Neden Admin Olmalı (Sın)?
-
HolyOne bunu yazdı
Siteyi kurarken hayalim herkese sınırsız özgürlük vermekti, siteyi spamlamadıkları sürece herkes istediğini yazsın istiyorudm.
O zamanlar bilişim kanunları da yoktu. Ben de herkese özgürlük verdim.
Sonra insanlar bu özgürlüğü kendilerine kurallar koyulması için kullandılar. O küfür ediyor bunu banla falan.
Sonra o küfür etti onu banladın bunu neden banlamıyorsunlar başladı. Yani insanlar kuralları talep ettiler. Sizlerin talep etmediği pek fazla bir kural koymadık.
Size çok ilginç gelmeyebilir ama bu benim hayatımda en çözemediğim şeylerden biri bu insanların kendilerine kurallar talep etmesidir.
O kişiye koyduğun kural sana da koyuluyor. Neden kurallara tabi olmayı bukadar istiyorsunuz?
çünkü insanlar kural değil güç istiyor.
çeşitli sebeplere dayandırabiliriz ancak her insanın iç güdüsü güç elde etmektir. kimi zengin olup güçlü olmaya çalışır kimi network sahibi olup. belediyede bi tanıdığımız varsa mutlaka torpil isteriz mesela.
şimdi ben senden bi kural istesem, o kural gelse, be günü gelip bana uygulansa ilk lafım "bana da mı böyle?" olur muhtemelen.
insanın yapısı bu. senin gibi aşmış ermiş şahıslar bunu anlayamaz ki. biraz daha ilkel düşünmen lâzım anlamak istiyorsan.
-
Prometheus bunu yazdıAntikky bunu yazdı
bu kim merak ettim. bi diziden galiba.
Breaking bad dizisinin spin-offu Better call soul dizisinden bir karakter. Sanırım sağlam taklaya geliyordu.
-
ayd bunu yazdıPrometheus bunu yazdıAntikky bunu yazdı
Better Call Saul > Howard Hamlin
haydaa ulan onu da 10 yıldır izlicem başlayamadım ha. bir de şu ejderli dizi. zamanında ikisini de sezonlar biriksin öyle izleyeyim diye izlemedim. diziler komple bitti üstüne yıllar geçti izleyemedim.
-
Nordic bunu yazdı
Ben bu göreve talibim.
Laz multilere yetki vermiyorlar bro, @lazmania61 ile devam etseydin kesin admindin.
-
eskiden modluk yaptık verin yetkiyi görün etkiyi :)
şaka bi yana 2005 yılından beri üyeyim bir kere bile yönetimin hareketleri beni rahatsız etmedi. -
beni meraklandıran başka bir olay var şimdi ab ye kadar banlı ya bu millet hata kaza Türkiye ab ye girerse ne olacak banlı olan tayfanın banı açılacak bize ban mı atılacak :) herkes adminlik istiyor da sorumluluk almak lazım olacak ona hazırmısınız?
-
Bence ana sayfada anketin oraya bi ban çarkı falan koyulsun çarkıfelek gibi. Tıklayınca çark dönsün 24 saatten 30 güne kadar ban ihtimali olsun. Canı ban isteyen çarkı çevirsin kaç gün banlanırsa ona razı olsun. Ab banı seçeneği de olsun hatta çıktıktan sonra soru sorsun emin misin diye. Evet seçeneğini tıklayanın üyeliği direkt silinsin. Gelecekse de yeni üyelikle gelsin.
-
Burda bir cok durum olabilir tartisma olabilir, yardimlasma olabilir, hepsi saygi icerisinde oluyor. Elbette zaman zaman tansiyonlar yukseliyor ama kimse kimseyi uzmuyor sonunda tatliya baglaniyor.
Adminler'de insan gozunden kacabilir. Gordugunuzu ilettinizde adamlar incelemediyse tamam haklsiniz. Ama adamlar her konudaki butun sayfalari analiz edip inceleyemez ki.
Herkesin ozel hayati yasami isi gucu olabilir. Kurallara gerek yok Aytek'in dedigi gibi konulan ekstra kurallar hepimize olacak. Zaten birisi yamuk yaptiginda AB'ye uzuyor. Tatli tatli forumun keyfini cikartin.
-
Nikoteen bunu yazdı
Forumda üstün zekâlı olduğuna inandığımız bir çok insan var ama artık yazmiyorlar okudukları bile şüpheli
Kim ki onlar?
-
Prometheus bunu yazdıAntikky bunu yazdı
Abi eski admin olarak, kendimle taşşak geçmiştim.