folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kuran Da Miras Paylaşımı Hatası

Kuran Da Miras Paylaşımı Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

Meal de hata vardır ?

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

_karantina_ bunu yazdı:

küçükken sonlarını felan okumuştum,heyecanlı kısımlarını,çok beğenmiştim,bu arada harry potter ve yüzüklerin efendisini de çok  severim,o kitaplarda kusursuz bir olay örgüsü ve kurgu ile yazılmıştır,tavsiye ederim,aralarındaki tek fark birinin günde 5 vakit seramonisinin yapılması,lotro partileride olmuyor değil nerdler arasında fakat ne yazık kı bu sıklıkta değil,tabi hangisinin daha fantastik olduğunu yorumlamak size kalmış...

Abi kutsal kitaplar arasında bariz en eğlenceli olanı incil. Çok fantastik bir kitap. Okumayan varsa tavsiye ederim.

Ayrıca önceki yorumumu da yinelerim; adam ayı böldük, denizi yardık falan diyor, siz işlemsel hatalara takılıyorsunuz.

hacı ben onuda anlamıyorum, ay dünyanın heryerinden görülüyor, koskoca ay ikiye bölünüyo ve hiç bir medeniyetteki 1 kişi bile bundan bahsetmiyo, sadece arabistandaki o birkaç kişi görüyo, başka kimsenin haberi yok :|  o kodar gök gözlemciside var ayrıca, asronomi, MÖ 3000 lerde bile mısırda çok gelişmiş bir bilim dalı

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

AMpul bunu yazdı:

nolanded,Gördüğüm en saçma savunma! her tarafını yamamaya çalışıyorsunuz, ağzınızda sakız olmus, 50 çeşit yorum getiriyorsunuz apaçık bir ayete bile, o kadar yorumlasam 1>2 ifadesini de doğru çıkarırım, sadece bu değil birsürü farklı şey, şeytan ayetleri, ahzab suresindeki malum ayetler, hepsinde aynı muhabbet, dikiş tutmuyor artık 1500 sene öncenin kitabı, uyanın.

madem mutlak oranlar değildi, ne diye beşte üçü ona, sekizde biri buna denmiş, çoğunluğunu karısına verin kalanını çocuklar paylaşsın vs, deseymiş.

gözleri var göremezler, kulakları var duyamazlar, beyinleri var anlayamazlar

bu da böyle bişi demek ki

Bizim beynimiz var anlayamıyoruz belki ama sizin beyniniz var kullanmıyorsunuz, körü körüne inanıyorsunuz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:

hacı ben onuda anlamıyorum, ay dünyanın heryerinden görülüyor, koskoca ay ikiye bölünüyo ve hiç bir medeniyetteki 1 kişi bile bundan bahsetmiyo, sadece arabistandaki o birkaç kişi görüyo, başka kimsenin haberi yok :|  o kodar gök gözlemciside var ayrıca, asronomi, MÖ 3000 lerde bile mısırda çok gelişmiş bir bilim dal

Private show. Hocam öyle takılıp, mantık yürütmeyeceksin işte. İnsanıyorsan körü körüne inanacaksın. İslam mantık dini falan diyorlar ya, külli yalan. Mantık dini mi olur lan? İnanıyorsan "Evet, ayı ikiye böler ve sadece onlar görür, Allah öyle istediyse öyle olur." dersin, inanmıyorsan zaten ayın ikiye bölünmesi direk ofsayt. O yüzden böyle kim görmüş, kim görmemiş falan diye ayrıntısıyla uylamak çok lüzumsuz.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MY91
    MY91's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

_karantina_ bunu yazdı:

küçükken sonlarını felan okumuştum,heyecanlı kısımlarını,çok beğenmiştim,bu arada harry potter ve yüzüklerin efendisini de çok  severim,o kitaplarda kusursuz bir olay örgüsü ve kurgu ile yazılmıştır,tavsiye ederim,aralarındaki tek fark birinin günde 5 vakit seramonisinin yapılması,lotro partileride olmuyor değil nerdler arasında fakat ne yazık kı bu sıklıkta değil,tabi hangisinin daha fantastik olduğunu yorumlamak size kalmış...

Abi kutsal kitaplar arasında bariz en eğlenceli olanı incil. Çok fantastik bir kitap. Okumayan varsa tavsiye ederim.

Ayrıca önceki yorumumu da yinelerim; adam ayı böldük, denizi yardık falan diyor, siz işlemsel hatalara takılıyorsunuz.

Adminlere sesleniyorum...

Bu insanların yaptıkları kurallar çerçevesinde mi?

Rica ettim arkadaşlar saygı gösterin lütfen diye. Sizin hiçbirşeye saygınız kalmamış. Dini bırak insanlara saygınız kalmamış. Umarım sonunuz o bahsettiğiniz kitaplardaki(dinlerin kutsal kitapları) korkunç sonlar (okumuşsunuz bilirsiniz siz o sonları) gibi olmaz

Hayatı tesbih yaptım... Bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Noldu şimdi ya, okudum, eğlenceli buldum dedim. Yalan mı söyleseydim, berbat mı deseydim? Neye gerildinki sen? İncili daha çok beğenmem mi zoruna gitti, noldu?

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı:

Noldu şimdi ya, okudum, eğlenceli buldum dedim. Yalan mı söyleseydim, berbat mı deseydim? Neye gerildinki sen? İncili daha çok beğenmem mi zoruna gitti, noldu?

Güzel düşüncelerin var ortamı buldğunda eğlenmek hakkın ama çıkarsa önüne benim gibi bu konularda hassas ozamanda niyeti anlar tartışma ortamına girmez alır g.tünden şırıngayla kanı hiçte hoş olmaz :) yoksa herkez özgür istediğine inanmakla.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

AMpul bunu yazdı:

hacı ben onuda anlamıyorum, ay dünyanın heryerinden görülüyor, koskoca ay ikiye bölünüyo ve hiç bir medeniyetteki 1 kişi bile bundan bahsetmiyo, sadece arabistandaki o birkaç kişi görüyo, başka kimsenin haberi yok :|  o kodar gök gözlemciside var ayrıca, asronomi, MÖ 3000 lerde bile mısırda çok gelişmiş bir bilim dal

Private show. Hocam öyle takılıp, mantık yürütmeyeceksin işte. İnsanıyorsan körü körüne inanacaksın. İslam mantık dini falan diyorlar ya, külli yalan. Mantık dini mi olur lan? İnanıyorsan "Evet, ayı ikiye böler ve sadece onlar görür, Allah öyle istediyse öyle olur." dersin, inanmıyorsan zaten ayın ikiye bölünmesi direk ofsayt. O yüzden böyle kim görmüş, kim görmemiş falan diye ayrıntısıyla uylamak çok lüzumsuz.

ay dünyanın her yerinden her zaman  herkes tarafından aynı anda görülüyor mu ?  Ayın bölünmesi meselesinde  Peygambere inanmak istemeyenler bile '' yok bölünmedi ''diyemiyorlar , inkar etmek ,için direk ''  bu büyüdür  , bizi büyüledi '' diyorlar  ,

istemeyen inanmasın kimseye zorlayan yok , inanmayanlar da , inananları '' mantık yürütmeyeceksin , kçrü körüne inanacaksın '' gibi  saçma sözlerle rencide etmeye kalkmasın ,

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

student bunu yazdı:

KrypT bunu yazdı:

AMpul bunu yazdı:

ay dünyanın her yerinden her zaman  herkes tarafından aynı anda görülüyor mu ?  Ayın bölünmesi meselesinde  Peygambere inanmak istemeyenler bile '' yok bölünmedi ''diyemiyorlar , inkar etmek ,için direk ''  bu büyüdür  , bizi büyüledi '' diyorlar  ,

istemeyen inanmasın kimseye zorlayan yok , inanmayanlar da , inananları '' mantık yürütmeyeceksin , kçrü körüne inanacaksın '' gibi  saçma sözlerle rencide etmeye kalkmasın ,

hacı dünyanın bir yeri aydınlık bir yeri karanlık, ama arabistanda gece olduğu saatlerde mezopotamya, anadolu, avrupanın ve iran da da gece, ama onlarca medeniyet içinde, o tarihlerde ayın bölündüğüne dair bir mit hiç birinde yok.

Ayrıca o büyü yaptın dediler vs, nerden duydun böyle dediklerini, islam alimlerinden olabilir mi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

AMpul bunu yazdı:

nolanded,Gördüğüm en saçma savunma! her tarafını yamamaya çalışıyorsunuz, ağzınızda sakız olmus, 50 çeşit yorum getiriyorsunuz apaçık bir ayete bile, o kadar yorumlasam 1>2 ifadesini de doğru çıkarırım, sadece bu değil birsürü farklı şey, şeytan ayetleri, ahzab suresindeki malum ayetler, hepsinde aynı muhabbet, dikiş tutmuyor artık 1500 sene öncenin kitabı, uyanın.

madem mutlak oranlar değildi, ne diye beşte üçü ona, sekizde biri buna denmiş, çoğunluğunu karısına verin kalanını çocuklar paylaşsın vs, deseymiş.

gözleri var göremezler, kulakları var duyamazlar, beyinleri var anlayamazlar

bu da böyle bişi demek ki

hocam ayetleri yanlış yazmayalım lütfen, beynleri vardır anlamazlar değil ''kalpleri'' vardır anlamazlar olacak, birçok yerde geçer biri de araf 179.

Toplam Hit: 20927 Toplam Mesaj: 109