Memik Yanık Hocamızı Da Tahribatçı Yaptık
-
ComputerWolf bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
ComputerWolf merhaba. Madem adanadasınız bu konuları yüz yüze konuşabiliriz. Beni Adanada bulmak zor değildir. Kitaplar konusunda söylediklerin tümden yanlış vs.. demem. Ancak kitapları şişirme konusunda aşağıda verdiğim linkteki kısa yazıya bak isterseniz..
http://www.memikyanik.com/kitaplar/kitaplari_sisirmek.htm
-
Gorusmek isterim hocam , elbette kitap konusunda tecrubeli olanlar sizlersiniz , ogretebilmek baskadir , bilgi baskadir...Yuzyuzede gorusmek isterim.
-
hoşgeldiniz
-
hocam adana'nın neresindensin?
-
aramıza hoşgeldin memik abi.benim size bir sorum olacak.
Yıllardır bu konularla ilgilendiğinizi,hatta türkiyenin ilk pc kullanıcılarından biri olduğunuzu yazmışsınız.Kitap,yazmak,forumlarda takılmak vs..gibi hem ekonomik hemde sosyal getirisi az olan veya hiç olmayan işlere yoğunlaştınız?neden gelişmiş bir şehire taşınıp iyi bir firmaya giremediniz.yada kendi şirketinizi kuramadınız.Para yoktu,şartlar elvermedi,şuydu buydu gibi şeylerin mazaret olamayacağını benden iyi bildiğinizi aramızdaki yaş farkından anlayabiliyorum.Gerçekten sebebini merak ediyorum.
Umarım gençlerin muhabbetine,şakalarına,tarzlarına hazırlıklısınızdır.Bilahare Arkadaşların bir çoğu bana kızacak ama yaş ortalaması 15-25 olan tahribat tarzı bol esprili,küfürlü bir platformda yapılan muhabbetlerin,şakaların,yorumların vs.. sizin yaş grubunuzun standartları arasında dağlar kadar fark olacağı aşikar.
Karşılama mesajı olarak tarzı biraz aykırı oldu.yine de sinirlenmeyeceğinizi ümit ediyorum.
-
Hosgeldiniz Memik Bey....
-
JerusaLem bunu yazdı:
-----------------------------
hocam adana'nın neresindensin?
-----------------------------JerusaLem merhaba;Adana'da vilayet'in arkasındaki Özel İdare binasındayım. Mesai saatlerinde gelebilirsiniz. Tabii bu çağrım aynı zamanda ComputerWolf içindir. -
Peki hocam ,yakin zamanda ziyaretinize gelirim.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Peki hocam ,yakin zamanda ziyaretinize gelirim.
-----------------------------compü ilk defa bi mesajinda '':D'' kullanmadi :| bu ne ciddiyetsizlik..
-
:D haci bu gulme olayi gercek hayattada hep yuzume yansir , gulerim yani :D bu isareti gordugunuzde kesin guluyorumdur :D