Neden Admin Olmalı (Sın)?
-
LaNCeLoT bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Siteyi kurarken hayalim herkese sınırsız özgürlük vermekti, siteyi spamlamadıkları sürece herkes istediğini yazsın istiyorudm.
O zamanlar bilişim kanunları da yoktu. Ben de herkese özgürlük verdim.
Sonra insanlar bu özgürlüğü kendilerine kurallar koyulması için kullandılar. O küfür ediyor bunu banla falan.
Sonra o küfür etti onu banladın bunu neden banlamıyorsunlar başladı. Yani insanlar kuralları talep ettiler. Sizlerin talep etmediği pek fazla bir kural koymadık.
Size çok ilginç gelmeyebilir ama bu benim hayatımda en çözemediğim şeylerden biri bu insanların kendilerine kurallar talep etmesidir.
O kişiye koyduğun kural sana da koyuluyor. Neden kurallar altında yaşamayı bukadar istiyorsunuz?
Dna dan köle göt bunlar ondan şeyhim
al işte bu nasıl yorum birinin biryerini yalayacam diye yapılan yoruma bak. ben 38 yaşında adamım böyle yorum serbest ise;
bütün yalaka götler banlansın. ülke ne ne çekti bu götlerlerden , yetmedi televizyona çıktılar götünün kılıyız diye...aynı babadan ogula nesil devam ediyor..
A_REX tarafından 29/Tem/24 20:47 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Siteyi kurarken hayalim herkese sınırsız özgürlük vermekti, siteyi spamlamadıkları sürece herkes istediğini yazsın istiyorudm.
Sonra insanlar bu özgürlüğü kendilerine kurallar koyulması için kullandılar. O küfür ediyor bunu banla falan.
Sonra o küfür etti onu banladın bunu neden banlamıyorsunlar başladı. Yani insanlar kuralları talep ettiler. Sizlerin talep etmediği pek fazla bir kural koymadık.
Size çok ilginç gelmeyebilir ama bu benim hayatımda en çözemediğim şeylerden biri bu insanların kendilerine kurallar talep etmesidir.
O kişiye koyduğun kural sana da koyuluyor. Neden kurallara tabi olmayı bukadar istiyorsunuz?
Bi de şey vardı, ben zorunlu aşı oldum sen olmadın. Sen de olacaksın ksjfksjsjsa
Kölelik genlerden geliyor olabilir.
-
Konu ile alakası yok ama şu sayfa numaralandırmalarda hangi sayfada isek numarası kalın veya farklı renk olabilir mi?
-
A_REX bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
O kişiye koyduğun kural sana da koyuluyor. Neden kurallar altında yaşamayı bukadar istiyorsunuz?
Dna dan köle göt bunlar ondan şeyhim
al işte bu nasıl yorum birinin biryerini yalayacam diye yapılan yoruma bak. ben 38 yaşında adamım böyle yorum serbest ise;
bütün yalaka götler banlansın. ülke ne ne çekti bu götlerlerden , yetmedi televizyona çıktılar götünün kılıyız diye...aynı babadan ogula nesil devam ediyor..
Evethep bu firsati gozluyordum
Aytek e yağ cekmek icin
-
watervay bunu yazdı
Konu ile alakası yok ama şu sayfa numaralandırmalarda hangi sayfada isek numarası kalın veya farklı renk olabilir mi?
tema değiş, retro tema kullan çok iyidir
-
İnsanlar vitamin alamadığı için sokakta birbirini öldürüyor.
Peki ya size noluyor ki birbirinizi sıraya dizmiş laf atıp tutuyorsunuz.
Holyone, TR ağ platformlarında özgürlük 2010 daki referandumda bitmişti.
kaygusuz tarafından 29/Tem/24 21:08 tarihinde düzenlenmiştir -
LaNCeLoT harbiden abi holy ne yazsa altına imza atıyorsun
-
HolyOne bunu yazdı
O kişiye koyduğun kural sana da koyuluyor. Neden kurallara tabi olmayı bukadar istiyorsunuz?
Düzen olmayan yerde kaos olur. İlla sınırlar olacak. babasayfa diye bir site vardı. Herşey serbestti sonra boku çıktı bizzat gördüm olmuyor.
-
Lancelot ne alaka amk, sallamayın adama. Gayet objektif birisi, götünüzden element uydurmayın.
@underzero Führer'de iyidir, tanımasam da gayet sempatik birisi olduğu gayet anlaşılıyor, bazen ben de yanlı olduğunu düşünüyorum ama adam boş vaktinde buraya gelip bi çeki-düzen verip gidiyor.@yolbulucu, @aslanamca, @zaliMAdam bugün banlandı.
4-5 gün önce bunlar olmadı yanlı olduğunu düşünüyordum, hatta konu altına da yazdım.
Şimdi de gözünden kaçtığını düşünüyorum gayet normal bence.
TBT ON FIRE ortam gergin.
-
Bir tane şeref yoksununu iki kez şikayet ettim kimse iplemedi. Önceden basarlardı engeli.