Knight Online Akara Ve Manes Açılıyor
-
Ersekmen bunu yazdıAtlas bunu yazdıErsekmen bunu yazdıAtlas bunu yazdıErsekmen bunu yazdı
MeFui ortam varsa andream falan için gelir :)
Sonrada kaçar :)
;) başladığı gibi gitmediği için ... nabalım
Biliyosun ben sizin için dönmüştüm ama ... doğru nabıcan sende haklısın
Biliyorum hatta bizlerin ( özellikle benim zorumla geldin ) ama boku çıkınca ...
Neyse siktir et aga geçmiş geçmiştir gelecek olan varsa ben 80 falan kasmam ha mage kasarız item yaparız ufaktan jr olur ft olur ardream çar için diğer türlü boşa zaman kaybetmenin anlamı yok hem herkes sıkılıyor sonra gerek yok ardream sarar bizi gelecek varsa
-
Beyler belki alakasız olacak ama şu esn kodlarının çalışma mantığı nedir tam olarak, belli bir algoritması var mıdır çözebilir miyiz :D
-
Büyük ihtimalle bende başlarım güzel bir ortam kuralım derim ben . Ts vs ayarlar oyunun tadının çıktığı yere kadar devam eder tadı kaçtığı yerde çekiliriz . Karus-Human fark etmez gruba ayak uydururum oynayacak var ise . Uzun zamandır Usko oynamıyorum bakalım neler değişmis neler eskisi gibi . Ama PVP'nin olmayacağını sezersem server'da direk bırakırım baş şartım
-
ben de başlıcam fakat 1 ay felan geçikmeli, siz bi yolu yapın gelirim :D
-
Başlayacak olanlar varsa bana da haber edin bi zahmet şu gün başlıyoruz diye :)
-
Ayrıca ben çok ks olacağını düşünüyorum, nasıl kasmayı düşünüyorsunuz beyler?
-
Tatlı bir Andream PK varsa Tzig4ny ve MeFui Online :)
-
şuan olimpia da oynayan biri olarak size oyundan zevk almanızı sağlıcak bi kaç tiyo vereyim
mage clanı oluşturun eslantta çöp slotları var saatte ortalama 3 5 m kasıyor bu sayede hem ex hem para kasarsınız
83 olana kadar gelen çöp paraları sizin üstünüzüde dizdirir oyuna harcadınız tl yide fazlasıyla geri verir
-
Eğer başlayacaklar varsa serverler şuan açık premiumli üyeler girip karakter isimlerini alabilirler server oyuna girişi yarın açılacak kesin oynayacak varsa ırk,nick ve job belirtsin
-
ben hala kararsızım şimdilik düşüncem alemgame de takılmak tekrar eger gelcekler varsa buyursun exp kasarım ilerleyen zamanda bakarım usko da bir sıkıntı yoksa dönerim