Neden Admin Olmalı (Sın)?
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Yönetime adayım, müsterih olun hepinize adil olacağım,
Çok önceden de böyle bir konu vardı harih hakkanten tekerrürden ibaret. O zaman da sen aday oldun zengin adamsın rüşvet yemezsin diye seni aday göstermiştim. Öyle bişey varsa adayım yine sensin.
Kaç yaşında adamlarız lise döneminde sınıf arkadaşım mert tanıştırmıştı beni siteye bir kaç yıl sonra üye oldum site bir ara kapandı sonra geri geldi üyelik tarihleri değişti 2 defa banlandım biri mürit kimdi hatırlamıyorum mesaj aynen şu 15 temmuzu kutlayıp 30 ağustosu kutlamayan o.ç dur bende altına +1 yazdım arkadaşın teki beni şikayet etmiş murat abide acımamış yapıştırmıştı banı haklımı haksızmı çokda önemli değil. Diğer konuda arabasıyla kampüste müridin köpeğine çarpan lavuğa küfür etmişim ettiğim kişi bu sitenin varlığını bile bilmiyor.
Kaçtane mürid kaybettik haberi olan varmı hayat kısa bunu hepimiz biliyoruz ama nedense ilk okul çocukları gibi şikayet. Holy yazmiş kuralları biz istiyoruz. Kurala gerek yok saygı çerçevesinde ilerlesek aslında sorun yok ama demekki biz saygısız insanlarız ( üyeleriz )
-
Ne bangolu canavari. Telegramdaki gibi surtuk bir bot vardi. Kodluyordun botu. Kufur argo hakaret kucuk dusurme Turkiye Devleti icin boluculuk sozleri vs kodlaniyordu. Yapay zeka li bot kim tahribatin kurallarindan neyi ihlal etmisse banlaniyordu. Ban golu canavari olmasin bence. Hem buranin kurucusu ulu onder Holyone. Turkiyenin kurucusu ulu onder Ataturk degilmi. Hic gordunuzmu ulu onder Holyone nin birini banladigini. Underzero viski ictiginde bir suru kisiyi banliyor. Buna sahit olanlarda mevcut. Banlamada keyfiyetcilik mevcut..ulu kaan ulu onder Holyone a selamlar. @holyone
-
HolyOne bunu yazdı
Siteyi kurarken hayalim herkese sınırsız özgürlük vermekti, siteyi spamlamadıkları sürece herkes istediğini yazsın istiyorudm.
O zamanlar bilişim kanunları da yoktu. Ben de herkese özgürlük verdim.
Sonra insanlar bu özgürlüğü kendilerine kurallar koyulması için kullandılar. O küfür ediyor bunu banla falan.
Sonra o küfür etti onu banladın bunu neden banlamıyorsunlar başladı. Yani insanlar kuralları talep ettiler. Sizlerin talep etmediği pek fazla bir kural koymadık.
Size çok ilginç gelmeyebilir ama bu benim hayatımda en çözemediğim şeylerden biri bu insanların kendilerine kurallar talep etmesidir.
O kişiye koyduğun kural sana da koyuluyor. Neden kurallara tabi olmayı bukadar istiyorsunuz?
Şeyhim kurallar olmasa şundan olur. :)
-
la admin olup ne yapacan
zamanında ban ot göt dememe ban atanlar şimdi müşterim :) zorda kalınca yardımcı oluyorum felan
hayat işte bir yaştan sonra siklemiyo insan
geçen fark ettim 2 yıldır tbt den gelen pmleri mail bildirimi almıyormuşum :)) mail yandex ile google arasında krarsız kalmış :)
tosunla 3 yıl önce felan eski üyelerden bi wp grubu kurduk 40 üye felan var orda takılıyoz.
DJ_Alper tarafından 23/Ağu/24 15:59 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Siteyi kurarken hayalim herkese sınırsız özgürlük vermekti, siteyi spamlamadıkları sürece herkes istediğini yazsın istiyorudm.
O zamanlar bilişim kanunları da yoktu. Ben de herkese özgürlük verdim.
Sonra insanlar bu özgürlüğü kendilerine kurallar koyulması için kullandılar. O küfür ediyor bunu banla falan.
Sonra o küfür etti onu banladın bunu neden banlamıyorsunlar başladı. Yani insanlar kuralları talep ettiler. Sizlerin talep etmediği pek fazla bir kural koymadık.
Size çok ilginç gelmeyebilir ama bu benim hayatımda en çözemediğim şeylerden biri bu insanların kendilerine kurallar talep etmesidir.
O kişiye koyduğun kural sana da koyuluyor. Neden kurallara tabi olmayı bukadar istiyorsunuz?
Kurallar herkese eşit uygulandığı taktirde sosyal kontrat olur herkes aynı kurallara tabi olursa ortak zeminde fikirlerini kurallar çerçevesinde ifade edebilir olur.
Kuralların olmadığı bir noktada zemin inşa etmek oldukça zordur.
O yüzden belirli kuralların olması doğrudur maküldür.
-
underzero bunu yazdı
Ha birde kacak guresme, under in asiriligi ne mesela?
Kimi haksiz yere banlamisim bi yaz herkes bilsin, mod bile banladim.
O malum konuda Holy e ban attim amk daha ne yapayim tarafsiz oldugumu göstermek icin?
-
Bazi konulari hemen silmiyorum ki adam gercekten meramini anlatsin, belki benim görmedigim bir tarafi anlatacak, hakli iken haksiz duruma dusecek.
Belki bir baskasi yazacak "aslinda konu öyle degil bak buda kanitlari aslinda konu bu" diye konu bambaska bir yere evrilecek?
-
Hakaret edenler banlaniyor, ulen bana bile adam ustu kapali laf söyledi de banlamadim haksizlik olmasin diye :) cok guzel laf koymustu tebrik etmistim adami, ben bile o sekilde bakmamistim konuya diye.
Abi holyi banlamak nasıl bir duygu anlatır mısın :D neler hissettin neler yaşadın:D
-
DJ_Alper bunu yazdı
tosunla 3 yıl önce felan eski üyelerden bi wp grubu kurduk 40 üye felan var orda takılıyoz.
40 sap : )
-
Holyone disinda her admin olan adamina gore muamele ediyor..kurallar adamina gore muamele degil adil olmali. Bunun icindir ki multi sozu dogmustur. Admin olan underzeronun multisiysen kufur et kurallari ihlal etsen yine banlanmazsin. Adminlik holyone haricinde kaldirilsin yerine yapay zeka ile kodlanmis botlar sokusturulsun kim kufur hakaret ederse kim tartisma kavga konusu acarsa banlansin. Kurallar olcutleriyle
-
Bir bilişim tarikatının müridleri olduğumuzu iddia ediyoruz, mürid demek bu mu? Kendi arkadaşının banlanmasını talep eden kişi mi? Bence çok samimiyetsiz konuşmalar bunlar. Birinin konusunda kavga çıkmışsa bence müridler siteden banlanmak yerine konuya yazmalarını engelleyecek bir sistem gelmeli. Hangi konuda kim saçmaladıysa sadece o konu başlığından banlanmalı, dolandırıcı/hırsız/bölücü olmadıkça da ab banı olmamalı. Geçmişte birileri kurucuya ya da under'a hakaret ediyor diye sonsuza kadar banlandı. Bunlar buranın kalitesini düşürdü, elemeler de gevşetildi daha düşük kalitede insanlar geldi buranın kıymetini bilmiyorlar. Orta da sınırları belirlenmiş bir düzen olması gerekmiyor ki buranın ruhu bu şekilde ama kaos çıkardı diye de sonsuza kadar kimse banlanmamalı.
-
yaw işiniz gücünüz yok ne adminliği maaş verseler uğraşılmaz insanlarla he bu arada adminlik yapanlara saygı duyun bedava bu çileyi cekiyorlar