Knight Online Akara Ve Manes Açılıyor
-
A_REX bunu yazdı
akarada oynuyorum 3 charşa pazar yapıyorum sürekli açık surekli upgrade yüzünden daha 6 gb kastım.
3 pc ? koxp *?
-
samaccc bunu yazdıA_REX bunu yazdı
akarada oynuyorum 3 charşa pazar yapıyorum sürekli açık surekli upgrade yüzünden daha 6 gb kastım.
3 pc ? koxp *?
Kopx degil başkan ya al sat pazar yapıyorumda çok karı yok.
-
8 sene uğraştım bu lanet oyunla ne tren çarlar kaldı ne cz bug çarları ne krovazlar kasıldı ne npler hepsi hileyle hurdayla tek makinadan 8 knight hatırlıyorumda.....
lanet olsun.
-
bende öyle bir manese girdim ne var ne yok diye 43 lvl kastım duruyor öyle biriyle tanıstım sw de akara da oynuyormus gel clan var takılırız falan sanırım bende akara ya geçicem
-
Xigncode3 bypass eden bi dll buldum. Cheat engine acabiliyorum ve herhangi bi koxp. Ama oyuna girdikten 5 dk sonra dc veriyor.
Dc yemeyi engellememin bi yolu var midir?
-
Akaradayim bende. 76 lvl buffer pri :) ama skldim bıraktım. Oynayalim diyen olursa doneyim
-
livane bunu yazdı
Akaradayim bende. 76 lvl buffer pri :) ama skldim bıraktım. Oynayalim diyen olursa doneyim
ver de 2-3 gün oynayak eski günleri yad edeyim :/ :D
ulan aresde 6 yılımı harcadım :D ne günlerdi ulan.f9devil ile aynı partyde olduğumuz zamanlardı. acaba nabıyor 00000 f9 filna
-
rapidhacker550 bunu yazdılivane bunu yazdı
ver de 2-3 gün oynayak eski günleri yad edeyim :/ :D
ulan aresde 6 yılımı harcadım :D ne günlerdi ulan.f9devil ile aynı partyde olduğumuz zamanlardı. acaba nabıyor 00000 f9 filna
Vereyim haci ozlem gider :D
-
Gordion'da iki tane karakterim var. Biri 60. seviye rogue, diğeri ise 72 level mage. Gerçi iki tane daha var ama onların oyuna giriş adlarını ve e-postayı hatırlamıyorum. Öğrenmenin bir yolu var mı acaba?
Bir de Gordion'da oynamaya değer mi? Oynamaktan ziyade en azından ticaret ile para kazanılır mı bu sunucuda?
-
absconder bunu yazdı
Gordion'da iki tane karakterim var. Biri 60. seviye rogue, diğeri ise 72 level mage. Gerçi iki tane daha var ama onların oyuna giriş adlarını ve e-postayı hatırlamıyorum. Öğrenmenin bir yolu var mı acaba?
Bir de Gordion'da oynamaya değer mi? Oynamaktan ziyade en azından ticaret ile para kazanılır mı bu sunucuda?
Bırak gordionu oyun patates oldu şuan en diri server destan maneste bile gb alışları 16 ya düştü yeni sw olmasına rağmen büyük ihtimal haziranda yeni sw gelir okullar kapanıyor diye para kazanmak isteyen varsa yeni sw takip etsin al sat yaparak güzel para elde edilebilir.