Muhsin Yazıcıoğlu"Nun Helikopteri Düştü
-
SAygısımı kaldı bansa banlasınlar ... Yeter adam orda öldümü kaldımı belli değil ne laflar ediyorlar... İnsan olsalardı ne olursa olsun görüşü ne olursa olsun dua ederlerdi adam gibi yorum yazarlardı hatta yazmazlardı. Ben şimdiye kadar kimseye bişi dmeedim ama yeter lan yeterrrrrrr amq yeter BAŞKAN NE OLUR ÖLME... ALLAH'ım çakkları sevindirme yarab !!!
-
SP'den büyük jest
27 Mart 2009 A.A
Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun Türkiye siyasetinde ortaya koyduğu örnek çabaya ve fedakarlığa bir saygı göstergesi olarak, kazanın gerçekleştiği Göksun ilçesinde Saadet Partisi olarak adaylarını çektiklerini söyledi.
-
devlet açıklama yapmadı mı???
kanallara ve sitelere bakarsak birileri öldü diyo birisi bulunamadı diyo ne iş anlamadım..
eğer ortada gerçekler yoksa(saklanıyorsa) meydan (komplo) teorilere kalır...
benim de aklıma gelmiyo değil yani..................
http://muhsinyazicioglu.org/index.php bu sitede de kuran okunuyo öldü galiba????????
-
BU NE GAMDIR BU NE KARA GUNDUR YA RAB! İÇİM TİTRİYOR ÜŞÜYORUM ...GÖZLERİM AĞLAMAKLI...ALLAHIN SELAMI ÜZERİNE OLSUN BASKANIM...CENNETTEKİ YİĞİTLERE SELAMIMIZI İLET... YOLUNDAYIZ...ALLAH İÇİN VATAN İÇİN YOLUNDAYIZ...
-
Maras'i tertipleyenler unutulmadi. Yaramiz hala sicak.
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------maraşı ve daha niicelerini tertipleyenler unutulmadı !
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------Maras'i tertipleyenler unutulmadi. Yaramiz hala sicak.
-----------------------------
Anlat lan hadi nolmuş maraşta hadi anlat.
-
bi s..tirin gidin su konudan siz...hala siyaset yapıyo yaa.. cakma komünist seni..
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------Maras'i tertipleyenler unutulmadi. Yaramiz hala sicak.
-----------------------------Concept kapa len çeneni, senden başka bilen yok maraş, sivas, çorum,
Birtek sen biliyorsun a.k.
Şu üzücü gecede saçmalayıp durma, siktir git konudan, milletin canı zaten sıkık,
İkide bir ortaya çıkıp maraş maraş deyip durma.
Milleti germe.
-
20 dakikalık görüşmeye tam yer teslim edilemedi, baz istasyonu fark edilemeyip yanlış yerde arandı bunlar ne fiyaskolar yaa, zamanında hızlı müdahale ile belki hepsi veya bir kaçı kurtarılabilirdi...ben çok üzüldüm, inşallah o 17 kişilik grup ölmemiştir bari..
erdoğan demin ceseti bulundu ama hala o engebeli koşullar nedeniyle alınamadı gerekirse bu gece bende gidip çıkarıcaz fln dedi..