Kuzey Irak Oyuna Gelmeyelim
-
Sictimin amerikanci ve avrupaci kalemleri tutturmus ,kuzey irak batakligi,lan ne bu bataklik ,ne var orada sivri sinekten baska ,2tane asiret var birde asiretlerin besledigi cakal surusu ,adana'nin piskopatlarina silah verip gondersen o asiretleri yerle bider eder ...Neymis efendim ,demokratik cozummus ,siktirin lan ,karsidaki demokratik bir orgutmu ,pkk denen cakallar demokratikmide ben onlara demokratik cozum onerecegim ...Osman Pamukoglunun bir sozu
"Ordu yillardir TERORIST ile mucadele ediyor ama iktidarlar TERORLE mucadele edemiyor" Ordu kiraka girip kamplari dagitip o iki asiretinde kokune kibrit calip geri doner ama siyasiler TERORLE mucadele etmesse yine o cakallar toparlanir...burada onemli gorevde iktidarlara dusuyor ,terorun mali kaynaklarini kesmek sart ,mersin limaninin yarisi barzaninin amk ,1ay habur sinir kapisini kapatsak acliktan olurler diger tarafta ,barzaniye elektrigide biz veriyoruz amk :S
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
işte bende bunu demek istiyorum.İlk önce sehirdekileri bitirmek lazım.Yerleri yurtları belli.Mersin/Yenipazar o mahalleye giripte önüne gelen her kürdü öldürmeli.Çünkü oradaki kürtler sürekli olarak pkk gösterileri düzenliyo.Örnegin bayrak yakmaları.
hani burda tanıdıgım herkesten beklerdimde senden beklemezdim. önüne gelen kürdü öldürmeli demişsin bende kürdüm. kürt = pkk mı senin için ? o halde profilimdeki resme bak HADİ GELİN vatanseverlik yarışması yapalım bakalım kim mermilere göğüs gerecek hı? senden özür bekliyorum . mesajlarıma bak seni kınayamıyorum bile .a.q herkes konuşmuş bilende bilmeyende konuşmuş.içimden hadi len sieee demek geliyor siz böyle dtp binalarını basmakla yada saf ve vatansever(bu vatan t.c oluyor) kürt halkına yönelik saldırılarla terörü yok edecegimizi !(edecegimizi) mi sanıyorsunuz? bukadarmı aptalsınız a.q?beni en çok yaralayan şey onca mermi atmama karşın pkk ya ,hala anlaşılamıyor olmamdır .bugün dilekce verdim yine gitmek için operasyonlara bilmem bu sizlere bişey ifade ediyormu? -
slmaleyke qardaslar! Men de sizin azeri qardasiniz. Onu bilin ki turkler tek doyul. Biz de variq. Axira kimi de sizinleyik. Lazim olsa gelib siznen beraber doyuseciyik, oleciyik, oldureciyik. Siz yaxsi elediniz bu sohbetle. Gordunuz hami qacdi girdi sican desiyine. Turkden hami qorxur. Qorxmalidir da. Bilinn ki azeriler hemise sizinledur. Burda da kurdder ag eliyib. Hakimiyyete can atirlar. Naxcivani kurdlesdirmek istiyirler. Coxlu kurd kocurdubler ora. Bir vaxtlar Xankendine, Irevana 200 000 ermeni kocurdmusduler. Sonra oralari ermenilere verdiler. Indi qarabagi verdiler. Deyesen Naxcivani da hazirlasirlar. Turk dunyasini belece yox elemek istyrler. Kurdder de bizim qardasimizdir. Agillarini baslarina yigsinlar. Onun-bunun el meymunu olmasinlar. Turkiye onlarin da vetenidir.
Dalagalanir Qara deniz
baxib TURKUN bayragina
slmaleykum!
-
Arkadaşlardan birisi demişki osmanlıda Kürt sorunumu vardı...evet arkadaşım vardı tabikide ama o zaman devlet el kaldıranın kafasını kesiyordu böyle basiretsiz değildi yönetim..dağlarda sıçan gibi eziyorlardı bunları bu ırk ülkemizin milletimizin yumuşak karnıdır ülkemize nifak tohumları atmak isteyenlerin aklına hemen kürtler gelir.. nedendir bilinmez acaba bu adamların hainliği şerefsizliği dünya çapında bilinen bişemidir anlam veremedim .. zamanında ingilizler sözde islamcıların baş kaldırması dini bi ayaklanma adı altında şeyh said i kullanarak bi kürt ayaklanmasına sebebiyet verdiler...ayrıca o kadar gerici o kadar mantıktan kıt arkadaşlar var ki haala bize örnek olarak kurtuluş savaşındaki kürtlerin rolünü anlatıyorlar... arkadaşlar açın gözlerinizi 100 yıl önceydi bunlar şimdi şartlar değişti.roller değişti..demokrasiler,stratejiler,ülkemiz içinde oynanan oyunlar oyuncular hepsi farklı..ülkemiz için 100 yıl önce saf duygular besleyen bi grup kürtle günümüzdeki %80'i potansiyel kürt şovenisti,pkk,kürtçü,kürt milliyetçisi pisliklerle bir tutmayın...Nasıl kendinizi hoşunuza gitmeyen bir Türk'le farklı görüyorsanız .. günümüzdekilerin de 100 yıl öncekilerle aynı kişiliğe sahip olacağı saçmalığını bırakın ne yaani onların hatrına vatanımızın birliğinden ödünmü verelim.. ben vermem arkadaş elimden gelenide ardına koymam...ülkemde bi Türk gibi yaşamak istiyorlarsa bunu gerçekten bize kanıtlayabilirlerse amenna başımızın üstünde yerleri var diyelim..çünkü bu saatten sonra bi yere gönderemeyiz bunları...ama eğer sivrilmeye öne çıkmaya çalışan varsa kesinlikle misli ile karşılığını almalıdır..
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------Dün akşam Siyaset Meydanında Osman Pamukoğlu çok güzel bir konuşma yaptı. İzlemiş olmanızı ümit ediyorum. Öyleki TSK nın yapabileceklerini çok güzel vurgulamıştır , Ortadoğuyu cehenneme çeviririz karşımızda kimsenin duramayacağını çok açık ve net ortaya koymuştur. Ama gel görki bu hükümetle tabiri yerindeyse bi sikim olmaz.
"Kararlılık çıktı" sürekli kararlılıktan bahsediliyor , neyin kararlılığı ne bu kararlılık ...
"Condolezza hanım 2 gün izin istedi" Condolezza Erdoğanın altına yatıyor heralde... Öyleki sürekli telefonlaşıyorlar Bushla aile saadeti yapıyorlar , arada bi halkı susturmak için " Türkiye kimseden izin almaz" vsvsvs , nah almaz...
Yok batağa saplanır , yok çok kayıp olurmuşta... Allaşkına ne sanıyorsunuz siz orduyu peşmergemi Dünyanın en büyük 2. ordusunu batağa saplayacak? Irak dediğiniz nedir.. Ortadoğuyu cehenneme çevirecek bir ordumuz var , ama gel görki ABD den emir alan , kendi çıkarları değilde ABD nin kuklası olmuş bir yönetimimiz var , meclisimizdeki teröristlere "AB ne der sonra!! Aman dokanmayın onlara" diyen bir korku var. Diğer tarafta Erdoğanı zor durumda bırakan basına açıklanmamış TR - ABD anlaşması var , o yüzden Condolezbiyen hanımın bir dediğini iki edecek cesareti yok Erdoğan beyin , sonuç ? Hergün şehit haberleri geliyor gelmeye devam edecek , Sırıta sırıta gülerek "kedi bile vermeyiz" diyecekler.
İsrailde bomba patlıyor 2 saat geçmeden 10 tane füze fırlatıp nokta atış cevap veriyor İsrail , Abd okyanus aşıp afganistanı ırak ı işgal ediyor , bizkıçımızın dibindeki 2 3 lümpenle baş edemiyoruz , niye? Condolezza hanım Erdoğanla kırıştırıyor...
Niye girmiyoruz? Erdoğana oy verenlere sormak lazım... Condolezzanın gıçından ayrılmayın aman.. Hele şu Abd'den medet uman bölücü kürtler (lafım genelleme değildir , kendini kullandıranlaradır ) o desteği sürekli olacak sanıyorlar orası komiktirki , halen kendilerinin İran için beslendiğini idrak edememiş ve edemeyeceklerdir..
Son söz , eğerki kararlılıktan öte adımlar atılmazsa önümüzdeki günlerde , halkın nefreti siniri sokaklara taşacak istenmeyen olaylar oluşacaktır , heleki nevrozdur odur budur geçen seneki gibi çıkıp ortaya pkk renkli kutuları yanyana koyup hoplayıp zıplayamayacaklar , kızışacak ortalık...
Bakalım tayyibin condolezzası bu iki gün içinde ne yapacak. Geçti 1. gün hadi hayırlısı , gene kararlılık çıkacak bi taraflarından :D
-----------------------------bi cevapta sana vereyim.condolezza ne yapacak biliyormusun? abd.askerini tamamen türk askerinden uzaklaştıracak o bölgeleri boşaltacak ..kuyruk acımız var.2 saat gecmeden 10 tane füze gönderiyor israil demişsin dostum bizde o teknoloji yok o bagımsızlık yok. ! sen seni sikim desende yok işte a.q yok yok yok. para yok pul yok .tek güvencemiz biziz insan gücü yani anlıyormusun tek güvencemiz anadolu anneleri.?şimdiye kadar akıllar nerdeydi a.q? çuval geçirildiğinde bu tepkinin 10 misli gösterilmeliydi, ama yok a.q nerde bizde o akıl?..sen şimdi saldıracaksın öfke kusacaksın bana ama önce söyle başına çuvalmı istersin? şehit olmayımı istersin? biz bu boklu yollardan çok daha önce geçtik.kürt türk laz çerkez ogün bugün hırant türban seçim referandum derken yavaş yavaş sikecekler bizi ama anlayan yok a.q.
hadi serbestsin tüm soruların cevapsız kalacak dök içini empoze et o boş fikirlerini.
ister anla ister banla,lafım anlayana.
-
qarabala bunu yazdı:
-----------------------------slmaleyke qardaslar! Men de sizin azeri qardasiniz. Onu bilin ki turkler tek doyul. Biz de variq. Axira kimi de sizinleyik. Lazim olsa gelib siznen beraber doyuseciyik, oleciyik, oldureciyik. Siz yaxsi elediniz bu sohbetle. Gordunuz hami qacdi girdi sican desiyine. Turkden hami qorxur. Qorxmalidir da. Bilinn ki azeriler hemise sizinledur. Burda da kurdder ag eliyib. Hakimiyyete can atirlar. Naxcivani kurdlesdirmek istiyirler. Coxlu kurd kocurdubler ora. Bir vaxtlar Xankendine, Irevana 200 000 ermeni kocurdmusduler. Sonra oralari ermenilere verdiler. Indi qarabagi verdiler. Deyesen Naxcivani da hazirlasirlar. Turk dunyasini belece yox elemek istyrler. Kurdder de bizim qardasimizdir. Agillarini baslarina yigsinlar. Onun-bunun el meymunu olmasinlar. Turkiye onlarin da vetenidir.
Dalagalanir Qara deniz
baxib TURKUN bayragina
slmaleykum!
-----------------------------bir cevapta sana senin elinde olabiler bir karabag sorunu sen kendine yardım edebilersen?bu vatanı bu milleti satanın a.koyabilerem men.
-
Lemuria bunu yazdı:
Arkadaşlardan birisi demişki osmanlıda Kürt sorunumu vardı...evet arkadaşım vardı tabikide ama o zaman devlet el kaldıranın kafasını kesiyordu böyle basiretsiz değildi yönetim..dağlarda sıçan gibi eziyorlardı bunları bu ırk ülkemizin milletimizin yumuşak karnıdır ülkemize nifak tohumları atmak isteyenlerin aklına hemen kürtler gelir.. nedendir bilinmez acaba bu adamların hainliği şerefsizliği dünya çapında bilinen bişemidir anlam veremedim .. zamanında ingilizler sözde islamcıların baş kaldırması dini bi ayaklanma adı altında şeyh said i kullanarak bi kürt ayaklanmasına sebebiyet verdiler...ayrıca o kadar gerici o kadar mantıktan kıt arkadaşlar var ki haala bize örnek olarak kurtuluş savaşındaki kürtlerin rolünü anlatıyorlar... arkadaşlar açın gözlerinizi 100 yıl önceydi bunlar şimdi şartlar değişti.roller değişti..demokrasiler,stratejiler,ülkemiz içinde oynanan oyunlar oyuncular hepsi farklı..ülkemiz için 100 yıl önce saf duygular besleyen bi grup kürtle günümüzdeki %80'i potansiyel kürt şovenisti,pkk,kürtçü,kürt milliyetçisi pisliklerle bir tutmayın...Nasıl kendinizi hoşunuza gitmeyen bir Türk'le farklı görüyorsanız .. günümüzdekilerin de 100 yıl öncekilerle aynı kişiliğe sahip olacağı saçmalığını bırakın ne yaani onların hatrına vatanımızın birliğinden ödünmü verelim.. ben vermem arkadaş elimden gelenide ardına koymam...ülkemde bi Türk gibi yaşamak istiyorlarsa bunu gerçekten bize kanıtlayabilirlerse amenna başımızın üstünde yerleri var diyelim..çünkü bu saatten sonra bi yere gönderemeyiz bunları...ama eğer sivrilmeye öne çıkmaya çalışan varsa kesinlikle misli ile karşılığını almalıdır..
yinemi % cilik? bıktım a.q %80 den.o bahsini ettiğin dürüst anadolu insanı kürtler %80i dışında kalıyor hemde kaçı biliyormusun?%80 i !!!! -
erkan07 bunu yazdı:
Lemuria bunu yazdı:
yinemi % cilik? bıktım a.q %80 den.o bahsini ettiğin dürüst anadolu insanı kürtler %80i dışında kalıyor hemde kaçı biliyormusun?%80 i !!!!
muaahaaha : ) dürüst anadolu kürtleri haa ? ... ulan o dürüst anadolu kürtleri değilmi sabah tarlasını sürüp gece dağa çıkan..? ...Köy'e yardım getiren asker'in yemeğine zehir katan ? ( Bu olay tamamen gerçektir , iki bordobereliyi zehirli yiyeceklerle şehit etmişlerdir ), PKK'ya özgürlük güçlerine kurban olsun diip sübyan çocuklarını veren . yiyecek yardımı maddi yardım yapan.. Saf anadolu kürtleri. :D:D ulan slogan yapılacak laf bee : ) -
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------TorNaVida bunu yazdı:
Kim nasıl neyle anlarsa anlasın inanaki sikimde değil.Ocaga ates düsmeden konusmak kolay.3-5 Orospu cocugunun ceremesini türk anaları çekemez.Irkçılıksa buy ırkçıyım aq.Türkiyede sadece türkler olsa durum cok farklı olur.Doguda dagda aç yatarken kim besledi bunları.Şehit ailerimi,Türk ailerimi yoksa kürtlermi.
pkk=kürt pkk içersinde 1 tane türk çerkez bulamazsınız. Alayı kürt amk. Her kürt pkk olmayabilir ama her pkklı kürttür.Irkçı olmak içinse bu nedenler yeter.
Ayrıyetten alpin belirttigi gibi ben kürtleri severim sevmem kimseyi ilgilendirmez.Bu saaten sonrada asla sevmem.
-----------------------------aynen öyle aq! benim de sikimde değil. Sevimiyom aq zorla mı siktirtmeyin bana kürt= değildir pkk olayını. pkk daki tüm orospu çocukları nedir? kürt. hani çerkezi osu busu? lan bırak aq yeter ya çıldırdım aq. Soysuz oç leri kanlarına Türk spermi boşalttıklarım anca pusu kurar, mayın döşer. Sıçmık lavralar bi çatışmaya giremiyolar biliyolar götlerinden kan alınacağını.
ANANIZ SİKİLECEK KAÇIŞ YOK. KAÇACAK YER YOK. BACINZ SİKİLECEK, MİLİTANLARINIZ PARÇALANACAK, YAKILACAK.
admin kardeş bu yazılar enden engellenmiyor? bizzat ele gecirdiğimiz teröristler arasında asala dan kalma ermeniler vardı. pkk içersinde demekki pkk = sadece kürt değil +ermeni. yazık ediyorsunuz emegimize. -
Lemuria bunu yazdı:
erkan07 bunu yazdı:
Lemuria bunu yazdı:
yinemi % cilik? bıktım a.q %80 den.o bahsini ettiğin dürüst anadolu insanı kürtler %80i dışında kalıyor hemde kaçı biliyormusun?%80 i !!!!
muaahaaha : ) dürüst anadolu kürtleri haa ? ... ulan o dürüst anadolu kürtleri değilmi sabah tarlasını sürüp gece dağa çıkan..? ...Köy'e yardım getiren asker'in yemeğine zehir katan ? ( Bu olay tamamen gerçektir , iki bordobereliyi zehirli yiyeceklerle şehit etmişlerdir ), PKK'ya özgürlük güçlerine kurban olsun diip sübyan çocuklarını veren . yiyecek yardımı maddi yardım yapan.. Saf anadolu kürtleri. :D:D ulan slogan yapılacak laf bee : )
-----------------------------seni aklı selim biri biliyordum.ben şimdi kürt kökenliyim ve hakkaride şırnakta kars/digorda katoda gabarda görev yaptım.profilimede resimlerimi eklemeye başladım .onca mermi attım pkk ya .şimdi ben vatan hainimiyim? yoksa aslını satanbir hainmi? neyim ben kimim? bu bayrakta benim dedemin kanıda var!!! iki bordo bereliye zehirli yiyecek vermişler demişsin sana bu bilgiyi verenin a.q sen bordo berelileri kendin kadar salakmı zannediyorsun? asker bilmediği elden asla yemek yemez su içmez ayran süt almaz.bu ister bordo ister mavi ve ister ben gibi yeşil bereli olsun.öğrende gel .yaşada gel.git vatanım vatanım dediğin vatan için ben gibi mermi atıpta gel düşmana .
sen git büyüde gel evlat.