Küpe Takan Müridler..
-
2 yıldır solda ya siyah ya da beyaz halka war...gayette güzel :D
ha erkek adam küpemi takar falan die laf dien oldu....sonnda olan onlara oldu(yanlış anlamayın kendilerine değil etrafındakilere oldu)...
benim düşnceme göre küpeli olan erkek daha cesur demktir bn kendime güveniorum ahanda bide küpe takıyorum...:D
-
bana göre ters bir durumm takanlarında kendi tercihi ama sakın aile ve çevre baskısı gibibir durum kendi kararlarımıkendim alacak bir kişiyim bunu küpeyle ispalamayada ihtiyacım yok erkek adama yakışmaz ben buna inanıyorum takan erkekler de de hoş bulmam
takanı dediğim gibikendi tercihidirben kendi görüşümü söyledim -
lan küpe takanlar gelsin dedim takmayanlar geliyo üstüne homo momo muamele yapıyolar bi s.gidin :W
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
lan küpe takanlar gelsin dedim takmayanlar geliyo üstüne homo momo muamele yapıyolar bi s.gidin :W
-----------------------------sonunda dayanamadın hacım sende demekki :D
-
-
Takıyorum lan varmı amq :D solda tek delik, siyah halka taktım,iri kare taşlı taktım, yuvarlak taşlı taktım, şu sıralar zar takıyorum.Kimse bi bok diyemez, dedem bi tek pek istemiyo takmamı o kadar :) sözlü sataşma hiç olmadı, olmazda :D ilerde soldaki deliğin yanına bir iki delik daha açtırıp 2-3 tane yanyana siyah halka düşünüyorum :) kim ne düşünürse düşünsün, yüzük gibi,gümüş ayyıldızlı zincir gibi bi aksesuarım kardeşim buda !!!
-
noneyim sen özenti olma popona tak küpeyi farkın olsun ..
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------puhuahuahauhauhauha
-
CaNNi
ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞ yavaş gel -
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------noneyim e önerdiğine göre denemişsin ve konuda tecrübelisn
fotosu warsa gönderde buraya tahribat senlensin ağa:D