Neden Admin Olmalı (Sın)?
-
Her seyden once tarikattaki under asiriligini dengelemek icin adminlerle reelden tanisik olmayan dolayisiyla kimseye eywallahi olmayan ve tarikatin kirmizi cizgilerini bilen birine ihtiyac oldugunu dusunuyorum.
Nikoteen tarafından 29/Tem/24 19:28 tarihinde düzenlenmiştir
Onceden kisiye hakaret aninda cezalandirilirdi son zamanlarda kisiye hakaret girla gidiyor sitede, sikayet ediyorum mesaji iplayan olmuyor..
Neden ben? Zamaninda Decameron nickaltima `oc` yazmisti tamamen hazimsizligindan kaynakli bir sekilde ve tabii ki rizam olmadan. Bunu o zamanki adminlerin hepsi gordu seyhi tenzih ederim o sira daha da siklemiyordu siteyi. Nick altimdaki oc yazisini kaldirmak icin reneye pm atmak zorunda kaldim o kaldirdi.
Amac eskileri acmak degil fakat reelden tanisli adminler arasinda adalete engel olan bir durm vuku buluyor bunu inkar edecek admin varsa da olayi dallanip bulandirmamak adina baska defterler acip karsilik vermem cunku konu dedigim gibi adminlerle gerek sanaldan gerekse reelden tanisikligi veya eywallahi olmayan bir dengeleyici admine ihtiyac var.
Varsa benim gibi dusunenler adayini ve gerekcesini yazsin, ben nedendir bilmiyorum ama seyhin bu konularda cok hassas oldugunu ve ciddi bir aday olursa adminlik verecefini dusunuyorum. Nasil olsa psikopat seyhimiz adminlik verdigi adamin bile siteye kalici zarar verememesi icin tum onlemleri almistir yani admin yapacagi kisiyi reelden taniyip tanimamasi cok da onemli bir faktor degildir diye dusunuyorum hee oyle degilse @HolyOne soylesin, aday olmak isteyen varsa en azindan cv sine reelden tanisiyoruz diye madde ekler adminlige gerekce olarak.
Katiksiz hakaretleri once gormezden gelip gulup eglendikten sonra ban katliamina girismek adminlikse silin bu konuyu under bu isi mukemmel yapiyor o zaman yeni bi admine gerek yok. -
Under gayet iyi yapıyo
-
şahsen bende bu aralar rahatsızım. 900 dolar konusu uzadı gereksiz polemikler hakaretler havada uçusuyor. bir admin cıkıp yeter bukadar diyip konuları kapatıp. müdahale etmiyor.
allaha şükür tanıdıgımız adminde yok. yanlışlıkla yazdıgım tanıdıgım varsada ben bilmiyorum.
abi az bakın foruma ya herkesin şeyi birinin bir yerine saygısız bir ortam olup cıktık. baksan yaş ortalaması 35 . valla yzmaya utanıyorum konuya çok seviyesizleşti..
-
Siteyi kurarken hayalim herkese sınırsız özgürlük vermekti, siteyi spamlamadıkları sürece herkes istediğini yazsın istiyorudm.
O zamanlar bilişim kanunları da yoktu. Ben de herkese özgürlük verdim.
Sonra insanlar bu özgürlüğü kendilerine kurallar koyulması için kullandılar. O küfür ediyor bunu banla falan.
Sonra o küfür etti onu banladın bunu neden banlamıyorsunlar başladı. Yani insanlar kuralları talep ettiler. Sizlerin talep etmediği pek fazla bir kural koymadık.
Size çok ilginç gelmeyebilir ama bu benim hayatımda en çözemediğim şeylerden biri bu insanların kendilerine kurallar talep etmesidir.
O kişiye koyduğun kural sana da koyuluyor. Neden kurallara tabi olmayı bukadar istiyorsunuz?
-
HolyOne bunu yazdı
Siteyi kurarken hayalim herkese sınırsız özgürlük vermekti, siteyi spamlamadıkları sürece herkes istediğini yazsın istiyorudm.
O zamanlar bilişim kanunları da yoktu. Ben de herkese özgürlük verdim.
Sonra insanlar bu özgürlüğü kendilerine kurallar koyulması için kullandılar. O küfür ediyor bunu banla falan.
Sonra o küfür etti onu banladın bunu neden banlamıyorsunlar başladı. Yani insanlar kuralları talep ettiler. Sizlerin talep etmediği pek fazla bir kural koymadık.
Size çok ilginç gelmeyebilir ama bu benim hayatımda en çözemediğim şeylerden biri bu insanların kendilerine kurallar talep etmesidir.
O kişiye koyduğun kural sana da koyuluyor. Neden kurallar altında yaşamayı bukadar istiyorsunuz?
Dna dan köle göt bunlar ondan şeyhim
-
herkes aynı değil Aytek hocam. Bu arada ki en büyük faktör "insan" değişken. Kurallar zaruri oluyor.
-
o zaman herkese 1-2 saatlik ban atabilecekleri yetki ver.
kural olmasin kim kime atarsa. herkes birbirine 1-2 saat ban atsin ban atilan zaten oto logout olsun ki ban solenine katilamasin.
Kurallar olmadan herkes ozgurce konusabilsin isterim ama herkes bir olamiyor. birinin agzi cok bozuk oluyor, baskasinin nezaketini geri vites goren oluyor...
kural olmasin rahat rahat insanlar takilsin ama o rahat takilma esnasinda baskasinin agzina sicmayi kendimize hak goruyoruz. malesef boyleyiz.
-
Hocalar saka bir yana
Ben under a uzuldum dün artık
Biri beni banla diye konu bile acabiliyor sipariş iş ha???? ( S1ktir git girme madem a*k, beni AB banla!!! ne. Oldum olası anlamadim ahaahahah. Küsücük olmuşlar tripkiş olmuşlar pembe götlere bak. )
Kaç yasinda under , ailesi vardir coluk cocugu vardir , adamin hobisi vardir uçak maketi yapiyor belki, haftasonuna plani vardir, gelir maaş kazandigi işinden haftasonuna taşan bitiremediği iş vardir, hastasi vardır , dinlemek zorunda olduğu kisiler vardir , gün hafta planı vardır, belki herif haftasonu ayak uzatacak kafayi bosaltacakti dizi film hobilerle tamamen matrix ten 2 gunlugune kaçacaktı.
Adami 3 haftadir rehin alik gibisiniz,
hele bu haftasonu cılkı cikti onu banla beni banlama , beni niye banladin, neden mesajlari sildin, beni AB banla siparişleri, bana aciklama yap neden boyle karar aldin da cezai yaptirim uyguldin şimdi, beni banlayacaksan sunu da banla , kufurler kari kiz makat s1kmeler etek giydirmeler adres ver seni üldürücemler havalarda ucusuyor
Adam surekli uyariyor uyariyor uyariyor uyariyor uyariyor uyariyor siliyor siliyor uyariyor uyariyor 12 saat 24 saatcik silkeleme şekli ban veriyor ki silkelenip kendine gelsin diye. Hala aynı hala aynı.
olm ne hakkiniz var adamin ciddi mesai gucunu ve gunlerini bu kadar almaya. Şimariksiniz acaip erkek boyleyse kadinlari dusunemiyorum
Ne noninno kilikli, ilgi alaka , üstünüze düşülsün fetişli ve Boy Aynasız Hep Haklı Budala göteleklersiniz abi
LaNCeLoT tarafından 29/Tem/24 20:11 tarihinde düzenlenmiştir -
kural olmazsa, kaos olur.
yaptirim olmazsa adalet olmaz. farkli kitlelerin toplumca yaşayabilirligi sürdürülemez.
under'ı severim, reelde tanismisligim da var murat abi ile, bu donemde siteye bu kadar vakit ayiriyorsa adam, tesekkur etmek lazim.
elestirecek nokta bulanlara ayni gorevi versen ne kadar layigi ile yerine getirebilir? yetkinlik olarak sormuyorum, gunluk yasam icerisinde vakit ayirma endeksli soruyorum, ben yapamam sahsen. yapabilen varsa murat abi de memnun olur buyursun yapsin der bence (:
he bana sorarsaniz, ben yeni jenerasyonun kufurlu iletisim sekline alisamadim (gerci eski yeni herkes o moda girdi son zamanlarda)
dost dusman herkese her cumle kufurlu kuruluyor, bu durum bana batiyor.
"modemin sifresini soyle sittirme dotunu" diyen ya da "adama naber dedim aq, kizdi aq.." gibisinden cumleler kuran kisileri yakin cevremde tutmuyordum, yakin cevremde adam kalmadi (:
bizim yetistigimiz kulturden bi adamdan ornek verdigim sekilde modem sifresi istesen o modemi yuttururlardi adama, simdi gulup "al aq, iki posta yazdim borc hanene gece ugrarim" gibisinden gulerek cevap geliyor.
e burada da son konularda hep bi gecirmece.
colugu cocugu olan adamlarin iddiasi bile 900$ + ibnesel ilişki.
kimse de yadirgamiyor boyle bir konuyu ve iddiayi.
midenize kusayim. ayri dunyalarin insaniyiz.
ama azinlik oldugum icin tepki gostermiyorum, kufur kaldiramayacagim icin de konulara mudahil olmuyorum, okuyup geciyorum, gecinip gidiyoruz iste (:
muaythaist tarafından 29/Tem/24 20:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Nikoteen: Katiksiz hakaretleri once gormezden gelip gulup eglendikten sonra ban katliamina girismek adminlikse silin bu konuyu under bu isi mukemmel yapiyor o zaman yeni bi admine gerek yok.
:) en sevdigim cumle.
Defalarca yazmisimdir ama yukarida muaythaist ozetlemis aslinda.
Haci biz robot muyuz? Android (veya ios) miyiz? Her yazilani, her mesaji, her konuyu tek tek elden gecirebiliyoruz mu saniyorsun?
Bizim de gözümüzden kacabiliyor. Madem görüyorsun bir mesaj at kontrol edeyim konuyu/mesaji.
Bunu yapmiyorsun sonra gelip "xxx e kiyak geciyorsun, yyy nin yazdiklarini görmezden geliyorsun, konu 50 sayfa olmus onlarin icinden isine geldigini banliyorsun, vs vs"
Benim gözümden kacani bana bildir bende kontrol edeyim. Yooo ben ispiyoncu degilim diyorsan yok oyle adminler isini yapmiyor demek.
-
Ha birde kacak guresme, under in asiriligi ne mesela?
Kimi haksiz yere banlamisim bi yaz herkes bilsin, mod bile banladim.
O malum konuda Holy e ban attim amk daha ne yapayim tarafsiz oldugumu göstermek icin?
-
Bazi konulari hemen silmiyorum ki adam gercekten meramini anlatsin, belki benim görmedigim bir tarafi anlatacak, hakli iken haksiz duruma dusecek.
Belki bir baskasi yazacak "aslinda konu öyle degil bak buda kanitlari aslinda konu bu" diye konu bambaska bir yere evrilecek?
-
Hakaret edenler banlaniyor, ulen bana bile adam ustu kapali laf söyledi de banlamadim haksizlik olmasin diye :) cok guzel laf koymustu tebrik etmistim adami, ben bile o sekilde bakmamistim konuya diye.