folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Knight Online Akara Ve Manes Açılıyor

Knight Online Akara Ve Manes Açılıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    PhYtOn bunu yazdı

Beyler bence 83 char kassın millet, boş şekilde 100-150 tl e o charları alıp pk akalım :D

Hacı çok zaman kaybı genie falan baya masraf ya hele warrıorsa pota para yetişmiyor zaten :D

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

ben baslıyorum sahsen karus olcam bakalım mage hariç bir job olurum artık :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı

Beyler bence 83 char kassın millet, boş şekilde 100-150 tl e o charları alıp pk akalım :D

Hacı çok zaman kaybı genie falan baya masraf ya hele warrıorsa pota para yetişmiyor zaten :D

Ben seneler önce de bu oyunu oynarken maks kastığım lvl 53 falandı, exp ile uğraşamam valla biraz mantıklı item fiyatları olursa boş char alıp dizilebilir, mesela ben ares serverında devam etmek istiyorum ama kendini ticaretçi sanan bir kısım dangalak yüzünden 50 tl lik item 500 tl e satılmaya çalışılıyor. Biz en iyisi pvp ayarlayalım bir tane :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    PhYtOn bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı

Ben seneler önce de bu oyunu oynarken maks kastığım lvl 53 falandı, exp ile uğraşamam valla biraz mantıklı item fiyatları olursa boş char alıp dizilebilir, mesela ben ares serverında devam etmek istiyorum ama kendini ticaretçi sanan bir kısım dangalak yüzünden 50 tl lik item 500 tl e satılmaya çalışılıyor. Biz en iyisi pvp ayarlayalım bir tane :D

Pvp de takılıyorum bende pek keyif alamadım öyle kafa adamlar olmayınca sarmıyor item olayını dediğim gibi yaparsak para saçmadan kolayca ardream çarı dizeriz mage ile ft leri kovalıycaz jr lere giricez bdw falan ordan yolumuzu bulucaz bi dc pre alıcaz o kadar 

-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

NTTGAME mi? elimde 4040 NPOİNT var satabilirem

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

Abi şu saçma sapan şeyleri kaldırmaları güzel olmuş, ama neden iki sunucu, useri bölecekler boşuna

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    maserati bunu yazdı

Abi şu saçma sapan şeyleri kaldırmaları güzel olmuş, ama neden iki sunucu, useri bölecekler boşuna

3-4 Ay sonra birleşir o sunucular çok yüklenme olmasın diye bölmüşler

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Hocam selamlar :D

Şu sıralar bir Battle Priest havamdayım.

Bu şimdi Steam üzerinden olmadığı için içimde güven eksikliği oluştu. Nedir Hack durumlarına karşı duruşu ?

Senin yorumun önemli benimö için

tzig4ny siz olmaz tabi :D

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

yok abi kastık steamko da piç oldu char boş boş duruyo, zaten tbt ile hiç olmaz bi bakıyosun egolar ve çıkar çatışmaları yüzünden partiye yer bile bulamıyosun :) sell 80 lvl rogue 100k np Steamkoda :D 

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı

Pvp de takılıyorum bende pek keyif alamadım öyle kafa adamlar olmayınca sarmıyor item olayını dediğim gibi yaparsak para saçmadan kolayca ardream çarı dizeriz mage ile ft leri kovalıycaz jr lere giricez bdw falan ordan yolumuzu bulucaz bi dc pre alıcaz o kadar 

Hangi pvp hocam? Ben hangisini denediysem alayında ya virüs ya spyware algıladığı için kullanmadım. Ardream olayına sıcak bakmıyorum hocam bu oyunun zevki 80+ da bence ama forumdaki arkadaşlar çalışıyor olsa gerek sadece akşam gelip de exp kasmazlar sanırım.

Toplam Hit: 51598 Toplam Mesaj: 103
knight online