folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kuzey Irak Oyuna Gelmeyelim

Kuzey Irak Oyuna Gelmeyelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    Kurtlere nefret kusan herkesi kiniyorum.

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:
    -----------------------------
    işte bende bunu demek istiyorum.İlk önce sehirdekileri  bitirmek lazım.Yerleri yurtları belli.Mersin/Yenipazar o mahalleye giripte önüne gelen her kürdü öldürmeli.Çünkü oradaki kürtler sürekli olarak pkk gösterileri düzenliyo.Örnegin bayrak yakmaları.
    o dediğin oruspu evlatları her nevruzda olay çıkaranlar olması lzm. hep mersinden çıkıyo nevruz olayları...

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

Anarsist bunu yazdı:

BİZDE BUNU KINIYORUZ KİM YAPTI ACABA TURK KÖKENLİ BİRİMİ YOKSA BAŞKA Bİ IRK MI ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    maganda bunu yazdı:

Anarsist bunu yazdı:

BİZDE BUNU KINIYORUZ KİM YAPTI ACABA TURK KÖKENLİ BİRİMİ YOKSA BAŞKA Bİ IRK MI ?

:(( 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    İcimdeki yabanci dusmanligi giderek artiyor. turk olmayanlari potansiyel goruyorum artik.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı:
    İcimdeki yabanci dusmanligi giderek artiyor. turk olmayanlari potansiyel goruyorum artik.

Kesinlikle sana katılıyorum.Türkiyede  yasayıpta türk olmayan ırklara içimdeki nefret git gide büyüyo en iyisinin yolda öldüğünü görsem kafamı ceviripte bakmam.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek

bu kadarmı cahilsiniz arkadaşlar ya bu kadarmı bilmezmisinizki  bu topraklar nasıl kazanılmış türküyle kürdüyle çerkeziyle vs.vs. ne bu ırkçılık hareketleri; pkk nın yaptıklarını kürtlere mal edemessiniz bir kürt olarak babalar gibi gidip bu vatan topraklarında nöbet tuttum bayrağımı şerefle dalgalandırdım istiklal marşını duyguyla okudum bitliste pkk yla çatışmalara girdim siz diyemessiniz başka ırklara kin duymaya başladım diyemessiniz mal edemessiniz kürtlere diyemessiniz a.k kürtleri ,eminimki benim gibi bir çok kürt vardır ülkesini seven bayrağını seven siz diyemessiniz derseniz bunları bilinki dış güçlerin emelleri gerçekleşmiş demektir umarım birşeyler anlatabilmişimdir  

ZİNAR KERE ZİNAR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    Hoca o seni ilgilendirmez ki, adam kürtü sevmiyor, bu kadar basit
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Kim nasıl neyle anlarsa anlasın inanaki sikimde değil.Ocaga ates düsmeden konusmak kolay.3-5 Orospu cocugunun ceremesini türk anaları çekemez.Irkçılıksa buy ırkçıyım aq.Türkiyede sadece türkler olsa durum cok farklı olur.Doguda dagda aç yatarken kim besledi bunları.Şehit ailerimi,Türk ailerimi yoksa kürtlermi.

pkk=kürt  pkk içersinde 1 tane türk çerkez bulamazsınız. Alayı kürt amk. Her kürt pkk olmayabilir ama her pkklı kürttür.Irkçı olmak içinse bu nedenler yeter.

Ayrıyetten alpin belirttigi gibi ben kürtleri severim sevmem kimseyi ilgilendirmez.Bu saaten sonrada asla sevmem.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    Kim nasıl neyle anlarsa anlasın inanaki sikimde değil.Ocaga ates düsmeden konusmak kolay.3-5 Orospu cocugunun ceremesini türk anaları çekemez.Irkçılıksa buy ırkçıyım aq.Türkiyede sadece türkler olsa durum cok farklı olur.Doguda dagda aç yatarken kim besledi bunları.Şehit ailerimi,Türk ailerimi yoksa kürtlermi.

pkk=kürt  pkk içersinde 1 tane türk çerkez bulamazsınız. Alayı kürt amk. Her kürt pkk olmayabilir ama her pkklı kürttür.Irkçı olmak içinse bu nedenler yeter.

Ayrıyetten alpin belirttigi gibi ben kürtleri severim sevmem kimseyi ilgilendirmez.Bu saaten sonrada asla sevmem.

bana göre katılmamak elde degil sonuna kadar katılıyorum

Toplam Hit: 18968 Toplam Mesaj: 124