folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Knight Online Akara Ve Manes Açılıyor

Knight Online Akara Ve Manes Açılıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı

Eğer başlayacaklar varsa serverler şuan açık premiumli üyeler girip karakter isimlerini alabilirler server oyuna girişi yarın açılacak kesin oynayacak varsa ırk,nick ve job belirtsin

Hocam senden haber bekliyorum andream için ırk job

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Hoca ırk karus olacak kesinlikle ama job ne oynarsınız bilmiyorum warrıor ardream sıkıntılı olabilir asas olur tp mage olur yada prıest olur @Ersekmen

Atlas tarafından 18/Oca/17 22:43 tarihinde düzenlenmiştir

-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı

Hoca ırk karus olacak kesinlikle ama job ne oynarsınız bilmiyorum warrıor ardream sıkıntılı olabilir asas olur tp mage olur yada prıest olur @Ersekmen

Okcu yada asas oluyoruz .) 2 kısı oyun lınkını versene ındırelım

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    Ersekmen bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı

Okcu yada asas oluyoruz .) 2 kısı oyun lınkını versene ındırelım

http://www.nttgame.com/knight/tr/download/client/

-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı
    geberlan bunu yazdı

hele bilenler bi anlatsaya . oyuna giriş için illaki premium pazar için ayrı yine para mı ne yatırmak gerekiyormuş Doğrumu bunlar? Pk video izleyince bi başlayasım geldi sırf o pazar ortamına pk ortamına özlemimden. Premiumsuz exp isleri de zorlamış galiba

Pazar için ayrı paraya gerek yok premium alsan trade açılıyor otomatik premiumsuz exp kasman imkansız hiç oynama daha iyi o şekilde ha ardream oynayabilirsin ardream oynamak isteyen arkadaşlar benden size tüyo gold premium alın 800 cash bedavası var trina alın 72 saat sonra satın premium size 15 tl ye geliyor genie de alıp satılabilir yada walkrye kafanıza göre parası çıkar o şekilde ucuz pre almış olursunuz ama exp kasıcam diyorsanız hemde farm yapıcam diyosanız dc pre+exp pre şart ayrı ayrı alırsanız ucuza geliyor pus indirimide olucak yeni sw de 

Nasıl yani 2 premiumu ayrı ayrı mı almak gerekiyor artık. Gold premium döneminde bırakmıştım ben de :l

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

steamden mi oynuyonuz yoksa usko mu ? 

bi de adam gibi çar için kaç tl yatırım yapmak gerek ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

ben  gelirim burayada bi bakim su  opp mi ne o güvenlk şeyini yapamamıştım yaparsam gelicem de hangi servardyz ?

Nev-i Şahsına Münhasır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

steamden mi oynuyonuz yoksa usko mu ? 

bi de adam gibi çar için kaç tl yatırım yapmak gerek ?

Uskodan oynuyoruz tl yatırmaya gerek yok şimdilik premium alsanız yeterli olur gün geçtikce sc ve pre pot alıcaz o kadar sonra kovalıycaz adamları ardreamda boss taşı falan kovalarız 4 asas olcaz sizde asas olursanız boss taşından drop alma ihtimalimiz yüksek olacaktır

-
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı

ben  gelirim burayada bi bakim su  opp mi ne o güvenlk şeyini yapamamıştım yaparsam gelicem de hangi servardyz ?

Manesdeyiz otp sıkıntılı bugün çok kişi yapamadı

-
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

kaç lwl oldunuz . 

Minimalist Değilim Tembelim
Toplam Hit: 50124 Toplam Mesaj: 103
knight online