Kuzey Irak Oyuna Gelmeyelim
-
Kurtlere nefret kusan herkesi kiniyorum.
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
işte bende bunu demek istiyorum.İlk önce sehirdekileri bitirmek lazım.Yerleri yurtları belli.Mersin/Yenipazar o mahalleye giripte önüne gelen her kürdü öldürmeli.Çünkü oradaki kürtler sürekli olarak pkk gösterileri düzenliyo.Örnegin bayrak yakmaları.
o dediğin oruspu evlatları her nevruzda olay çıkaranlar olması lzm. hep mersinden çıkıyo nevruz olayları... -
Anarsist bunu yazdı:
-----------------------------BİZDE BUNU KINIYORUZ KİM YAPTI ACABA TURK KÖKENLİ BİRİMİ YOKSA BAŞKA Bİ IRK MI ?

-
maganda bunu yazdı:
-----------------------------Anarsist bunu yazdı:
-----------------------------BİZDE BUNU KINIYORUZ KİM YAPTI ACABA TURK KÖKENLİ BİRİMİ YOKSA BAŞKA Bİ IRK MI ?

-----------------------------:((
-
İcimdeki yabanci dusmanligi giderek artiyor. turk olmayanlari potansiyel goruyorum artik.
-
weskeyy bunu yazdı:
İcimdeki yabanci dusmanligi giderek artiyor. turk olmayanlari potansiyel goruyorum artik.
Kesinlikle sana katılıyorum.Türkiyede yasayıpta türk olmayan ırklara içimdeki nefret git gide büyüyo en iyisinin yolda öldüğünü görsem kafamı ceviripte bakmam. -
bu kadarmı cahilsiniz arkadaşlar ya bu kadarmı bilmezmisinizki bu topraklar nasıl kazanılmış türküyle kürdüyle çerkeziyle vs.vs. ne bu ırkçılık hareketleri; pkk nın yaptıklarını kürtlere mal edemessiniz bir kürt olarak babalar gibi gidip bu vatan topraklarında nöbet tuttum bayrağımı şerefle dalgalandırdım istiklal marşını duyguyla okudum bitliste pkk yla çatışmalara girdim siz diyemessiniz başka ırklara kin duymaya başladım diyemessiniz mal edemessiniz kürtlere diyemessiniz a.k kürtleri ,eminimki benim gibi bir çok kürt vardır ülkesini seven bayrağını seven siz diyemessiniz derseniz bunları bilinki dış güçlerin emelleri gerçekleşmiş demektir umarım birşeyler anlatabilmişimdir
-
Hoca o seni ilgilendirmez ki, adam kürtü sevmiyor, bu kadar basit
-
Kim nasıl neyle anlarsa anlasın inanaki sikimde değil.Ocaga ates düsmeden konusmak kolay.3-5 Orospu cocugunun ceremesini türk anaları çekemez.Irkçılıksa buy ırkçıyım aq.Türkiyede sadece türkler olsa durum cok farklı olur.Doguda dagda aç yatarken kim besledi bunları.Şehit ailerimi,Türk ailerimi yoksa kürtlermi.
pkk=kürt pkk içersinde 1 tane türk çerkez bulamazsınız. Alayı kürt amk. Her kürt pkk olmayabilir ama her pkklı kürttür.Irkçı olmak içinse bu nedenler yeter.
Ayrıyetten alpin belirttigi gibi ben kürtleri severim sevmem kimseyi ilgilendirmez.Bu saaten sonrada asla sevmem. -
TorNaVida bunu yazdı:
Kim nasıl neyle anlarsa anlasın inanaki sikimde değil.Ocaga ates düsmeden konusmak kolay.3-5 Orospu cocugunun ceremesini türk anaları çekemez.Irkçılıksa buy ırkçıyım aq.Türkiyede sadece türkler olsa durum cok farklı olur.Doguda dagda aç yatarken kim besledi bunları.Şehit ailerimi,Türk ailerimi yoksa kürtlermi.
pkk=kürt pkk içersinde 1 tane türk çerkez bulamazsınız. Alayı kürt amk. Her kürt pkk olmayabilir ama her pkklı kürttür.Irkçı olmak içinse bu nedenler yeter.
Ayrıyetten alpin belirttigi gibi ben kürtleri severim sevmem kimseyi ilgilendirmez.Bu saaten sonrada asla sevmem.
-----------------------------bana göre katılmamak elde degil sonuna kadar katılıyorum