folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kuzey Irak Oyuna Gelmeyelim

Kuzey Irak Oyuna Gelmeyelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ya bu vatanın evlatlarını eğitmeden daha gencecik 20 yaşında dağın tepesi gönderip ateşin içine atan zihniyeti ne yapmalı?

Asker ne yapsın? Ne yapsın o askerler? Ovanın ortasına dağın tepesine sürekli asker göndermek ne için çözüm?

Dağın tepesine tank çıkartıp misli misli karşılık verdik demek ne demektir?

Fiziki kondüsyonu yetersiz sırf boyu uzun diye hayatında eline silah almamış adamı komando diye ölüme göndermek ne için çözüm?

Hep son sözümüz ' Vatan Sağolsun ' oluyor ama ölenler geri gelmiyor..

Bizde de çok yanlış var. Ordu yanlış kararlar alıyor.

Zamanında Osman Pamukoğlu o bölgeyi dağıtabilecekken "Geri Çekilin" diyen GenelKurmay Başkanı ve O zamanın liderleri şu an bu ortaya çıkmışken şimdi neden yargılanmıyorlar? Bizim ülkemiz kendisine yapılanı çabuk unutur.

Herşeyi unutur. Öncesinde de uyanık değildir.

Kendimizi anlatamıyoruz. Ne kendimizi anlatabiliyoruz ne de durumumuzu anlayabiliyoruz.Yıllardır PKK hafife alınarak bu hallere geldik. Yıllardır borç aldık emir kulu olduk.ABD denen köpeği sırf bu ülkenin götürücüleri uğruna dost ülkedir diye bildik.

Şu an sınırda Amerikan helikopterleri tampon bölge oluşturmakta.

Kısaca bir an önce birşeyler kesin ve net yapılmalı,

Ama öncesinde,

Bizde hiç hata yok mu?

Daha öncede yazdığım gibi Atatürk'ün deyimiyle

TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ, BAŞ ÜSTÜNDE BAŞ BIRAKMAYACAKSIN.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kim nasıl neyle anlarsa anlasın inanaki sikimde değil.Ocaga ates düsmeden konusmak kolay.3-5 Orospu cocugunun ceremesini türk anaları çekemez.Irkçılıksa buy ırkçıyım aq.Türkiyede sadece türkler olsa durum cok farklı olur.Doguda dagda aç yatarken kim besledi bunları.Şehit ailerimi,Türk ailerimi yoksa kürtlermi.

pkk=kürt  pkk içersinde 1 tane türk çerkez bulamazsınız. Alayı kürt amk. Her kürt pkk olmayabilir ama her pkklı kürttür.Irkçı olmak içinse bu nedenler yeter.

Ayrıyetten alpin belirttigi gibi ben kürtleri severim sevmem kimseyi ilgilendirmez.Bu saaten sonrada asla sevmem.
    güzel kardeşim sevmeyebilirsin ama hakaret ederkende kürtleri genelleme yapamassın

sen izledinmi adıyamandan şehidimizin kürt  olduğunu anasının kürtçe ağıtlar yakmasını sen diyemessin pkk=kürt

her pkk lı da kürt değil sen biliyomusun yunanlı doktorun içlerinden çıktığını sen diyemessin pkk=kürt

sen biliyomusun israilli bilgisayar mühendisinin içlerinden çıktığını sen diyemessin pkk=kürt

sen biliyomusun elindeki silahların kimlere ait olduklarını sen diyemessin pkk=kürt

sen biliyomusun imralıda yatan kürtlerin önderi denilen orospu evladının ermeni olduğunu sen diyemessin pkk=kürt

sen biliyomusun bir kürt olarak herşehit haberinde benim benim gibilerin duygularını sen diyemessin pkk=kürt

ZİNAR KERE ZİNAR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    Kim nasıl neyle anlarsa anlasın inanaki sikimde değil.Ocaga ates düsmeden konusmak kolay.3-5 Orospu cocugunun ceremesini türk anaları çekemez.Irkçılıksa buy ırkçıyım aq.Türkiyede sadece türkler olsa durum cok farklı olur.Doguda dagda aç yatarken kim besledi bunları.Şehit ailerimi,Türk ailerimi yoksa kürtlermi.

pkk=kürt pkk içersinde 1 tane türk çerkez bulamazsınız. Alayı kürt amk. Her kürt pkk olmayabilir ama her pkklı kürttür.Irkçı olmak içinse bu nedenler yeter.

Ayrıyetten alpin belirttigi gibi ben kürtleri severim sevmem kimseyi ilgilendirmez.Bu saaten sonrada asla sevmem.

Bende seni sevmiyorum, babanida sevmezdim :))

TorNaVida kardesim sacmalama simdi'ye dek Amerika ulkeyi somurdu onlara bu denli ayrimcilik besleyebildiniz mi?

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Beni sevip sevmemeniz önemli değili hele babamı sevmemeniz hiç umrumda değil emin olunki babamda sizleri sevmiyo :)

Neden saçmalamışım?Pkklılar eleştirdigim içinmi yoksa kürtleri sevmediğim için mi? Ben kendimce nedemlerimi belirttim sevmiyorum sevmemde.Amerikaya gelince amerika zaten belli.Siktigimin Kuzey Iraktaki kürtlerini besliyip bize kıskırtıyo.Ama sonuc ne olcak amerika onlarada son oyununu oynicak.

Zinar yazımı ya tam okumdadın yada kavrayamadın.Yazımda ne demişim her kürt pkk lı olmayabilir ama her pkklı kürttür.Bunun kimse aksini iddaa edemez.O ölen askerimizin ailesini gördüm durum içler acısı.Her kürt bunlar gibi olsa sorun değil ama kurunun yanında yasta yanıyo.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:
    Beni sevip sevmemeniz önemli değili hele babamı sevmemeniz hiç umrumda değil emin olunki babamda sizleri sevmiyo :)

Neden saçmalamışım?Pkklılar eleştirdigim içinmi yoksa kürtleri sevmediğim için mi? Ben kendimce nedemlerimi belirttim sevmiyorum sevmemde.Amerikaya gelince amerika zaten belli.Siktigimin Kuzey Iraktaki kürtlerini besliyip bize kıskırtıyo.Ama sonuc ne olcak amerika onlarada son oyununu oynicak.

Zinar yazımı ya tam okumdadın yada kavrayamadın.Yazımda ne demişim her kürt pkk lı olmayabilir ama her pkklı kürttür.Bunun kimse aksini iddaa edemez.O ölen askerimizin ailesini gördüm durum içler acısı.Her kürt bunlar gibi olsa sorun değil ama kurunun yanında yasta yanıyo.
    böyle bi saçmalık olamaz kurunun yanında yaşta yanar bilmem ne sana demiyorum kürdü sev yada demiyorum pkk ya sövüp sıçma sana diyorumki pkk= kürt bunu deme diyorum sana sana diyorumki her pkk lı kürt değil sana örneklerde verdim ama galiba sen dediklerimi kavrayamamışsın bunu ayırt etmeyi öğrenelim lütfen birbirimiz sikmeyelim anlayacağınız dilden söyliyim birbirimiz sikmeyelim birileri bunu istiyo oyuna gelmeyelim

ZİNAR KERE ZİNAR
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Sana göre saçmalık bana göre dogru.Eger sende bi türk olsaydın sende eminimki dogru derdin.

Yunanlı doktorun israilli mühendisin işi gücü yok elinde silahla özgür bir kurdistan için savasıyor hahaha hahaha ne kadar mantıklı.pkklı köpeklere yardım  ettiklerini tüm dünya biliyo ama bunlar bire bir çatısmaya girmiyo girmezde.

Çoğunluk ne pkk içinde yunanmı ermenimi olmayan türklermi yoksa  masum pkklı kürtlermi.Biz kimseninde oyununa gelmeyiz.En azından kendi ülkemize oyun oynamayız.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
       Arkadaşlar türk-kürt  çatışmasımı vardı önceden.?  osmanlıda varmıydı böyle bişey veya şehit olan askerlerimizden kürt kökenli çok şehitimiz var. böyle paranoyalara girmeyelim.kamplaşma ve fitne çıkar.

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:
    Sana göre saçmalık bana göre dogru.Eger sende bi türk olsaydın sende eminimki dogru derdin.

Yunanlı doktorun israilli mühendisin işi gücü yok elinde silahla özgür bir kurdistan için savasıyor hahaha hahaha ne kadar mantıklı.pkklı köpeklere yardım  ettiklerini tüm dünya biliyo ama bunlar bire bir çatısmaya girmiyo girmezde.

Çoğunluk ne pkk içinde yunanmı ermenimi olmayan türklermi yoksa  masum pkklı kürtlermi.Biz kimseninde oyununa gelmeyiz.En azından kendi ülkemize oyun oynamayız.

anlama kabiliyetin senin sıfır derecesine inmiş kardeşim sen oyuna güzel geliyosun devam et aferim sana devam edersen pkk=kürt demeye seninde senin gibi düşünenlerinde taaaaaaa ............

ZİNAR KERE ZİNAR
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    maganda bunu yazdı:

Anarsist bunu yazdı:
    Kurtlere nefret kusan herkesi kiniyorum.

BİZDE BUNU KINIYORUZ KİM YAPTI ACABA TURK KÖKENLİ BİRİMİ YOKSA BAŞKA Bİ IRK MI ?

kimmi yaptı?

pkklı orospu ocukları yaptı!!!

bazı kürtler yaptı...bazı diyorum çünkü her kürt pkk mensubu değildir..her kürt pkklı değildir...orduda kürtler yokmu?

kürtler şehit olmuyormu? oluyor...

konuyu açan arkadaşın çeliktepe yazdığını gördüm...

doğma-büyüme ve inşallah ölene kadar çeliktepeli olacağım...dün yürüyüş vardı yürüyüşde ağlayan kişilerde vardı..bunlar kürtdü...çelilktepeli kürtler......ben ülkücü olmadıgım halde katıldım ve o manzaraya şahit oldum orada o kalabalığın içinde istiklal marşı söylenirken hepbir ağızdan kürtlerinde söylediğini ve bağıa bağıra pkk'Ya lanet okuduklarını gördüm..ve ozaman daha iyi anladım kürt=değildir pkk kürtlerin bazıları pkklı olabilir onların a.q...

ama gerçekten genelleme yapmak çok yanlış lütfen genellemelerden kaçınalım...

şehitlerimize allahdan rahmet...ailelerine allahdan sabır dilerim...hepimizin başı sağolsun...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    şükür ne demek istediğimi anlayanlarda varmış lordvader89 gibi sğlasın yorumun için umraım diğer arkadaşlarda senin gibi düşünmeye başlamışlardır

ZİNAR KERE ZİNAR
Toplam Hit: 17653 Toplam Mesaj: 124