Knight Online Akara Ve Manes Açılıyor
-
Atlas bunu yazdı
Eğer başlayacaklar varsa serverler şuan açık premiumli üyeler girip karakter isimlerini alabilirler server oyuna girişi yarın açılacak kesin oynayacak varsa ırk,nick ve job belirtsin
Hocam senden haber bekliyorum andream için ırk job
-
Hoca ırk karus olacak kesinlikle ama job ne oynarsınız bilmiyorum warrıor ardream sıkıntılı olabilir asas olur tp mage olur yada prıest olur @Ersekmen
-
Atlas bunu yazdı
Hoca ırk karus olacak kesinlikle ama job ne oynarsınız bilmiyorum warrıor ardream sıkıntılı olabilir asas olur tp mage olur yada prıest olur @Ersekmen
Okcu yada asas oluyoruz .) 2 kısı oyun lınkını versene ındırelım
-
Ersekmen bunu yazdıAtlas bunu yazdı
Okcu yada asas oluyoruz .) 2 kısı oyun lınkını versene ındırelım
http://www.nttgame.com/knight/tr/download/client/
-
Atlas bunu yazdıgeberlan bunu yazdı
hele bilenler bi anlatsaya . oyuna giriş için illaki premium pazar için ayrı yine para mı ne yatırmak gerekiyormuş Doğrumu bunlar? Pk video izleyince bi başlayasım geldi sırf o pazar ortamına pk ortamına özlemimden. Premiumsuz exp isleri de zorlamış galiba
Pazar için ayrı paraya gerek yok premium alsan trade açılıyor otomatik premiumsuz exp kasman imkansız hiç oynama daha iyi o şekilde ha ardream oynayabilirsin ardream oynamak isteyen arkadaşlar benden size tüyo gold premium alın 800 cash bedavası var trina alın 72 saat sonra satın premium size 15 tl ye geliyor genie de alıp satılabilir yada walkrye kafanıza göre parası çıkar o şekilde ucuz pre almış olursunuz ama exp kasıcam diyorsanız hemde farm yapıcam diyosanız dc pre+exp pre şart ayrı ayrı alırsanız ucuza geliyor pus indirimide olucak yeni sw de
Nasıl yani 2 premiumu ayrı ayrı mı almak gerekiyor artık. Gold premium döneminde bırakmıştım ben de :l
-
steamden mi oynuyonuz yoksa usko mu ?
bi de adam gibi çar için kaç tl yatırım yapmak gerek ?
-
ben gelirim burayada bi bakim su opp mi ne o güvenlk şeyini yapamamıştım yaparsam gelicem de hangi servardyz ?
-
rapidhacker550 bunu yazdı
steamden mi oynuyonuz yoksa usko mu ?
bi de adam gibi çar için kaç tl yatırım yapmak gerek ?
Uskodan oynuyoruz tl yatırmaya gerek yok şimdilik premium alsanız yeterli olur gün geçtikce sc ve pre pot alıcaz o kadar sonra kovalıycaz adamları ardreamda boss taşı falan kovalarız 4 asas olcaz sizde asas olursanız boss taşından drop alma ihtimalimiz yüksek olacaktır
-
antivirus bunu yazdı
ben gelirim burayada bi bakim su opp mi ne o güvenlk şeyini yapamamıştım yaparsam gelicem de hangi servardyz ?
Manesdeyiz otp sıkıntılı bugün çok kişi yapamadı
-
kaç lwl oldunuz .