folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Küpe Takan Müridler..

Küpe Takan Müridler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:
    -----------------------------
    noneyim sen özenti olma popona tak küpeyi farkın olsun ..

puhahah bak buj lafını takdir ettim :)= msnde bu tarz şeyler hep söyledim forumda söylememiştim noname e sen söyledin tam oldu :)

arabanın hakkını ver hakkını :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kcarakilic
    kcarakilic's avatar
    Erkek

Birşey belirtmeden de geçemeyeceğim.

Nedir bu savaş ortamı gibi birbirinizi küçük düşürme çabası içinde olma  veya ağır konuşma ?

Özellikle bir soru aklıma takıldı delikanlı kelimesinin anlamı nedir nasıl delikanlı olunur ?

Seviyeli bir görüş alışverişi içinde olunsa bence çok daha iyi olur sonuçta küpe takanın takmayandan bir farkı artısı veya eksisi yok aynı şekilde küpe takmayanında takandan bir eksisi veya artısı yok herkes özgür ve küpe takanı erkek adam küpe takmaz düşüncesi içinde küçük düşürmeye çalışmak yanlıştır.

Unutmayın düşman değilsiniz.

edit: bide şunu eklemek istiyorum erkek adam küpe takmaz tarzı şeyler genelde kişinin bulunduğu ortamdan dolayı kişi üzerindeki yansımadır.Kişiler bulundukları ortamdan etkilenir ancak küpe takmaya tepki vereceksenizde düzeyli bir şekilde verin itamlarınıza dikkat edin (bence).. 

-kcarakilic- -Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti"ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    ben birgün küpe takacak olursam da, halka takmam, deldirip takmam, mıknatıslı taşlı takarım, one halkalar hiç yakışmaz erkeğe oldu olmaya bilezik gibi büyük takıyolar onları takın :P

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

alicem bunu yazdı:

Peygamber efendimiz buyuruyor ki:

(Kadın elbisesi giyen erkeğe, erkek elbisesi giyen kadına lanet olsun!) [Hakim]

(Erkeğe benzemeye çalışan kadın, kadına benzemeye çalışan erkek bizden değildir.) [İ.Ahmed]

(Kadın gibi davranan erkeğe, erkek gibi davranan kadına lanet olsun!) [Buhari]

(Erkeklere benzeyen kadınlara ve kadınlara benzeyen erkeklere Allah lanet etsin!) [Taberani]

öylesine yazdım :l

offf :S

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    la olm taq gitsin benm 3 yıldır delik neler dediler bana  hiç birini takmadım harbi harbide yakışıyo meret yaw :) herkez kendi dalgasına baqsın ayrıca bi metal parçasıyla erkeklik  ölçülmez delikanlı olan bunu göz önüne alırr :)

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Yeah bunu yazdı:

alicem bunu yazdı:

(Erkeğe benzemeye çalışan kadın, kadına benzemeye çalışan erkek bizden değildir.) [İ.Ahmed]

(Erkeklere benzeyen kadınlara ve kadınlara benzeyen erkeklere Allah lanet etsin!) [Taberani]

offf :S

zaten öyle kişinin müslümanlığından şüphe ederim :) onun için bu yazıyı pek kaile alacaklarını sanmam :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

ben bu konu ile pek ilgisini göremedim, hatta tek tesellim "öylesine yazdım :l" cümlesi...

yoksa küpe ile milletin dinini sorgulayan adamın aklından şüphe ederim ben...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

alicem bunu yazdı:

Bunu nereden C/P yaptın bilmiyorum fakat kopyaladığınız bir yazıyı ilk önce kendiniz okuyun ve yorumlayın, daha sonra insanları yargılama yolunu seçersiniz. 

1. ve 2. satırlar yorumlanabilir, haklılık payıda gösterilebilir.

3. ve 4. satırlarda anlatılmak istenen olgu nedir ? Kadın gibi davranan erkeğide, erkeklere benzeyen kadınıda yaratan bu sözlerin sahibi olduğunu idea ettiğin elçiyi göndermedi mi? Önce dinin gerekliliklerini ve savunulması muhtemel düşünceleri öne sürün, çevrildiğinde aynı anlamı vermeyecek, basit sözlerle kelam edilmeyecek vasıfsız düşünceleri değil. Farkında olmadan kendi dini yükümlüğünüzü inkar eder bir tavır sergiliyorsunuz. Öylesine birşeyler yazmak istiyorsan dini bu işe alet etme.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    postları tamamını okumadım ama milli mesele olmuş baksanıza konu :)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

tipe bak :)

Toplam Hit: 24148 Toplam Mesaj: 139