folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Küpe Takan Müridler..

Küpe Takan Müridler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

saçma bi düşünce erkek küpe takmaz die 

banada arada esiyor takayım die ama fırsat olmuyor bu mıknatıslı zımbırtılar var onları deniyecem

ayrıca piercing olayıda güzel bence mesela lp'nin solistinde var 1 tane siyah süper duruyor 

ayrıca yolda sırf küpem var die top diyen birinin vay haline top yapar oynarım onla :W 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

n2 bunu yazdı:
    -----------------------------

yascakucuk bunu yazdı:

n2 bunu yazdı:

homofobi, bastırılan bir homoseksüellik belirtisidir. yolda yolakta her küpeli, uzun saçlı ya da kibar bir erkeğe "top, ibne, yuvarlak" vs diye dalga geçen, gülen, bağıran, çağıran, laf atan, yada hiç bunları yapmasa bile kendi kendine sinir yapan adam kendi içindeki bastırdığı homoseksüelliğine gıcık oluyordur aslında. bu tüm psikoloji çevrelerince kabul edilmiş, bilinen ve doğruluğu su götürmez bir gerçektir.

erkekliğinden şüphesi olmayan adam, bırak böyle küpeyi kılı tüyü, bizzat homo olduğunu bildiği birine bile gıcık olmaz, saygısızlık etmez, kısacası ilgilenmez. böyle saçma sapan şeylerden erkeklik ispatlamaya çalışan adamın erkeklik sorunu vardır kendi içinde.

ben açıklayayım da darısı homofobik arkadaşlarımızın başına, başlarını iki avuçları arasına alıp yüzleşsinler bence kendileriyle:D

küpe takacaksan da özenmeyi falan filan boşver, git dürüstçe değerlendir kendini, aklı başında arkadaşlarına sor, yakışadabilir, yakışmayadabilir, giysi gibi bişey yani aksesuar sonuçta. yakışırsa takarsın, henüz tek hücreliden insana evrilememiş bazı ara formların yaşadığı şehirlerde çıkartırsın, sinirin bozulmasın boştan yere. e yakışmıyosa da hiç gereği yok zaten öyle bi kalabalığın.

küpe takmayan kısmın en az yüzde ellisi homofobik yani ?

öyle bişey demedim oranını bilemem. homofobikse gizli homodur dedim. bu kadar açık bişey bu. inanmayan gitsin sorsun psikiyatristine:)

nerde böyle bastıra bastıra "toppp" diyen adam var gidin izleyin, samimi arkadaşlarıyla genelde birbirlerini parmaklayarak şakalaşırlar:D

hocam ben gayleri hiç sevmem mesela... lezbiyenlere lafım yok naparlarsa yapsınlar ama gaylik igrenc geliyor bana. homofobik miyim şimdi ben? yada senin deyiminle homo muyum? hadi ordan :)

+ küpe takıyorum...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

manyaki bunu yazdı:
    Yuh Alper... O zaman Türkiye'de yaşayan erkeklerin çoğu senin tabirin ile () mu ? Böyle düşünürsek kısa saçlı da kız olmaz lezbiyen takılır kendi cinslerine binerler... Hatırlatırım ki Nugül Yeşilçay'da zamanında saçını kazıttı ve saçı 3 numarayken yine taştı, hala taş...

ben senin kadar ilgilenmiyom magazinle gruba gelin :)) ben daha ölmedim :)

ya bu arada bazı müridler sinirleniyor inanın güle güle yazıyorum takılıyorum ya :))

arabanın hakkını ver hakkını :D

Nurgül Yeşilçay'ı bilmek magazin olmuyor. O kız sadece filmleriyle ön planda çünkü ben de seyrettiğim filmlerinden yola çıkarak söyledim bunu. Sen neye dayanarak benim magazinle ilgilendiğim kanısına vardın? ilgilenmem ama Diyelim ki ilgileniyorum sanane ? Daha dikkatli yazarsan yazılarını sevinirim.

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Erkekler sol kulağa takar ama tek sağ kulağa takarsan kızlar grubuna giriyorsun sağ kulağnda illa küpe istiyorsan solunda da olması gerekir. Dövme olaynda derinin altına su geçtiği için (geçmese çürür) ömür boyu cenabet kalmıyorsun ama vucuduna zarar verdiğin için ve Alllahın yarattığını beğenmeyip kendine şekil verdiğin için *2 günah işlemiş oluosun :)

Bu konuları çok detaylandrmak bence doğru değil. Erkek adam küpe takarmı diye salakça bir olayda yok erkek adam osuruyorsa,erkek adam bacağındaki kılları alıyorsa,erkek adamın canı acıyınca ahh die bağırıyorsa vs. vs. erkek adamda küpe takabilir erkeklik ne çüktedir nede küpededir erkeklik yürektedir. :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kcarakilic
    kcarakilic's avatar
    Erkek

Solda bir tane var.

Önceleri abim taktığında karşı çıkmıştım ben takmam diyordum asla.

Sonra hafiften bir istek doğdu takmak için ve mıknatıslı takmaya başladım sırf deldirmemek için kulağı belki sonradan pişman olurum diye.

Sonradan baktım mıknatıslada olacak iş değil deldirdim.

Ve yakıştığını düşünüyorum kendime.

Kimsenin lafınada kulak asmam.

Bu arada erkek işi değildir vs. diyen arkadaşlara gerekli cevaplar verilmiş bence bu yanlış düşünceden biran önce sıyrılın.

-kcarakilic- -Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti"ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

hocam ben gayleri hiç sevmem mesela... lezbiyenlere lafım yok naparlarsa yapsınlar ama gaylik igrenc geliyor bana. homofobik miyim şimdi ben? yada senin deyiminle homo muyum? hadi ordan :)

+ küpe takıyorum...

hocam kimse sevmek zorunda değil ben de çok seviyor değilim zaten:) homofobi kapsamına sevmeyenler değil daha ilerisi giriyor, sürekli bunlara takanlar, esprilerinde, küfürlerinde sürekli bu taraflara gönderme yapanlar, aşağılayan hakaret eden, sokakta görünce laf atanlar falan.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

n2 bunu yazdı:

ultrAsker bunu yazdı:

+ küpe takıyorum...

hocam kimse sevmek zorunda değil ben de çok seviyor değilim zaten:) homofobi kapsamına sevmeyenler değil daha ilerisi giriyor, sürekli bunlara takanlar, esprilerinde, küfürlerinde sürekli bu taraflara gönderme yapanlar, aşağılayan hakaret eden, sokakta görünce laf atanlar falan.

o kısmı farklı benden uzak allaha yakın olsunlar. yolda gördümü de bırak laf atmayı yolumu degiştiririm hakikaten bulaştıklarında dövesim geliyor. kardeşim sen gaysin diye bende gay olmak zorundamıyım git kendin gibilere yavşa :D mesela geçen kafede denk geldi yemin ediyorum döndü gtünü gösteriyo buna kaç para verdiler biliyonuzmu diye. hay allahım neyin peşindeler bi anlasam. herneyse dedigim gibi benden uzak allaha yakın her zaman :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

banlıyım zorla adamı yazdırıyonuz solda ne var sağda ne var :) hepsi aynı değilmi bu meretin

tövbe :)))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Valla uzun zamandır sol kulağımda 2 tane var.Değişik değişik takarım.Kimi zaman taş kimi zaman halka kimi zaman şekilli şeyler...

Kızların % 98 i Erkeklerin % 50 si beğendi..Bu % 2 lik kısımdan biride beğenmeyen eski kız arkadaşımdı :D Onunda kıskandığı için beğenmedim deme olasılığı yüksek..Ayrıca Bi avuç küpe var bende ve bunların neredeyse tamamı kız arkadaşlar tarafından hediye geldi..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    Gerek görmüyorum kendi adıma, takanlarında kendi tercihleri

der die das
Toplam Hit: 22952 Toplam Mesaj: 139