Muhsin Yazıcıoğlu"Nun Helikopteri Düştü
-
kaza anı itibari ile niye onlarca halikopter gönderilmedi acaba niye dün gece aramalara ara verildi
bu ülkede 100 lerce veya 1000 lerce halikopter varken niye iki tane halikopterle arama yapıldı
an itibari ile umudumu kestim arkadaşlar sebep ise o düşen halikopter zaten iki üç saat içinde o tipide kaybolacaktır
bölece yetkililerin insan hayatlarına ne kadar önem verildiğini görmüş olduk
a.q kıcı kırık iki tane pkk gördünmü halikopterleri askerleri yollarsınız ama mevzu bahıs devlet adına birçok şey bilen
bi ınsan oldugu zaman elimizden gelen herşeyı yapıyoruz dersiniz sizin yaptıgınız yapacagınız işin ben ta a.q
kanaatimce suikastten başka bir şey değildir
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
muhsin yazıcıoğlu daha düne kadar hayattaydı.dava açsaydı abileriniz, peşine düşselerdi davalarının.muhsin yazıcıoğlu'nun maraş olaylarının sorumlusu olduğunu düşünüyordunuz da neden hiç birşey yapmadınız ?
aman milliyetçi biri ölmesin.akbabalar hemen başına üşüşür böyle.
-----------------------------O zamanlar abileriniz Sivas katliamı planları yapmakla meşgul idiler, başları yoğundu. Bizim abiler de ortalıkta yoktu sonra bi baktık sesi çıkanların faili meçhuller listesinde adı var. Sustuk biz de.
-
Novalgin , böyle bir durumda ortamı germe.
İnşallah bulunur , devlet ve sivil kuruluşlar elinden geleni yapıyorlar , bizimde dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor.Bazıları en aızndan ortamı germese çok daha iyi olur.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=3RfLqYzjFu4
kendi sesi ve zafer işleyen yorumu ile mükemmel bi şiiri
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------O zamanlar abileriniz Sivas katliamı planları yapmakla meşgul idiler, başları yoğundu. Bizim abiler de ortalıkta yoktu sonra bi baktık sesi çıkanların faili meçhuller listesinde adı var. Sustuk biz de.
benim abilerim ülkücüler değil.geçmiş mesajlarıma bakabilirsin bu konuyla ilgili.
muhsin yazıcıoğlu içerden çıktıktan sonra uzun bir süre dokunulmazlığı olan bir insandı.bu süre içinde hiç bir taneniz çıkıp iddaalarınız doğrultusunda dava açmadınız.ve aynı muhsin yazıcıoğlu sizin ideolojinize sahip bir çok kişiyle televizyonda olsun, basında olsun çoğu yerde karşılıklı tartışmıştır.
akıl hocalarınız bile muhsin yazıcıoğlu hakkında ileri geri konuşamazken bugün bakıyorum sen ve senin gibi düşüncelere sahip insanlar (ekşi sözlük'te yoğun bunlar) daha ölüp ölmediği bile belli olmayan bir adama sallıyorlar.yani kraldan çok kralcı olmak böyle birşey sanırım.
pkk'nın ölülerine askere gitmeyelim kampanyası çerçevesinde saygı duyan insanlar, muhsin yazıcıoğlu'na saygı duymuyor.tamam ona duyma bişey demiyorum.ama en azından onu sevenlere, onun için endişelenenlere saygı duyulsun.biraz olsun insanlık ! biraz...sen burda araya maraş katliamı vs.vs. sokarak kimseye birşey kanıtlamış olmuyorsun.insanlar endişeliyken, kimsenin maraş katliamında muhsin yazıcıoğlu'nun rolünü önemseyeceğini ve ''harbiden bu adam kötüymüş ulan üzülmeyelim şunun için'' diyeceğini sanmıyorum.ki buraya bir dipnot düşeyim, muhsin yazıcıoğlu'nun orada rolü var mıdır yok mudur bu da şaibeli.onun için gereksiz mesaj atmaktan kaçınalım.sevmiyorsak topicine yazmayız olur biter.
-
Umarım Türk milleti bu kadar değerli bir devlet adamı vatansever serefli bir zattan mahrum kalmaz. Yazıoğlu gibi adam gibi adam, sözünün eri, bir insan mecliste tektir tek.. bi yazıcıoğlu birde kamer genc.. digeri hep menfaat... inşallah yazıoğlu icin bi mucize olur.
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------Muhsin Yazıcıoğlu ?
Maraş katliamının aktörlerinden hani.. Helikopteri de Maraş'ta düştü.. E ilahi adalet!
Ne diyon sen hacı:S Adam gibi yorum yap baş aktörse nie cezalandırılmadı ? Adam gibi konuşun hayallerinizin bile erişemeyiceği bir insandır Muhsin Yazıcıoğlu. Adama ne işkenceler görmüş ne zorluklar çekmiş illede davam illede ÜLKÜM demiş. Bu adam için ya düzgün konuş yada sus sana kalsın görüşün adam ol !!!! -
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------Muhsin Yazıcıoğlu ?
Maraş katliamının aktörlerinden hani.. Helikopteri de Maraş'ta düştü.. E ilahi adalet
-----------------------------ohahah
-
7 ağustos 2007 de bana gelen reply mail ........
Saygýdeðer kardeþim;
23. Dönem Milletvekili seçilmem dolayýsý ile göndermiþ olduðunuz mesaj için teþekkür ediyorum. Mecliste, Büyük Türk Milletinin reflekslerini, inançlarýný ve deðerlerini temsil edeceðimden, baþta bölünmez bütünlüðümüz olmak üzere, inanç özgürlüðü, demokrasi, milli kaynaklarýmýzýn adil paylaþýmý konularýnda milletimizin beklentilerine cevap vereceðimden kimsenin kuþkusu olmamalýdýr. Bu mesaj aracýlýðý ile, yeni yasama döneminin hayýrlý olmasýný diler, saygýlar sunarým.
Muhsin YAZICIOÐLU
Büyük Birlik Hareketinin Lideri