Küpe Takan Müridler..
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------takanlara bir sorum olucak
kızlardan ayrıca bir ilgi görüyormusunuz?
-----------------------------cidden bunun içinmi takıldığını sanıosun:) yazık.. herşeyi kız için yapmasa bizim erkekler.. zaten kızlar kendiliğinden verecek neyse soruna geliyim
alakası yok.. hiç bi kız kulağındaki küpe için ilgilenmez..
olay şudurki, toplum aile vs.. ne derse desin.. nasıl bakarsa baksın.. ben özgür bir bireyim.. kendi kararlarımı kendim verebilirim.. ve insanlarında bana nasıl baktığını hiç umursamam! demek oluo die düşünebilirsin..
yok bize ters yok erkek adama yakışmaz dienlerinde bi kısmı aile ve toplumun baskısının altında ezilip kalmasa.. eminimki.. küpede takarlar dövmede yaptırırlar.. piercing te takarlar.. vs..
-
iSo bunu yazdı:
-----------------------------jayde bunu yazdı:
-----------------------------takanlara bir sorum olucak
kızlardan ayrıca bir ilgi görüyormusunuz?
-----------------------------cidden bunun içinmi takıldığını sanıosun:) yazık.. herşeyi kız için yapmasa bizim erkekler.. zaten kızlar kendiliğinden verecek neyse soruna geliyim
alakası yok.. hiç bi kız kulağındaki küpe için ilgilenmez..
olay şudurki, toplum aile vs.. ne derse desin.. nasıl bakarsa baksın.. ben özgür bir bireyim.. kendi kararlarımı kendim verebilirim.. ve insanlarında bana nasıl baktığını hiç umursamam! demek oluo die düşünebilirsin..
yok bize ters yok erkek adama yakışmaz dienlerinde bi kısmı aile ve toplumun baskısının altında ezilip kalmasa.. eminimki.. küpede takarlar dövmede yaptırırlar.. piercing te takarlar.. vs..
-----------------------------aynn katılıyorum..
-
hacıı sade olun yaa . seveyım kupeyı sıze bıse olmasınn . ..0=)
-
evden izin versinler şu dakka sol kulağa kare şeklinde siyah bi küpe takarım
-
küpe neden takılır neden takılmaz kişiden kişiye değişir elbette ama bu hususta erkeklerin sadece (benim gözlemim) %10 u tarz, yakıştığından, gibi sebep lerden takmakla birlikte sokakta onlarcası küpeden bi haber şekilde ama küpeli insanlarıda görmek mümkün sen takıyomusun derseniz hayır ama takmak istiyordum ii kide takmamışım (aile baskısı diyelim) şimdi üzüleceğimi anladım çünkü bundan 1 hafta ile 2 gün arası değişken biri olduumu yeni anladım ha şimdi çelişik bişe diyim kaşımı deldirmeyi istiyorum ama yapmıcam :D
-
iSo bunu yazdı:
-----------------------------yok bize ters yok erkek adama yakışmaz dienlerinde bi kısmı aile ve toplumun baskısının altında ezilip kalmasa.. eminimki.. küpede takarlar dövmede yaptırırlar.. piercing te takarlar.. vs.
-----------------------------herkes için geçerli bişe değil. ben şimdi yapcam desem bişe demezler ama yaptırmıyom :)
-
celoron bunu yazdı:
-----------------------------herkes için geçerli bişe değil. ben şimdi yapcam desem bişe demezler ama yaptırmıyom :)
-----------------------------ohoo bunu açıklamamak için bi kısmı die bi ibare kullanmışmıyım kullanmamışmıyım.. iyice bi okurmusun lütfen..
-
solda 1 tane piercing tarzında küpe var. ben kendime çk yakıştıgını düşünüyorum bayada seviyorum yaklasık 2-3 yıldır aynı model küpe gidip gidip yenisini alıyorum aynısının :)
-
celoron bunu yazdı:
-----------------------------iSo bunu yazdı:
-----------------------------yok bize ters yok erkek adama yakışmaz dienlerinde bi kısmı aile ve toplumun baskısının altında ezilip kalmasa.. eminimki.. küpede takarlar dövmede yaptırırlar.. piercing te takarlar.. vs.
-----------------------------Tarzla da alakalı bir durum.Ayrıca olay sadece ailede bitmiyor arkadaş çevrende bu konuda önemli.Bizim burası çok saçma salak bir yer küpeyi vs herçeyi bırakın sakal bıraktım top dediler.Anlayabilmiş değilim bir erkek hem sakal bırakıp hemde top nasıl olabiliyorsa...
Diyeceğim şu;bir tarafımız delikanlı olacağız diyor kıronun alası maganda oluyor, bir kısmımız batıya ayak uydurmaya çalışıp saçma sapan bir hal alıyor.
Kendiniz olmaya çalışın, başkalarını dinlemeyin.Küpe meselesine gelince taktırmak isterim fakat şimdilik koşullar uygun değil... (bir nevi toplum baskısın bu güne kadar göğüsgerdim ama bizim buraddakiler birine top demek için b.ktan sebepler uyduruyor.Büyük ihtimal seneye kulağa siyah birtane gelir:D)
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
solda 1 tane piercing tarzında küpe var. ben kendime çk yakıştıgını düşünüyorum bayada seviyorum yaklasık 2-3 yıldır aynı model küpe gidip gidip yenisini alıyorum aynısının :)
-----------------------------foto atsana