Knight Online Akara Ve Manes Açılıyor
-
-
skyvalet bunu yazdıPEAK bunu yazdıClostridium bunu yazdı
uraşmaya değmez ya, hem exp derdi hem item kasma derdi, uraşılmaz. bı de herkes ticaret gözüyle bakcak her zamankı gıbı, ocları ılgılenmıcekte oyunla koxp u vs ..
bulalım bıtane babalar gıbı pvp akalım ( ko 59 var ara sıra gırıorum hem kalabalık hem pk server aga, yourko var bı de 1299 baya saglam ama cok zor kasması ıtem fılan, 3gb anca kastım mageyle bustan :\ )
üstteki mesajım hala gecerli hocam :) gelin alem game ye beles genie veriyor zaten linartta ezik kasıyorum suan sabaha kadar genie de bırkıcam
gelirseniz TBT clanını gorursunuz zaten ben tbt denim diyin alsınlar pt e :)Alem ko açılmıyor.
Hocam hata falan mı veriyor belki De bakım falan yapılırken denk gelmiş durumda
-
saybirs bunu yazdı
Kole koxpun yapımcısı şöyle bi resim atmış :) bu adamın char açıp farm yapacağını sanmam, büyük ihtimal dupe yapıyor :)
resim koymamışsın
-
kızlar bug var :D yetişin 3-5 monsterde 1 lwl rahat kasar .
Legallerde bu bugtan kısmen faydalanabilir. Monster stone maplerinde dışarıdan içeriye sürekli moblar iniyor. Ben 1 msde 3 mslik canavar kestiğim oldu sürekli aşağı iniyolar tepeden sanki yan mapten bu mape yürüyolar gibi. Bu tepede sürekli spawn oluyolarmı onu bilmiyorum ama normal msde 30 tane mob varsa benim 150 kestiğim bile oldu tek yaptığım son odada beklemek.
mobun indiği yer son bos odasında sağ duvardan yukardan aşşağıya sanırım
sanırım vallhackk e gerek yok . ama dikkat ban yemeyin
http://i.hizliresim.com/BvBm7p.png
not : son bosu kesmeyin . diğer gelenleri kese kese exinizi kasın .
samaccc tarafından 27/Oca/17 18:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Keyif yapmak için maneste human olarak adreama girdik ( @atlas - @nazi_ ) çok başarılı çalışma yapmışlar hocam oyunla ilgileniyorlar koxp var ama kullandığında max 24 saate alta adın geçiyor :)(banned)
Keyfine takılmak için; PK adream çok başarılı ....
@atlas selamlar :) @nazi_ selamlar :)
-

AdolF'tan selamlar ardreamda sahnedeyiz yokmu ardream player ? @samato
-
adolf hangi serverdasın?
-
maserati bunu yazdı
adolf hangi serverdasın?
Manes
-
son durum nedir hocalar bende başlamayı düşünüyorum 1-2 güne belkide bu gün
-
akarada oynuyorum 3 charşa pazar yapıyorum sürekli açık surekli upgrade yüzünden daha 6 gb kastım.