folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Knight Online Akara Ve Manes Açılıyor

Knight Online Akara Ve Manes Açılıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

hala girilemedi ama manes-human-

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

alem game gelcek varsa exp pt hazırda bekliyor

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

uraşmaya değmez ya, hem  exp derdi hem item kasma derdi, uraşılmaz. bı de herkes ticaret gözüyle bakcak her zamankı gıbı, ocları ılgılenmıcekte oyunla koxp u vs .. 

bulalım bıtane babalar gıbı pvp akalım ( ko 59 var ara sıra gırıorum hem kalabalık hem pk server aga, yourko var bı de 1299 baya saglam ama cok zor kasması ıtem fılan, 3gb anca kastım mageyle bustan :\ ) 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    Clostridium bunu yazdı

uraşmaya değmez ya, hem  exp derdi hem item kasma derdi, uraşılmaz. bı de herkes ticaret gözüyle bakcak her zamankı gıbı, ocları ılgılenmıcekte oyunla koxp u vs .. 

bulalım bıtane babalar gıbı pvp akalım ( ko 59 var ara sıra gırıorum hem kalabalık hem pk server aga, yourko var bı de 1299 baya saglam ama cok zor kasması ıtem fılan, 3gb anca kastım mageyle bustan :\ ) 

üstteki mesajım hala gecerli hocam :) gelin alem game ye beles genie veriyor zaten linartta ezik kasıyorum suan sabaha kadar genie de bırkıcam
    gelirseniz TBT clanını gorursunuz zaten ben tbt denim diyin alsınlar pt e :)

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

gelsem mi ki bilemedim

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı
    Clostridium bunu yazdı

üstteki mesajım hala gecerli hocam :) gelin alem game ye beles genie veriyor zaten linartta ezik kasıyorum suan sabaha kadar genie de bırkıcam

ya deneyesım vardı alemko da ama hocam ne bilim ya hıc ısınamadım, indiriyim genede bi client i yazarım sana ;)

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    Clostridium bunu yazdı

Kim diyor ilgilenmiycek hocam gir bakalım aç bi slotta koxp ertesi gün yoksun :) en eski sw lerde ares ve diezde bile 2 gün dayanmıyosun hesabını sen yap çok av yapıyolar ya sırf video çekmek için oynayan adamlar var oyunda o konuda sıkıntı yok yani dün lard orc görevimi yaparken adam bana diyo devam et video açık :))

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı
    Clostridium bunu yazdı

Alem ko açılmıyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

bianko gidim 3 günde itemde dizersiniz . baya canlı pazarı pk sı falan.

Minimalist Değilim Tembelim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Advanced
    Advanced's avatar
    Erkek

http://www.bynogame.com/item/ko/Manes eğer dogruysa bosuna oynuyorsunuz bence :D  aşmış adamlar 

Son zamanlarda yalan söylediniz mi ? Yalan Söylemek insan doğasının parçasıdır ve herkes yalan söyler.Söylemeyenler ise yalancıdır.
Toplam Hit: 50125 Toplam Mesaj: 103
knight online