folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Knight Online Akara Ve Manes Açılıyor

Knight Online Akara Ve Manes Açılıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

2009 yilinda maneste oynamisligim var.Sonra koxp yuzunden guzelim karakteri sinirsiz banladilar.Simdi ise genie var ve koxpa gerek kalmadi.

Suan areste 83 lwl human bir warriora sahibim clanim dahi var.Otc denen sacmalik olmasaydi oynanirdi ama ben otcyi hala anlamis degilim.

Areste oynayan muridleri bu konuya beklerim.

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

burada oynanmaz diyen arkadaşlar oyuna girersek kendilerini tutamayıp geleceklerinden oynanmaz diye yazıyor . :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek
    TheColtfire bunu yazdı

2009 yilinda maneste oynamisligim var.Sonra koxp yuzunden guzelim karakteri sinirsiz banladilar.Simdi ise genie var ve koxpa gerek kalmadi.

Suan areste 83 lwl human bir warriora sahibim clanim dahi var.Otc denen sacmalik olmasaydi oynanirdi ama ben otcyi hala anlamis degilim.

Areste oynayan muridleri bu konuya beklerim.

Nick nedir hocam? Charı sattık, boşlukta hissediyorum kendimi :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Hocam selamlar :D

Şu sıralar bir Battle Priest havamdayım.

Bu şimdi Steam üzerinden olmadığı için içimde güven eksikliği oluştu. Nedir Hack durumlarına karşı duruşu ?

Senin yorumun önemli benimö için

NaZi_ tarafından 16/Oca/17 22:31 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Hocam selamlar :D

Şu sıralar bir Battle Priest havamdayım.

Bu şimdi Steam üzerinden olmadığı için içimde güven eksikliği oluştu. Nedir Hack durumlarına karşı duruşu ?

Senin yorumun önemli benimö için

Rahat ol hocam otp var sıkıntı yok steam guard gibi düşün nerde o tzig4ny :D

Atlas tarafından 16/Oca/17 23:40 tarihinde düzenlenmiştir

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

oynanmazzzzz tadı tuzu kalmadı artık  en son tbt steam ko oynadık yeter :D

Sanki sen çok oynadın amk :D

-
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Yağlarlar 

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

lan olm bak geçen sene bu zamanları hatırlatırım steamko macerasına giriştik şimdide bu mu :D bi yanım geleyim diyor ama :/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    Ccaglayan bunu yazdı

lan olm bak geçen sene bu zamanları hatırlatırım steamko macerasına giriştik şimdide bu mu :D bi yanım geleyim diyor ama :/

Kanka geçen yıl şubat 26 da başladık bu sefer 19 ocakta başlarız ben diyorum ki şimdi malum herkes çalışıyor çok vakit ayırmak istemiyor bunun genie parası premıum parası falan var ardream takılalım hem zamandan kazanırız hem öyle exp derdimiz olmaz akşam herkes gelir 2-3 saat neyse pk mızı atar çıkarız öyle bel bağlamayız oyuna sürekli hem bırakanda olmaz şimdi geçen sene malum durumlar çok kişi expe gelemedi gelen giremedi sıra bekledi falan bi kaç tatsızlık oldu vs sıkıntı yanı bi yan çar mage açarız +70 kassarız onunla jr ft girer ardream için item kasarız hem ardream zevkli bayada kalabalık olur şimdi rank 500 u bulur rahat ne diyorsunuz ?

Dip Not: Geçen yıl iyi botla kastık ama bu sene bot hikaye uyandırıyım :D 2.ci günde ban yeriz komple manşetlere konu olmuştuk en son hatırlıyosanız :D

Atlas tarafından 17/Oca/17 09:35 tarihinde düzenlenmiştir

-
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

Beyler bence 83 char kassın millet, boş şekilde 100-150 tl e o charları alıp pk akalım :D

Toplam Hit: 51605 Toplam Mesaj: 103
knight online