Neden Admin Olmalı (Sın)?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Şimdi olmasa bile Holy şu forumu elden geçirip ai li maili tech forum haline getirdiğinde güzel bir ayrım yapılır bence. Kalıp goygoy yapmak isteyenler burada takılır kafasına göre kural kanun hak getire şeklinde.

Forumda üstün zekâlı olduğuna inandığımız bir çok insan var ama artık yazmiyorlar okudukları bile şüpheli çünkü önceden forumda yazılanlar merak edilir okunurdu şimdi reddit gibi görsellerle cevap vermeye döndü iş ha bu çök mu abest bişi değil tabii ama ideocracy deki gibi akıldan,okumaktan ve merak etmekten ne kadar uzaklastigimizi gösteriyor bence.

Önceden laf sokuslar bile estetikti çünkü ban korkusu vardı korkunun nedeni ise kimse ab banini göze alamayacak kadar forumu severdi. Böyle kuru eleştiri ile de yol katedemeyiz tbtnin okumayı ve yazmayı seven insanlara ihtiyacı var bunun için bütçe ayırıp her ay düzenli kitap dağıtma fikrim var öyle elimdeki kitapları da değil,kim ne okumak istiyorsa çünkü @HolyOne in hayalini kurduğu özgür forum ancak böyle insanları teşvikle mümkün hale gelir. Biz elimizden geleni yapalım yine de ideocracy kazanırsa diyecek bir şey yok,her topluluk hakettiği şekilde yönetilir.

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

Saka bir yana forumda su anki aktif adminler kimler?

ebmarteu tarafından 30/Tem/24 12:26 tarihinde düzenlenmiştir

**EbMaRtEu**
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

ne varsa eskilerde.  yeni admin al 6 ayda sitenin içine ederler. yeni konu acip under abi geri gel diye aglarsiniz :)

sebebini yazayim. 10 yildir su sitede aktif bir uyeyim. halbuki site 20 yillik. evvelini goremedim ancak eski konulardan da belli. 

tahribat gercekten bir tarikat gibi. bir kültürü var. internet dünyasinda kendine has bir ülke gibi.

peter pan neverland i gibi ... o dönemleri yasamis olanlar  daha unutamiyor. 

simdi pek tadi yok dogrusu . peter (üyeler)  büyüdü çoluk cocuga karisti. güçlerini kaybetti. 

ama her geliste animsayip sahip cikmak istiyor.  eski zamanlarindaki heyecani tatmis insan,  yüksek doz uyusturucu almis gibi. 

artik hicbir site onu mutlu etmiyor. o doz hicbir yerde yok . tuhaf bir sadakat olusmus . 

ben bile uye oldugun siteleri başkasına soylerken tahribatı soylemiyorum. rahat takilayim diye. nerede çokluk orada ..

az kaliteli aktif insanlarla sitenin daha guzel oldugu kanatindeyim. sadece daha eski uyelerin katilimciligini nasil arttiririz . onu tartisin. gerci oda zor whatsapp çıkti mertlik bozuldu. kendileri grup kurmuslar oradan iletisimde olduklarindan  buraya gelmiyorlar. 

annemin dedigi gibi " su cep telefonlarini toplasak genclik düzelir"  :)

yeni yetme admin ile , sitenin o degerini bilmeyen yeni uyelerle suriyeli akinina ugramis turkiye gibi oluruz.

maneviyatini bilmeyenlerin admin olmasi da akpli mv benzer.  

ben adminlerden memnunum . evet arada hatalar olsada bu bu kadar acimasizca elestiriyi haketmiyorlar. 

ben sadece eski kaliteli üyelerin tekrar gelmesib ve yeni dinamik akli basinda kisilerin siteye kazandirilmasi konusunu tartismaliyiz diyorum. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nordic
    Nordic's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben bu göreve talibim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yönetime adayım, müsterih olun hepinize adil olacağım,

Robinson_Crusoe tarafından 30/Tem/24 12:48 tarihinde düzenlenmiştir

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xcorpix
    xcorpix's avatar
    Erkek

14 senedir üyeyim reelde görüştüğüm kimse olmasa da burayı çok seviyorum bazılarının  birbirlerine olan tavrı aşırı ergence geliyor küfür ve hakaret konusunda  özellikle sınır olmalı kimse kimseye fikirlerinden dolayı hakaret etmemeli  burayı diğer platformlardan ayıran en büyük özelliği de bu normalde ama ne yazık ki son zamanlarda bu bozuldu bu iddia mevzusunda da forumda devamlı takılan devamlı yazan birilerinin birine küfür etme ayrıcalıgı olmamalı ve bu cezasız kalmamalı

Oluruna bıraktıkça olmazlara düştü hep yolumuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

gurban olam etmen guzum.

anca gidersin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

bıhtıh ya bi değişiklik olsun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj