Memik Yanık Hocamızı Da Tahribatçı Yaptık
-
Memik_ bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar maşallahınız var.. hepinize selamlar, hepinize teşekkürler...
-----------------------------hoşgeldin hocam
-
C# konusunda sömürülesi bir kişilik geldi =) Hoşgeldiniz hocam..
-
Kitaplarından ve makalelerinden faydalanıyorum, değişik bir anlatım tarzı var hoca nın.. Hoş gelmiş..
-
Memik_ bunu yazdı:
madem ekşi sözlükten söz edildi birkaç cümle yazayım: Arkadaşlar bilgisayar üzerine yazmaktan başka birşey yapmadım, öyle ahım şahım para da kazanmadım. memurluğum olmasaydı aç kalırdım. İnsanlar basıyorlar küfürleri.. canları sağ olsun..
-----------------------------hocam ilk önce bizden yaşça büyüksün aramıza hoşeldin ve saygısızlık yapılmaması gerekirdi...
ekşisözlükde Tahribat hakkındada kötü şeyler yazılmıştı yanılmıyorsam ve ertan böyle bi konu açmışsa bence birşeyler vardır boş bir konu değildir diye düşünüyorum...
-
Birden bu kadar çok şey yazılınca şaşırdım.. bütün arkadaşlara cevap vermek isterim.. Ekleyeyim: Tecrübenin neredeyse sıfır olduğu tek meslek programcılık gibi...
-
Memik_ bunu yazdı:
Birden bu kadar çok şey yazılınca şaşırdım.. bütün arkadaşlara cevap vermek isterim.. Ekleyeyim: Tecrübenin neredeyse sıfır olduğu tek meslek programcılık gibi...
-----------------------------hocam biraz başını ağrıtacaz gibi, kusura bakmazsın inşallah
-
Memik_ bunu yazdı:
Tecrübenin sıfır olduğu konusunu açarsanız sevinirim. -
Memik_ bunu yazdı:
-----------------------------aslında öyle değil tanıma sorun olunca böyle oluyor hocam bazı arkadaşlar saygısızlık etmiş tanımadıklarındandır
-
Stigma merhaba; dünyanın en zor şeyi birşey okumak ve öğrenmektir. Bu nedenle basit bir konu üzerinde günlerce çalıştığım olur. Acaba nasıl anlatılırsa konu anlaşılır? Bunun gibi sorular sorulmadan kaleme alınan metni okumak işkence gibidir.
-
FireX bunu yazdı:
Memik_ bunu yazdı:
Tecrübenin sıfır olduğu konusunu açarsanız sevinirim.
ufak bi detay bende beklerim açıkcası.