folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Memik Yanık Hocamızı Da Tahribatçı Yaptık

Memik Yanık Hocamızı Da Tahribatçı Yaptık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=memik+yanik

Memik hocam VB yi kitabınız sayesinde merak sardım geliştirdim.Ellerinizden öperim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scarlett
    Scarlett's avatar
    Dişi
    kitaplarından duymuştum ismini...hoş gelmiş...

Benim trajedim şu birkaç satırda: Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Hocam kitap ve dökümanlarınızdan faydalanmış birisi olarak; aramıza hoşgeldiniz.

selam gençlik!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memik_
    Memik_'s avatar
    Erkek
    real_agabey bunu yazdı:
    -----------------------------

Memik hocam VB yi kitabınız sayesinde merak sardım geliştirdim.Ellerinizden öperim.

real_agabey merhaba. Teşekkürler. Zamında eksi sözlük için birkaç cümle yazmıştım.
    http://www.memikyanik.com/gunlukler/bol_keseden_atmak.htm

Memik YANIK - www.memikyanik.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    tarikata hoşgelmişsin hocemm :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam Selection sortun copyrigtimi var yaw kopyalasan nolur kopyalamasan nolur, tekerlegi bastan icat etmeye yada heryerde yazan birşeyin degiskenleri replace edip kopyalamamış görünmeye çalışmaya ne gerek var...

Umarım hakim boş zamanında c# kodluyordur yoksa biraz zor anlar seni :)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    sözlüğe laf yok ulaaan :P =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek
    Memik_ bunu yazdı:
    real_agabey bunu yazdı:

real_agabey merhaba. Teşekkürler. Zamında eksi sözlük için birkaç cümle yazmıştım.
    http://www.memikyanik.com/gunlukler/bol_keseden_atmak.htm

nokta.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egalix
    egalix's avatar
    Erkek
    vay Memik hocam, hosgeldin. bakiyorum da; tekrar ayni konularla ugrasiyorsun..
    bi ara eski msnimden yazarim =)

ignotum per ignotius obscurum per obscurantius
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hemserimiyiz biz simdi.Hocam sizin kitaplar neden simulator gibi ? Yani cok cok baslangic seviyesi kitaplariniz.File menusune girelim File Menusune girme ekran goruntusu , New e tiklayalim , Project vs gibi simulator gibi anlatmissiniz buda kitaplariniz gereksiz yere sismesine neden oluyor bence...Birde hocam neden hep klasik cizginin otesine gecilmiyor , bu Turkiyedeki bir cok yazar icin boyle , dizi , degisken , sabit , pointer , fonksiyon , procedure ... temel anlatiliyor  ve olay kapatiliyor.En ileri veritabanina baglanti gosterilir ve biter.Yani iliskili tablolara kayit ekleme olayi bile xx ile veritabani uygulamalari kitaplarinda anlatilmadan 1000 sayfa kitap yazilabiliyor...Hos gelmissiniz...Gerci hocam siz yine iyisiniz sadece programlama uzerine kitap cikariyorsunuz , bizim memlekette Flash , Corel Draw , After Effect , Photoshop 3dmax bilip C++ , C , Delphi , Pascal , Ajax , ASP , ASP.nET , C# , delphi.NET gibi akliniza gelecek butun dillerde uzman olup kitap yazan yazarlarimizda var :D...

Ama profesyonelce gordugum 2kitap var , 1-Mithat Uysal SQL  2-Sefer Algan C# kitabi.Cidden olayi temelden ve profesyonel bir sekilde ele almislar.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 18690 Toplam Mesaj: 107