Neden Admin Olmalı (Sın)?
-
xxjokerxx bunu yazdı
yaw işiniz gücünüz yok ne adminliği maaş verseler uğraşılmaz insanlarla he bu arada adminlik yapanlara saygı duyun bedava bu çileyi cekiyorlar
Gençken çok havalı gelirdi böyle şeyler ircde büyük bir kanalda op olmak bile büyük işdi gözümüzde ama artık yaş aldıkça insanın uğraşası gelmiyor kimseyle.
-
-
underzero bunu yazdı
Ha birde kacak guresme, under in asiriligi ne mesela?
Kimi haksiz yere banlamisim bi yaz herkes bilsin, mod bile banladim.
O malum konuda Holy e ban attim amk daha ne yapayim tarafsiz oldugumu göstermek icin?
-
Bazi konulari hemen silmiyorum ki adam gercekten meramini anlatsin, belki benim görmedigim bir tarafi anlatacak, hakli iken haksiz duruma dusecek.
Belki bir baskasi yazacak "aslinda konu öyle degil bak buda kanitlari aslinda konu bu" diye konu bambaska bir yere evrilecek?
-
Hakaret edenler banlaniyor, ulen bana bile adam ustu kapali laf söyledi de banlamadim haksizlik olmasin diye :) cok guzel laf koymustu tebrik etmistim adami, ben bile o sekilde bakmamistim konuya diye.
banlamaya çalıştığınız kişinin yetkisi sizden çok duyarsa siker gibi bir uyarı vardı onu nasıl aştın abi :)
tabi yıllar önce vardı şimdilerde nasıldır bilmiyorum.
SeRDaR tarafından 06/Kas/24 22:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Yıllar sonra birisi yolladıda haberim oldu bu yazıdan. Ben senin nick altına OÇ falan yazmadım eklemedimde. Kim eklediyse ona çemkir hacım.
-
decameron bunu yazdı
Yıllar sonra birisi yolladıda haberim oldu bu yazıdan. Ben senin nick altına OÇ falan yazmadım eklemedimde. Kim eklediyse ona çemkir hacım.
Decameron diye yazilir, efsane admin diye okunur.
-
underzero bunu yazdıdecameron bunu yazdı
:D saolasın bro, nasılsın iyisindir umarım ?
-
decameron bunu yazdıunderzero bunu yazdıdecameron bunu yazdı
:D saolasın bro, nasılsın iyisindir umarım ?
Ayni be (:
Gelip gecmiyor musun Istanbul'dan bulusalim
-
rakkoc bunu yazdı
Llama ile bir yapay zeka admin'i mi oluştursak ?
herkese tükürür :D
-
Ben talibim. Verin yetkiyi görün etkiyi.
-
decameron bunu yazdı
vay vay vay
yillar once decameron neymis diyerek boccaccio kitabini gorup okumustum simdi dizisini de cekmisler