folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Küpe Takan Müridler..

Küpe Takan Müridler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek
    Sol'da var bendede playboy küpesi bombaydı bi ara :D  Uzun zamandır hiç takmıyorum :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

Erkek adam küpe takmaz...

padişahı felan karıştıranlar olacaklar onlar tarih bilimcilerine sorsun onların hikayesi farklı :)

bende bunu arıyordum küpe takınca noluyor anasını satayım derlerki kadınlara özenenler ki onların vay haline erkek adam küpe takmaz Yavuz selim sultan memlüklü kölelerin kulagında küpe görür niye taktıgını sorar biz köleyiz denilince cevap aşağıda belirrttiğim gibi

ben de Allahın kölesiyim bende takarım deyim en yakın pirsingciye gitmiş deldirmiş bir küpe takmıstır yavuz saga takmıştı topmudur diye tartışılırmı tartısılmaz delikanlı adamdı lafın özü erkek olun adam olun lan :D

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    Yuh Alper... O zaman Türkiye'de yaşayan erkeklerin çoğu senin tabirin ile () mu ? Böyle düşünürsek kısa saçlı da kız olmaz lezbiyen takılır kendi cinslerine binerler... Hatırlatırım ki Nugül Yeşilçay'da zamanında saçını kazıttı ve saçı 3 numarayken yine taştı, hala taş...

ben senin kadar ilgilenmiyom magazinle gruba gelin :)) ben daha ölmedim :)

ya bu arada bazı müridler sinirleniyor inanın güle güle yazıyorum takılıyorum ya :))

arabanın hakkını ver hakkını :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

padişahı felan karıştıranlar olacaklar onlar tarih bilimcilerine sorsun onların hikayesi farklı :)

padişahlarda takmaz, hele sivil padişah hiç takmaz :F

toplum içinde ezilmişim naparsın :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Hiç bir padişah küpe takmamıştır.O meşhur tablo yavuzun değil şah ismalindir.Kafasında şii mehzebini temsilen krımızı bir zamazingoda vardır hatta.Şimdi bunu geçelim.

Bir insan ne küpe taktiğında ne pembe gömlek,tişört giydiğinde ne saç uzattığında ne kısa pantolon giydiğinde ne cinsiyet değiştirir nede erkekliğinde vs birşeyler eksilir.Şimdi biz susucaz psikoloji bilimi konuşucak ;

Homoseksüellere gösterilen sert tepki gibi ufak tefek aksesuar ve renklere atfedilen cinsi yüceltme söylemlerinin altında yatan şey bir eksikliği kapatmaya çalışmasıdır der bilim.Eziğin kendini üstün görerek bu açığını kapatmaya çalışması gibi,kendine güvensizin devamlı konuşup her olaya atlayıp her muhabbete ortak olmaya çalışması gibi.Birey kendisinde eksiklik hissetiği her kavram üzerine kendisini uç noktalara koymaya meyillidir.Bununla paralel karşı çıkış,katı duruş,dalga geçme gibi davranışlar gelişme gösterir.Bu da kişiden kişiye değişir.Kimisi değerlerden örnek verir kimisi dalga geçer.Sonuçta karşısındakinin yaptığı davranış bireye zarar vermiyorsa,o davranış hakkında ki tüm ithamlar bir eksilkiğin kapatılmaya çalışılmasıdır.Genellikle bu gizli homolarda görülür.Bastırılmış duyguların dışa,zıttı düşüncenin uç noktasında hayat bulması da denir.

Ben takmıyorum takana da mani olmam,banane der geçerim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

ben özentiliğimden deldirip takmıştım...

ama şu anda hoş durduğunu düşündüğüm için çıkarmıyorum...

ama açık konuşmak gerekirse özenmek büyük rol oynuyor bu işte...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek
    buraqgo bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

bende bunu arıyordum küpe takınca noluyor anasını satayım derlerki kadınlara özenenler ki onların vay haline erkek adam küpe takmaz Yavuz selim sultan memlüklü kölelerin kulagında küpe görür niye taktıgını sorar biz köleyiz denilince cevap aşağıda belirrttiğim gibi

ben de Allahın kölesiyim bende takarım deyim en yakın pirsingciye gitmiş deldirmiş bir küpe takmıstır yavuz saga takmıştı topmudur diye tartışılırmı tartısılmaz delikanlı adamdı lafın özü erkek olun adam olun lan :D

Tarihcilerin son yaptığı açıklamaya göre böyle birşey yokmuş bu olay şah ismailin başından geçmiş (karıştırılması çok doğal çünkü herikisinin birçok yönü birbirlerininkiyle karıştırılıyor diyorlar)

küpe hakkındaki şahsi yorumum henüz 17 yaşındayım lise sona geçttim 2 yıldır heryaz saçımı uzatıyorum okullarla beraber veda ediyorum saçlara ama okul biterbitmez saçları uzatıp halka küpe takmayı istiyorum Amasyadayım 5 yılkadar önce izmirden bi çocuk gelmişti küpesi vardiye çocuğa yapmadıkları kalmadı bi gün orjinal futbol topuyla bi geldi herkes kanka ayağına çocuğa yanaştı şimdi bakıyorum dün ona kızanlar bu gün kendi kulaklarını delmişler top olmak yada olmamakla alakası yok bu olayların ama aslında deldirmeyede gerek yok mıknatıslı filan 2-3 ay denemek lazım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek
    Bana yakışsa takardım ama yakışmıyo Ama takana da saygım var yakışıyo adama yani.

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben takmam walla... söz meclisten dışarı (top, oğlan) işi bence...

Bir daha profilindeki herhangi bir extra bilgi bölümüne, bu yazıdan başka bişi yazarsan seni atarım...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

kkkcakmak bunu yazdı:
    ben takmam walla... söz meclisten dışarı (top, oğlan) işi bence...
    hııııhııııııııııı
    yeah beybi webcam karsısında gözlükle cekilmiş foton cok can yakıo aman takma zaten sen böle süpersin.. zaten takma sen

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 24161 Toplam Mesaj: 139