Neden Admin Olmalı (Sın)?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Siteyi kurarken hayalim herkese sınırsız özgürlük vermekti, siteyi spamlamadıkları sürece herkes istediğini yazsın istiyorudm.

O zamanlar bilişim kanunları da yoktu.  Ben de herkese özgürlük verdim.

Sonra insanlar bu özgürlüğü kendilerine kurallar koyulması için kullandılar. O küfür ediyor bunu banla falan.

Sonra o küfür etti onu banladın bunu neden banlamıyorsunlar başladı. Yani insanlar kuralları talep ettiler. Sizlerin talep etmediği pek fazla bir kural koymadık.

Size çok ilginç gelmeyebilir ama bu benim hayatımda en çözemediğim şeylerden biri bu insanların kendilerine kurallar talep etmesidir.

O kişiye koyduğun kural sana da koyuluyor. Neden kurallar altında yaşamayı bukadar istiyorsunuz?

Dna dan köle göt bunlar ondan şeyhim

al işte bu nasıl yorum birinin biryerini yalayacam diye yapılan yoruma bak. ben 38 yaşında adamım böyle yorum serbest ise; 

bütün yalaka götler banlansın. ülke ne ne çekti bu götlerlerden , yetmedi televizyona çıktılar götünün kılıyız diye...aynı babadan ogula nesil devam ediyor..

A_REX tarafından 29/Tem/24 20:47 tarihinde düzenlenmiştir

Dur be kadınnnn....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Siteyi kurarken hayalim herkese sınırsız özgürlük vermekti, siteyi spamlamadıkları sürece herkes istediğini yazsın istiyorudm.

Sonra insanlar bu özgürlüğü kendilerine kurallar koyulması için kullandılar. O küfür ediyor bunu banla falan.

Sonra o küfür etti onu banladın bunu neden banlamıyorsunlar başladı. Yani insanlar kuralları talep ettiler. Sizlerin talep etmediği pek fazla bir kural koymadık.

Size çok ilginç gelmeyebilir ama bu benim hayatımda en çözemediğim şeylerden biri bu insanların kendilerine kurallar talep etmesidir.

O kişiye koyduğun kural sana da koyuluyor. Neden kurallara tabi olmayı bukadar istiyorsunuz?

Bi de şey vardı, ben zorunlu aşı oldum sen olmadın. Sen de olacaksın ksjfksjsjsa

Kölelik genlerden geliyor olabilir. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Konu ile alakası yok ama şu sayfa numaralandırmalarda hangi sayfada isek numarası kalın veya farklı renk olabilir mi?

Syntax error..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    A_REX bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

O kişiye koyduğun kural sana da koyuluyor. Neden kurallar altında yaşamayı bukadar istiyorsunuz?

Dna dan köle göt bunlar ondan şeyhim

al işte bu nasıl yorum birinin biryerini yalayacam diye yapılan yoruma bak. ben 38 yaşında adamım böyle yorum serbest ise; 

bütün yalaka götler banlansın. ülke ne ne çekti bu götlerlerden , yetmedi televizyona çıktılar götünün kılıyız diye...aynı babadan ogula nesil devam ediyor..

Evethep bu firsati gozluyordum

Aytek e yağ cekmek icin

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Konu ile alakası yok ama şu sayfa numaralandırmalarda hangi sayfada isek numarası kalın veya farklı renk olabilir mi?

tema değiş, retro tema kullan çok iyidir

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

İnsanlar vitamin alamadığı için sokakta birbirini öldürüyor.

Peki ya size noluyor ki birbirinizi sıraya dizmiş laf atıp tutuyorsunuz. 

Holyone, TR ağ platformlarında özgürlük 2010 daki referandumda bitmişti.

kaygusuz tarafından 29/Tem/24 21:08 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bedeng
    bedeng's avatar
    Erkek

LaNCeLoT harbiden abi holy ne yazsa altına imza atıyorsun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

O kişiye koyduğun kural sana da koyuluyor. Neden kurallara tabi olmayı bukadar istiyorsunuz?

Düzen olmayan yerde kaos olur. İlla sınırlar olacak. babasayfa diye bir site vardı. Herşey serbestti sonra boku çıktı bizzat gördüm olmuyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek

Lancelot ne alaka amk, sallamayın adama. Gayet objektif birisi, götünüzden element uydurmayın.

@underzero Führer'de iyidir, tanımasam da gayet sempatik birisi olduğu gayet anlaşılıyor, bazen ben de yanlı olduğunu düşünüyorum ama adam boş vaktinde buraya gelip bi çeki-düzen verip gidiyor.

@yolbulucu, @aslanamca, @zaliMAdam bugün banlandı.
    4-5 gün önce bunlar olmadı yanlı olduğunu düşünüyordum, hatta konu altına da yazdım.
    Şimdi de gözünden kaçtığını düşünüyorum gayet normal bence.

TBT ON FIRE ortam gergin. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Bir tane şeref yoksununu iki kez şikayet ettim kimse iplemedi. Önceden basarlardı engeli.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 12652 Toplam Mesaj: 99
admin tarikat cv anti under yeni kan basvuru