Neden Admin Olmalı (Sın)?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    decameron bunu yazdı

Yıllar sonra birisi yolladıda haberim oldu bu yazıdan. Ben senin nick altına OÇ falan yazmadım eklemedimde. Kim eklediyse ona çemkir hacım.

yav sen nerdesin ? ne durumdasin, hayat nasil gidiyor ?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cihan
    Cihan's avatar
    Erkek

şu sitenin admin panel görüntüsünü falan da atsanıza abi.

görelim inşallah.

wordpress & sözlük
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı
    decameron bunu yazdı

Yıllar sonra birisi yolladıda haberim oldu bu yazıdan. Ben senin nick altına OÇ falan yazmadım eklemedimde. Kim eklediyse ona çemkir hacım.

yav sen nerdesin ? ne durumdasin, hayat nasil gidiyor ?

Adamin ismi geçince bi bakayım demiş filan.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    decameron bunu yazdı

olm noluyoz, önce yaralı geyik göründüi şimdi deca.

kıyamet mi kopacak yoksa harbiden

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    decameron bunu yazdı

Oooo ihtiyarlar dönüşmü yaptı (( gerçi biri giç bırakmadı)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    decameron bunu yazdı

Hoşgeldin, o mevzu icin açtığım konuya "ben yazdım ne olacak hatta uzun uzun orospu çocuğu yazacaktım ama sığmadı" diye yazan sendin bana da gökten vahiy inmedi senin yazdığına dair bu olaydan öncede tanrı ile ilgili bir konuda hakaret yagdirmistin şahsıma bende inandım dolayısıyla senin karakterindeki birinin böyle bişey yapmasını çok yadırgadım neyse ki rene adil insanmış sildi. Konunun foruma uğramayan birisine cemkirmekle alakalı olduğunu düşünmen de ne bileyim,kendini fazla onemsiyorsun gibi geldi. Konu adminlerin standartların olmaması, kişisel alma yani bi tek sen degilsin.

@underzero walla abi ben daha forumda adminlerle tartışıp da haklı çıkmanın görmedim o yüzden kaçak dovusuyorum hakkını helal et:)

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı
    decameron bunu yazdı

Hoşgeldin, o mevzu icin açtığım konuya "ben yazdım ne olacak hatta uzun uzun orospu çocuğu yazacaktım ama sığmadı" diye yazan sendin bana da gökten vahiy inmedi senin yazdığına dair bu olaydan öncede tanrı ile ilgili bir konuda hakaret yagdirmistin şahsıma bende inandım dolayısıyla senin karakterindeki birinin böyle bişey yapmasını çok yadırgadım neyse ki rene adil insanmış sildi. Konunun foruma uğramayan birisine cemkirmekle alakalı olduğunu düşünmen de ne bileyim,kendini fazla onemsiyorsun gibi geldi. Konu adminlerin standartların olmaması, kişisel alma yani bi tek sen degilsin.

@underzero walla abi ben daha forumda adminlerle tartışıp da haklı çıkmanın görmedim o yüzden kaçak dovusuyorum hakkını helal et:)

ben haklı cıktım konu neydi sorma uzun yıllar gecti banladım başka admin banı açtı vs vs sonuc yazdıklarımda kaldı bana hiç birsey olmadı haklı veya haksızım diyemem ama ülkede olmayan ifade özgürlüğüydü 

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

@nikoteen , dünde aynı kahverengilikteydi yazıların , şuanda aynı rengin hoş kokusu gibi yazdıkların. Düşüncelerindir fikirlerindir zerre şeyimdede değil :D meydanda at gibi koşturabilirsin. Arkamdan b.k atarsan o b.ku yalatırım ama sonra o yüzden destur çekecen adıma yazı yazarken. 

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

:D :D gülün geçin arkadaşlar.

Ev zencisi olmanın alemi yok.

Adminlerin çetele tuttuğu yok, denk geldiğinde yapıştırıyorlar işte :)

Bazen çok saçma sapan noktalara gidiyor mevzular, bir noktadan sonra sallamamayı öğreniyorsun. Sende öğren, hakaret mi edildi, o kişiyi bir daha muhattap alma.

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı
    decameron bunu yazdı

oda bir şeymi bir tanesi ben banlıyken Holyone ın evinde bir kaç müritle tarikat aiyini gerçekleştirmiştik foruma bir arkadaş toplu fotoğrafımızı koymuştu bana gıcık olan adminin biri banlı birinin fotoğrafı forumda olmaz diyerek konuyu slmişti nefrete bak çocukluğa bak herifteki :) isim vermeyeceğim yoruldum dalaşmak istemiyorum artık hala burada mı bilmiyorum. 

diğer mesele de bir tane adminin çalıştığı iş yerine burada laf söylemiştim o da oradan şahsileştirip zıt gitmişti vs  o zamanlar çocuklardı inşallah artık büyümüşlerdir akıllanmışlardır böyle saçma sapan işler yapmıyorlardır  temennim

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 12642 Toplam Mesaj: 99
admin tarikat cv anti under yeni kan basvuru