmalı fakat bu sadece dış teroru bıtırır. Ayrıca onu yapıcak gotde bastakı orospu cocugunda yok. Keske yapsa . Teroru ancak halk temızler. Ama ole sındırılmısızkı kımse cıkıpta bır tas atıp kolunu yormuyor.
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
bu arkadaşn bütün konuları fantezi zaten de diğerlerini anlamyrum amk hemen muhalefet
hocam sen konularımın aldığı hit'e bak. :))) her defasında reyting ölçeri patlatıyorum. foruma canlılık geliyor ne güzel :))) ben böyle konu açmasam tahribat çok sıkıcı geliyor. :D ver gazı ara gazııı :))) -
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------şehirdekini napıcan?
ona ayrı başlık açacam :))) -
hocam bu kadar kolay olsa israil veya amerika coktan kullanırdı. suanda bunlar büyük risk hani sen tek bir gözden bakıosun olaya bunun ekonomiside var. ayrıca masum insanıda var. dünya kamuoyundan gelcek tepkilerde var var da var. ama mağaraları delcek bombalar kullanılır sabah aksam bomba yagmuruna tutulur ortada kandil die bir dağ bırakılmaz dümdüz yapılır. ama sana bişi diyimi bu sorunu çözmez. sorunu çözcek olan şey ne biliyormusun. profosyonel asker gerekirse bordo bereli. ve acık bir sekilde sınırları belli oranda genişletmek. pkk yı düzlüğe indirmek. ozaman zaten kontrolüde çok iyi olur. ama sen daha dünkü çocugu komanda olcak die 3 4 aylık eğitimle doguya en riskli bölgeye gönderirsen hani sıradan bir saldırıda dahi ölmesi zaten muhtemel. ve nükleer bomba suanki bir durumda strateji olamaz. nasıl strateji olur dersen ? mesela iran israil veya suriye veya bir baska üllke ile savasın eşiğine gelirsin. gercektende çok güçlüsündür. ve gerçektende başında çok faşist bir baskan felan vardır bu sekilde sistem ilerler. ama işin içine nükleer girince ben sanmıyorumki işler yoluna gircek inan bombok olur. yani şuank dünya düzeni bunu kaldırmaz.
-
Benim Önerim;
doğu illerinde, Teroristlerin bol olduğu yerlerde ve Kandilde Nükleer Silah kullanılsın... -
Askere "pkk'yı bitir" demek yeterli.
-
The_Pilot bunu yazdı:
Benim Önerim;
doğu illerinde, Teroristlerin bol olduğu yerlerde ve Kandilde Nükleer Silah kullanılsın...
-----------------------------o bölgede terörist olmayanlar nolacak.Çocuklar nolacak.Orta 1 ülkücüsü gibi konuşmayın amk
-
yok ki sedat peker gibi herifler, gitsin sıksın bütün bdplilere, bütün pkk destekçisi olan kalantorları gebertsin bir gecede.Sonra sesleri kesilsin.Ahh ah
-
bu saatten sonra kimse gidip orda faili meçhul cinayetler işleyipte terörü baskı altına almaz.çiller zamanında askere tüm yetki verildi silahları yenilendi ve pkk durdurulmuştu.devlet gizli olarak oralarda faili meçhuller düzenledi.kimden şüpe duyuluyorsa öldürüldü.sonra halk o kadar çok tırstı ki pkknın eli kolu bağlandı o zamanlarda..
gelelim şimdiye...bu faili meçhulleri yapan sahislar mahkemelerde ceza evlerinde su anda..simdi siz derseniz ki gidin yakın yıkın orda kimden şüpeleniyorsanız bitirin işini...kimse gitmez cünkü bu olaydan sonra mahkeme veya ceza evine gitmeye artık kimsenin götü yemez.. -
sesli güldüm(Siz beni güldürdünüz Allah'da sizi ağlatmasın)