Memik Yanık Hocamızı Da Tahribatçı Yaptık
-
bizi de gulduruyon compü, eksik olma..
-
Memik_ bunu yazdı:
-----------------------------
JerusaLem bunu yazdı:
hocam adana'nın neresindensin?
-----------------------------JerusaLem merhaba;Adana'da vilayet'in arkasındaki Özel İdare binasındayım. Mesai saatlerinde gelebilirsiniz. Tabii bu çağrım aynı zamanda ComputerWolf içindir.
Hocam Adana'ya bu ay sonuna doğru yolum düşecek yanınıza uğrayıp bi çayınızı içmeye gelmek isterim ama gelmek için haber etmem gerekir mi?Yoksa Antep baklavasını alıp direk geleyim mi:| Yoksa hiç gelmeyeyim mi:D -
nakamura2 bunu yazdı:
Hocam Adana'ya bu ay sonuna doğru yolum düşecek yanınıza uğrayıp bi çayınızı içmeye gelmek isterim ama gelmek için haber etmem gerekir mi?Yoksa Antep baklavasını alıp direk geleyim mi:| Yoksa hiç gelmeyeyim mi:D
-----------------------------nakamura2 merhaba. Mesai saatlerinde daireye bütün adanalılar gelebilir. İhbara gerek yok.. Diğer zamanlarda ise genelde evdeyim. Ev gazipaşada.. Yani şehrin merkezine uzak değilim..
-
Memik hocam , özel mesajlarını kontrol edermisin bi , benimkini özellikle :)
tepeden Memik_ menüsü ve oradan da Mesaj Kutum. Kolay gelsin :P
-
Hocam cevap yazsana ordaysan
microsoft visual studio 2008de bişeyler yaptıp debug yapamıyorum =) hata veriyore :(
-
Hosgeldin hocam..
-
Memiş hocama saygılar.
-
JerusaLem bunu yazdı:
jerusalem :| döndü mü? -
AntiOksidan bunu yazdı:
JerusaLem bunu yazdı:
jerusalem :| döndü mü?
-----------------------------yahu bende bunu soracam soramiyorum sabahtan beri... ama sanmiyorum yuz yillardan sonra msj atmis oda Memik hoca icindir heralde.
Bu arada saygilar, hosgeldiniz.
-
Hoşgelmişsin Hocam Umarım Bizimde Sana Yardımlarımız Dokunur...