folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Knight Online Akara Ve Manes Açılıyor

Knight Online Akara Ve Manes Açılıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

koxp durumları ne olacak acaba ? bide bu serverlara giriş için illa premium mu almak lazım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

hele bilenler bi anlatsaya . oyuna giriş için illaki premium pazar için ayrı yine para mı ne yatırmak gerekiyormuş Doğrumu bunlar? Pk video izleyince bi başlayasım geldi sırf o pazar ortamına pk ortamına özlemimden. Premiumsuz exp isleri de zorlamış galiba

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    PhYtOn bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı

Beyler bence 83 char kassın millet, boş şekilde 100-150 tl e o charları alıp pk akalım :D

Hacı çok zaman kaybı genie falan baya masraf ya hele warrıorsa pota para yetişmiyor zaten :D

Ben seneler önce de bu oyunu oynarken maks kastığım lvl 53 falandı, exp ile uğraşamam valla biraz mantıklı item fiyatları olursa boş char alıp dizilebilir, mesela ben ares serverında devam etmek istiyorum ama kendini ticaretçi sanan bir kısım dangalak yüzünden 50 tl lik item 500 tl e satılmaya çalışılıyor. Biz en iyisi pvp ayarlayalım bir tane :D

Pvp de takılıyorum bende pek keyif alamadım öyle kafa adamlar olmayınca sarmıyor item olayını dediğim gibi yaparsak para saçmadan kolayca ardream çarı dizeriz mage ile ft leri kovalıycaz jr lere giricez bdw falan ordan yolumuzu bulucaz bi dc pre alıcaz o kadar 

Hangi pvp hocam? Ben hangisini denediysem alayında ya virüs ya spyware algıladığı için kullanmadım. Ardream olayına sıcak bakmıyorum hocam bu oyunun zevki 80+ da bence ama forumdaki arkadaşlar çalışıyor olsa gerek sadece akşam gelip de exp kasmazlar sanırım.

Alemgame şuan exp kasmak eventi var %1000 akşamlar rank 500 oluyor cz de savaşlar falan tıklım tıklım item falan kolay yaparsın güzel sw 2 aydır oynuyorum

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı

koxp durumları ne olacak acaba ? bide bu serverlara giriş için illa premium mu almak lazım

Koxp'a geçit yok en fazla 2 gün yeni sw de 2 gün bile zor dayanırsın adamlar areste bile 2 gün barınamıyor baya sıkıntılı giriş için yüzde bir milyon premium lazım malum herkes oraya akın edecek şuan oly 1-2 bile premıumsuz giriş zor 

-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    geberlan bunu yazdı

hele bilenler bi anlatsaya . oyuna giriş için illaki premium pazar için ayrı yine para mı ne yatırmak gerekiyormuş Doğrumu bunlar? Pk video izleyince bi başlayasım geldi sırf o pazar ortamına pk ortamına özlemimden. Premiumsuz exp isleri de zorlamış galiba

Pazar için ayrı paraya gerek yok premium alsan trade açılıyor otomatik premiumsuz exp kasman imkansız hiç oynama daha iyi o şekilde ha ardream oynayabilirsin ardream oynamak isteyen arkadaşlar benden size tüyo gold premium alın 800 cash bedavası var trina alın 72 saat sonra satın premium size 15 tl ye geliyor genie de alıp satılabilir yada walkrye kafanıza göre parası çıkar o şekilde ucuz pre almış olursunuz ama exp kasıcam diyorsanız hemde farm yapıcam diyosanız dc pre+exp pre şart ayrı ayrı alırsanız ucuza geliyor pus indirimide olucak yeni sw de 

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

MeFui ortam varsa andream falan için gelir :)

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    Ersekmen bunu yazdı

Sonrada kaçar :)

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı
    Ersekmen bunu yazdı

;) başladığı gibi gitmediği için ... nabalım

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    Ersekmen bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı
    Ersekmen bunu yazdı

Biliyosun ben sizin için dönmüştüm ama ... doğru nabıcan sende haklısın

-
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı
    Ersekmen bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı
    Ersekmen bunu yazdı

Biliyosun ben sizin için dönmüştüm ama ... doğru nabıcan sende haklısın

Biliyorum hatta bizlerin ( özellikle benim zorumla geldin ) ama boku çıkınca ...

Toplam Hit: 51584 Toplam Mesaj: 103
knight online