Küpe Takan Müridler..
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Hiç bir padişah küpe takmamıştır.O meşhur tablo yavuzun değil şah ismalindir.Kafasında şii mehzebini temsilen krımızı bir zamazingoda vardır hatta.Şimdi bunu geçelim.
Bir insan ne küpe taktiğında ne pembe gömlek,tişört giydiğinde ne saç uzattığında ne kısa pantolon giydiğinde ne cinsiyet değiştirir nede erkekliğinde vs birşeyler eksilir.Şimdi biz susucaz psikoloji bilimi konuşucak ;
Homoseksüellere gösterilen sert tepki gibi ufak tefek aksesuar ve renklere atfedilen cinsi yüceltme söylemlerinin altında yatan şey bir eksikliği kapatmaya çalışmasıdır der bilim.Eziğin kendini üstün görerek bu açığını kapatmaya çalışması gibi,kendine güvensizin devamlı konuşup her olaya atlayıp her muhabbete ortak olmaya çalışması gibi.Birey kendisinde eksiklik hissetiği her kavram üzerine kendisini uç noktalara koymaya meyillidir.Bununla paralel karşı çıkış,katı duruş,dalga geçme gibi davranışlar gelişme gösterir.Bu da kişiden kişiye değişir.Kimisi değerlerden örnek verir kimisi dalga geçer.Sonuçta karşısındakinin yaptığı davranış bireye zarar vermiyorsa,o davranış hakkında ki tüm ithamlar bir eksilkiğin kapatılmaya çalışılmasıdır.Genellikle bu gizli homolarda görülür.Bastırılmış duyguların dışa,zıttı düşüncenin uç noktasında hayat bulması da denir.
Ben takmıyorum takana da mani olmam,banane der geçerim.
-----------------------------evet doğru.katılıyorum
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------hacım eline sağlık güzel yazdında bunu burda yazarak ben ve bnm gibi küpe takan arkadaslara sen gizliden bir mesaj göndermeye çalışıosun,
allha şükür tbt de olupta bir küpe takıpta kadına benzemeye çalışan eleman yoktur.
amayinede peygamber efendimizden sözler duymak hadisler duymak gayet hoş....
-----------------------------eywallah sağolasın.mesaj alınmıyosanız size değildir emin ol başka tartışma oluştu homoseksüellik vs. ona mesaj
-
Üniveristeye hazırlıkta mıktanıslı küpe taktım. Bu sene geçmeli halkalı küpe taktım.
Bu yaz da sol kulağı deldirmeyi düşündüm. Ama deldirmedim daha. Sola takılır hacm.
-
Üniversitede saçımı uzatıp mıknatıslı küpe düşünüorm deldirmek mi asla :|
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
Üniversitede saçımı uzatıp mıknatıslı küpe düşünüorm deldirmek mi asla :|
Baba korkusu mu? :D -
Hayır tarzım değil. Üniversitede de babam dedi diye takıcam :|
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Hocam zamaninda miknatisli kupede takmis biri olarak sana sunu soyleyeyim miknatisli kupe kulak memesinin anasini aglatiyor.
Zamaninda sol kulagi deldirmistim 1.5 yil falan kupe taktim ama simdi eskisi kadar sarmiyor nedense. Ama yine de kulak deligi kapanmasin diye arada bir kupeyle 1 saatlikte olsa kulak deligi kapanmasin diye takmak zorunda kaliyorum :)
-
bende takacamda önce okul bitmeli sonrada kendi işimi kurmam lazım zaten sonrada hevesim geçer..
nedenleri..
1- baba faktörü taksam bişey demesede ben onun içini bilirim kendi kendini yer :D
2- yetiştiğim toplum bunu kaldırıcak durumda değil.. genel olarak şöförlerin içinde büyüdüm onların pek bunu anlayabileceğini düşünmüyorum (anlamaz demiyorum benden beklemezler :D)
3- çalışacağım yer genel anlamda sanayi olacağı için iş bulamama olayı var :) bilirsiniz gelecek kaygısı malesef çevre böyle.. çok istesende bazı şeyleri bastırmak zorundasın 21.yy da hala böyle.. ama takılması beni hiç rahatsız etmez.. bazı çevrelere bakıyorum da küpe olayından dolayı ünilerde dayak yiyen mi dersin dövenin okuldan atılması dersin bunlarda bana ters geliyo yazık deyip işin içinden çıkmaktan başka da bişey gelmiyo çoğu zaman elimden..
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------gece gece iyi güldüm =))
-
kcarakilic bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------gece gece iyi güldüm =))
-----------------------------Aynen Koptum Diyo " Soyumuzda Varmı Küpe Takan, Soyadımız ne? ---> Küpeli ---> Baaak demekki Soyumuzda Varmış, ???? Ulan Soyadımız Tangalı Olsa Tangamı Takacaktın" Öldüm Çok Güldüm yahu. :))