folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Küpe Takan Müridler..

Küpe Takan Müridler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alicem bunu yazdı:
    -----------------------------

Peygamber efendimiz buyuruyor ki:

(Kadın elbisesi giyen erkeğe, erkek elbisesi giyen kadına lanet olsun!) [Hakim]

(Erkeğe benzemeye çalışan kadın, kadına benzemeye çalışan erkek bizden değildir.) [İ.Ahmed]

(Kadın gibi davranan erkeğe, erkek gibi davranan kadına lanet olsun!) [Buhari]

(Erkeklere benzeyen kadınlara ve kadınlara benzeyen erkeklere Allah lanet etsin!) [Taberani]

öylesine yazdım :l

offf :S
    --------

olabilirmi böyle bişi mantıklı düşünelim. erkeğe benzeyen yüzzlerce bayan  insan var , bayana benzeyen yüzlercede erkek var. düşüncene göre bunları yaradan allah değilmidir. neden kendi yarattıgı bir varlığa lanet et diyor. mantıklı düşünelim. ;)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı:

alicem bunu yazdı:

Peygamber efendimiz buyuruyor ki:

(Kadın elbisesi giyen erkeğe, erkek elbisesi giyen kadına lanet olsun!) [Hakim]

(Erkeğe benzemeye çalışan kadın, kadına benzemeye çalışan erkek bizden değildir.) [İ.Ahmed]

(Kadın gibi davranan erkeğe, erkek gibi davranan kadına lanet olsun!) [Buhari]

(Erkeklere benzeyen kadınlara ve kadınlara benzeyen erkeklere Allah lanet etsin!) [Taberani]

öylesine yazdım :l

offf :S
    --------

olabilirmi böyle bişi mantıklı düşünelim. erkeğe benzeyen yüzzlerce bayan  insan var , bayana benzeyen yüzlercede erkek var. düşüncene göre bunları yaradan allah değilmidir. neden kendi yarattıgı bir varlığa lanet et diyor. mantıklı düşünelim. ;)

--------------------------

Yüzlerce insan olması geri kalan milyonlarındamı aynı olması anlamına geliyor saçmalama ya :)

bide salak salak boşluk atma mesajlarına

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    sağ tarafta olanlara yumşak derler yıllardır bilirim fiziksel olarakta doktora sorduğunuzda sag kulak memesinde geçen sinir uçları erkeklik hormonu osterejonu bozduğunu en yakın akupunturculardan bile ögrenebilirsiniz neme lazım bozulmayın gençler bu vatanın size ihtiyacı var saç uzatın ama sağ kulaktaki küpe halk arasında ... malum kişileri işaret eder.

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bir çocuğun eline kalem verip bana kız çocuğu çiz dediğinde uzun saçlı bişi çizer size :)

şimdi yarın kardeşiniz çocuğunuz ikilem arasında kalmasın :)= babasını çiz deyince öğretmen anasını çizmesin? :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Bir küpeyi ne kadar büyüttünüz. Küpe takmayla erkek, kadın olunmaz. Küpe takmak sadece özentilik ve farklı olma isteğinden başka birşey değil.

Dj_Alper'in söyledikleri de acaba küpe gibi en ufak şeyler için mi yoksa top olanlar için mi söylenmiş araştırmak lazım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:

Bir küpeyi ne kadar büyüttünüz. Küpe takmayla erkek, kadın olunmaz. Küpe takmak sadece özentilik ve farklı olma isteğinden başka birşey değil.

Dj_Alper'in söyledikleri de acaba küpe gibi en ufak şeyler için mi yoksa top olanlar için mi söylenmiş araştırmak lazım.

fark? :) ben zana bir sürü benzerlik bulurum sen bana farkını bul hade bakem :)=

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

bende hamile kadın çiz dediğimde şişman bir insan çizmişlerdi O.o

özünden şaşmış örneklere gerek yok...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    fark? :) ben zana bir sürü benzerlik bulurum sen bana farkını bul hade bakem :)=

Ya sen beni anlamadın ya da ben seni :) Ne demek istiyorsun tekrar açıklasana. Fark kelimesini sadece küpe takmak farklı olma isteğidir cümlesinde kullanmışım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek
    İnsanın dinine kadar laf söylücek ne var burda.Kim ne zaman küpe kadınlara özgüdür diye bi ayet indirdi?

Uzun saç dendi küpe dendi bunlar Kadınlara özgüdür yani öylemi?

Uzun saç diyenler Peygamberimizin saçlarının omuzlarına kadar olduğunu bilmiyorlar galiba.

Kafam oldu galiba:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    Yeah bunu yazdı:

bende hamile kadın çiz dediğimde şişman bir insan çizmişlerdi O.o

özünden şaşmış örneklere gerek yok...

zuhauhauhauhushfuasfausf hocam yarıldım asdgasdas :D

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
Toplam Hit: 22949 Toplam Mesaj: 139