folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kuzey Irak Oyuna Gelmeyelim

Kuzey Irak Oyuna Gelmeyelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    :) evet ırkcıyım türkden başkasını tanımam menfi ilişkilerde diğer beyaz ırkları sevebilirim ama genetik olarak eksikler bence her zaman eziktir .

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    ırkçı olduğunu teyit etmene sevindim en azından bu zihniyetteki birine kardeş demenin doğru olamayacağını bu zihniyetinde kardeş diyemeyeceğini vurgulamalıyım kardeşin belli idolün sanırım hitler ideolojinde hitler gibi soykırım olsa gerek

ZİNAR KERE ZİNAR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    :) geç anlamışsın beni tanıyan herkes bilir etnik katliam taraftarı olduğumu ve o bahsettiğin ideolojiye mensup olduğumu asl bir kürde kardeş demem ben ha devlet için savaşmış olabilirler tarihde ve bu günde onlara gene kardeş demem sadece milis derim

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:
    -----------------------------
    :) geç anlamışsın beni tanıyan herkes bilir etnik katliam taraftarı olduğumu ve o bahsettiğin ideolojiye mensup olduğumu asl bir kürde kardeş demem ben ha devlet için savaşmış olabilirler tarihde ve bu günde onlara gene kardeş demem sadece milis derim
    bende sana diyebilirimki madem milis dersin sen benim gibilere bile; milisler s......n seni sen bir maşasın kimin maşasımı HİTLER in  sen hangi ülkede ne için yaşadığını bilmeyen geleceğin ispiyoncu p....ç lerinden başka bi sik olamassın sen ideolojinle TÜRK olamassın anlıyomusun TÜRK bile değilsin ideolojin farklı çünkü TÜRK olmadığına göre kardeşte diyemeyeceğime göre senin gibi uşakların taaaaaaaa a.k beni banlayacaklarmı banlasınlar en azından ne için banlayacaklar PKK dan farkı olmayan bir p...e küfrettiğim için

ZİNAR KERE ZİNAR
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    şimdi senin özeline yazıgım kufurleri burda tekrarlamak istemiyorum  ideoloji tektir hitler dediğin insan bu ideolojinin en meşhur insanıdır bunu anlayamayacak kadar gerisin neyse seviyen ortada herkese açık bir konuda ettiğin laflardan anlaşılıyor .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek

senin yerin bu ülke değil bu ülkeyi savunacak kadar türk değilsin sen yandaşlarının yanına gidip oradaki türklerin evlerini kundaklamaya iyi yararsın zihniyetin belli artık muhatap teşkil etmiyosun sen ve senin gibiler beni milis olarak görme cesaretinde bulunabiliyosa emin olki bu küfürler sana az gelir

ZİNAR KERE ZİNAR
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

forumu ikili tartısma platformuna cevirdiniz.Sakin olun biraz beyler.Birbirinize hakaret içeren sözler sarfetmeyin yakışmıyo size  :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

noluyo burda fmk abi naptın sen yaw. :) ama zinar3535 senin konuşma şeklini sevmedim bunu sana söyleyeyim fmk abimiz doğru diyo ilk başta içimizdekileri temizle sonra sınıra bak ama olan oluyo yapabileccek başka şeyimiz yok.

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    simdi ideoloji hakkında söylediklerini yok sayıyorum cahil  insan bir ideoloji bir ırka veya şahsa mensup değildir yuakarıda zaten sana cevap vermiştim şimdi gelelim milis meselesine sen şanlı TÜRK ordusunda görev yaptın orduda kürt ordusu diye bir bölüm yok yani bir kürt olarak Türk ordusuna hizmet ettin senin için ne güzel bi şeref üstün bir milletin kendi adını taşıyan şanlı ordusunda görev yapmışsın ha türklerin vatanınıda sevdiğini iddea ediyorsun oda güzel gene üsütün bir milletin topraklarını seviyorsun kanım ısındı sana seni biraz eğiterek faydalına bilir karşılığında bu devletin nimetlerinden faydanalıyorsun ha bazı ırkdaşların eğitimsizlikden yetinmiyor ipini kırıp daga kacıyor hak iddea ediyor benim senle zorunum yok sen aşıları yapılmış eğitimli birisin bizim sorunumuz kudurmuşlarla anladın sen onu :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    rEfLeX bunu yazdı:

noluyo burda fmk abi naptın sen yaw. :) ama zinar3535 senin konuşma şeklini sevmedim bunu sana söyleyeyim fmk abimiz doğru diyo ilk başta içimizdekileri temizle sonra sınıra bak ama olan oluyo yapabileccek başka şeyimiz yok.

içimizdekişleri temizleyelimi konu açarken diyodu şimdi ise farlı bi zihniyette olduğu ortaya çıktı ki bunu kendisi teyit ediyo zaten herşeyi bir kenara bırakalım hiç kimse ama hiç kimse kürt asıllı olduğum için beni ve hatta benim gibileri o.ç larıyla aynı kefeye koyamaz ben burda türke laza çerkeze kardeşim derken ne olduğu belli bile olmayan birisi beni milis olarak görüyo sorarım sana kim yanlış burda

ZİNAR KERE ZİNAR
Toplam Hit: 18966 Toplam Mesaj: 124