folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Knight Online Akara Ve Manes Açılıyor

Knight Online Akara Ve Manes Açılıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    Ersekmen bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı
    Ersekmen bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı
    Ersekmen bunu yazdı

MeFui ortam varsa andream falan için gelir :)

Sonrada kaçar :)

;) başladığı gibi gitmediği için ... nabalım

Biliyosun ben sizin için dönmüştüm ama ... doğru nabıcan sende haklısın

Biliyorum hatta bizlerin ( özellikle benim zorumla geldin ) ama boku çıkınca ...

Neyse siktir et aga geçmiş geçmiştir gelecek olan varsa ben 80 falan kasmam ha mage kasarız item yaparız ufaktan jr olur ft olur ardream çar için diğer türlü boşa zaman kaybetmenin anlamı yok hem herkes sıkılıyor sonra gerek yok ardream sarar bizi gelecek varsa

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

Beyler belki alakasız olacak ama şu esn kodlarının çalışma mantığı nedir tam olarak, belli bir algoritması var mıdır çözebilir miyiz :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ne0n12
    ne0n12's avatar
    Erkek

Büyük ihtimalle bende başlarım güzel bir ortam kuralım derim ben . Ts vs ayarlar oyunun tadının çıktığı yere kadar devam eder tadı kaçtığı yerde çekiliriz . Karus-Human fark etmez gruba ayak uydururum oynayacak var ise . Uzun zamandır Usko oynamıyorum bakalım neler değişmis neler eskisi gibi . Ama PVP'nin olmayacağını sezersem server'da direk bırakırım baş şartım 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

ben de başlıcam fakat 1 ay felan geçikmeli, siz bi yolu yapın gelirim :D

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Başlayacak olanlar varsa bana da haber edin bi zahmet şu gün başlıyoruz diye :)

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

Ayrıca ben çok ks olacağını düşünüyorum, nasıl kasmayı düşünüyorsunuz beyler?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

Tatlı bir Andream PK varsa Tzig4ny ve MeFui Online :)

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

şuan olimpia da oynayan biri olarak size oyundan zevk almanızı sağlıcak bi kaç tiyo vereyim 

mage clanı oluşturun eslantta çöp slotları var  saatte ortalama 3 5 m kasıyor bu sayede hem ex hem para kasarsınız

83 olana kadar gelen çöp paraları sizin üstünüzüde dizdirir oyuna harcadınız tl yide fazlasıyla geri verir

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Eğer başlayacaklar varsa serverler şuan açık premiumli üyeler girip karakter isimlerini alabilirler server oyuna girişi yarın açılacak kesin oynayacak varsa ırk,nick ve job belirtsin

-
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

ben hala kararsızım şimdilik düşüncem alemgame de takılmak tekrar eger gelcekler varsa buyursun exp kasarım ilerleyen zamanda bakarım usko da bir sıkıntı yoksa dönerim 

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
Toplam Hit: 50119 Toplam Mesaj: 103
knight online