Küpe Takan Müridler..
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------noneyim e önerdiğine göre denemişsin ve konuda tecrübelisn
fotosu warsa gönderde buraya tahribat senlensin ağa:D
-----------------------------vul beline kazmayı debdepciler arkandan gelsin legion.
alakaya maydonoz olma
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------noneyim e önerdiğine göre denemişsin ve konuda tecrübelisn
fotosu warsa gönderde buraya tahribat senlensin ağa:D
-----------------------------vul beline kazmayı debdepciler arkandan gelsin legion.
alakaya maydonoz olma
-----------------------------hayırdır hacım sana noluo alakya maydonoz istemiyosan yazmasaydın buraya biz pek de meraklı deilizdir senn görüşlerine takarız küpemizi ha sorunn mu war çık gel en ala şekilde ispat da ederiz ne denli erkek olduğumuzu merak etme sen :))))
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------hayırdır hacım sana noluo alakya maydonoz istemiyosan yazmasaydın buraya biz pek de meraklı deilizdir senn görüşlerine takarız küpemizi ha sorunn mu war çık gel en ala şekilde ispat da ederiz ne denli erkek olduğumuzu merak etme sen :))))
-----------------------------noneyim le grup yapar takarsınız küpelerinizi. erkekliğindende şüphe duydum hajı. böyle birşey sözkonusu değilken sözkonusu çıkartmak hiçte içler acısı değil.
haydi selametle hajı :F
-
Canni ayıp olmuş biraz adama orana burana tak,sana soracak değil ya..Şaka niyetiyle bile olsa biraz fazla kaçmış topuz
-
Benim kulağmda iki tane delik var ve kim görse küpe sana yakışıyor ama başkalarına yakışmıyor diyor. Buraya resmimide koyarım yakışıp yakışmadığına karar verip ona göre yargılarsınız eğer yakıştığına inanırsanız susarsınız uzatmazsınız konuyu.
ikincisi bazıları gerçekten takmasın hem alakasız oluyor hemde gerçekten küpe takıcam diye bok edenler çok evet herkese yakışmıyor. (bana yakışıyor mükemmelim demiyorum çevremdekilerin söyledikleri belkide sıkıyorlar:)
Benimde ön yargılarım vardı kız arkadaşım çok ısrar ediyordu ona süpriz yaptım deldirdim sanki kızlığım varmışta gitmiş gibi hissetmiştim 4 5 yıl öncesinde ama sonradan alıştım gerçekten özgüven meselesi değil yakışıyorsa etekte giyin. Tıpkı bacağındaki kılları alanların olduğu gibi. Öyle hergün ulu orta takmıyorum küpe takıyorum diyede kasmıyorum.
Öyle küpeler takıp öyle alakasız durumlar oluşturp kendine küfür ettirenleri kendimle aynı kefeye koymuyorum.
Babam sen ibnemisin takıyorsun diyordu sonradan oda alıştı ve ibnelikle bir alakası olmadığı görüldü üstelik herkes özgür herşeyi yaapabilir ibne veya delikanlı değil diye adlandırmak çok saçma.
O delikanlı geçinenlerininde üzerinde durulsa ne boklara çıkacağı malum :) ayrıca küpe takılırmı diyip takmak için can atan yada takan ilk mıknatıslıyla başlayan gerisini getiren bir çok insan tanıyorum.
Delikanlılığın kısmen tanımınıda bir önceki yazımda yazdım.
İstersem .kime piercing yaptırırm bu kimseyi bağlamaz saygılı olunduktan sonrada (ibne vs.denmedikten sonra) her düşünceye bende saygı duyarım.Delinkanlılık erkeklik küpeden geçiyorsa fatih ürekte takmıyor çok mu delikanlı böyle salakca kıstarlar yapmak bence dar görüşlü geniş düşünemeyen kendini ezilmiş hisseden kişilerin düşüncesi diye düşünüyorum.
-
bence tiki işi küpe takmak. bi de emo mu neyse onlar da çıkmış onlar da takıyor galiba. bu sebeple küpe takmanın da kıymeti kalmadı :)
-
Şimdi Gelelim Kuru Fasulyenin faydalarına, Ben Kendim Adıma Bizi Bozar demiştim Konu başında Bu Husus hakkında, Peki neden dedim Bizi Bozarı Onu biraz Anlatıyım Yine Takmak isteyenlere Serbest Kimsenin Zevkinden Dünya Bakış Açısından Hesap Soracak Değiliz Olamayız....
Kişisel Kanaatim Gençliğin Modayı Takip etmesi Gibi Vede Küpe Takması Gibi Hususlarda Örneğin Emolaşma, Değişik Şekillere Girerek İnsan Fıtratından farklı bir Fıtrata Bürünerek Garipliğini Örtme, Farklıyım Gösterisi Yapma yada Kibir Edinebileceği Biçimler Edinme gibi Eğilimler Baş Göstermektedir. Kısacası Kraker Gençlik, denilebilecek Sorunlu Gençliğin Kendini Hapsettiği Bir Yorganda denebilir.
Kişisel Kanaatim Toplumumuz Gençliğinin Bu Boş Eğilime Saplatılması Vahim bir Durumdur, Avrupayi Özentilik, Ve Üretken Olması Engellenmiş Bir Toplum, İşsizliğin Tavan Kırdığı Bir Topluluk Türkiyede Hızla Yaratılmaktadır.
Madalyonun Diğer Yüzüne Bakacak Olursak, Türkiyede Alt Yapı Sağlam olsa idi, Ekonomik Özgürlüğünü Kazanabilen Gençlik Türeyebilse idi, Vede Halkın %85 inde Refah Düzeyi Kayda Değer Veriler Gösterebilse idi, Bu Eğilimin Keyif için Yapıldığı Düşünebilirdi. Ancak Bu Kadar Kötü Halimize Rağmen Üstümüze Örtüştürdüğümüz Ben Farklıyım İmajı Bana Pek İtici Gelmektedir. O Yüzden Bizi Bozar.
-
Konu başlığını "Köpeğe Takan Müritler" diye okuyunca yatma saatimin geldiğini farkettim :D
-
Peygamber efendimiz buyuruyor ki:
(Kadın elbisesi giyen erkeğe, erkek elbisesi giyen kadına lanet olsun!) [Hakim]
(Erkeğe benzemeye çalışan kadın, kadına benzemeye çalışan erkek bizden değildir.) [İ.Ahmed]
(Kadın gibi davranan erkeğe, erkek gibi davranan kadına lanet olsun!) [Buhari]
(Erkeklere benzeyen kadınlara ve kadınlara benzeyen erkeklere Allah lanet etsin!) [Taberani]
öylesine yazdım :l
-
hacım eline sağlık güzel yazdında bunu burda yazarak ben ve bnm gibi küpe takan arkadaslara sen gizliden bir mesaj göndermeye çalışıosun,
allha şükür tbt de olupta bir küpe takıpta kadına benzemeye çalışan eleman yoktur.
amayinede peygamber efendimizden sözler duymak hadisler duymak gayet hoş....