Neden Admin Olmalı (Sın)?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Şu anda yetkili kullanıcılar kimler ?

Bence de yeni bir kan daha takviye etmek iyi olabilir.

Mevcut durumun eksikliğinden kaynaklı söylemiyorum bunu (bu konuyu eleştirmiyorum, ben rahatsız değilim), fakat yeni bir kişi daha iyi olabilir.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Siteyi kurarken hayalim herkese sınırsız özgürlük vermekti, siteyi spamlamadıkları sürece herkes istediğini yazsın istiyorudm.

O zamanlar bilişim kanunları da yoktu.  Ben de herkese özgürlük verdim.

Sonra insanlar bu özgürlüğü kendilerine kurallar koyulması için kullandılar. O küfür ediyor bunu banla falan.

Sonra o küfür etti onu banladın bunu neden banlamıyorsunlar başladı. Yani insanlar kuralları talep ettiler. Sizlerin talep etmediği pek fazla bir kural koymadık.

Size çok ilginç gelmeyebilir ama bu benim hayatımda en çözemediğim şeylerden biri bu insanların kendilerine kurallar talep etmesidir.

O kişiye koyduğun kural sana da koyuluyor. Neden kurallara tabi olmayı bukadar istiyorsunuz?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

Kareli ceketimi giydim,

Yönetime girmeye geldim...

Verin Oyları bana,

El ele taşıyalım TBT'yi uzaya!!!

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

add

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    bedeng bunu yazdı

LaNCeLoT harbiden abi holy ne yazsa altına imza atıyorsun

Evet holy yağcisiyim ben, kopek konusunda fikirlerimiz benzerdi. Haliyle ondan alinti yaptım esprili bir dille ADDAMSIN Holy dedim. Bu benim şakalı ve ortamı yumuşatmalı ama sözlerimde samimi olan uslubum

telegramda sabah akşam adamsin hatta bana göre adamkereadamsin , kingim naber diye birbirimize farkli uyelerle espri de yapiyorum ben. 

Ha sana gore holy e şakşuka yapiyorsam oyle dusun.

Bu konu altındaki 2.mesajimda Under a hak verdim ve empati yapmaya calistim misal, bir kac kere daha hak verirsem under'a da yağ cektigimi dusunursun. Bekle yeni konuları

Bir insan hakliysa haklidir, yigidin ya da haklinin hakkini teslim etmemezlik yapamam ben mobbing yerim baskısıyla.

Kime hak verecegimi ya da fikrini bana benzer bulacagimi da size mi soracam abiler? 

Telegramda Holy ile hep daimi beraberiz zaten, hic site ici bir konu konusup yaglamisligim ya da baska bir çıkar talep etmisligim olmadi. Kendisi de burada

TBT Token konusursak konusuyoruz, pek nadir.

Köle göt isin espriyle kinayesi zaten, bu konudaki 2.uzun mesajimda ŞAKA BİR YANA diyerek uzun uzadiya tane tane yazdim fikrimi under la ilgili, yorulduguyla ilgili vs... 

Oradakiler gerçek fikirlerim. Kimsenin pembe gotlugunu elbette bilemem o farazi ve alayci bir benzetme yaptim haliyle... Sebebi de herkes hep bir seyden sikayetci veyahut memnun degil ve kurallar/işletim tam kendi kafasina uysun istiyor. 

3 haftadir 900 dolar ve devamindaki hır konusunda herkes hakli bi yoneticiler haksız veyahut yetki sahibi suçlu bir şeylerden??

Bir sey nasil herkese uygun herkesin gonlune yatar hale gelebilir. Bencilliginizi gorun.

Ben bu Yeni Üye -- Eski Üye olayini da  anlamiyorum bu arada bir de yeniler geldi şöyle böyle oldu buralarda üslup vs.. ya da biz 35+++ yaş ustuyuz yeni üyeler genç üyeler vs vs vs .  Ülkede bu işlerden şikayetciyiz burada bile bir KAST veyahut PARYA oluşturma çabası. 

LaNCeLoT tarafından 30/Tem/24 00:58 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Siteyi kurarken hayalim herkese sınırsız özgürlük vermekti, siteyi spamlamadıkları sürece herkes istediğini yazsın istiyorudm.

Sonra insanlar bu özgürlüğü kendilerine kurallar koyulması için kullandılar. O küfür ediyor bunu banla falan.

Sonra o küfür etti onu banladın bunu neden banlamıyorsunlar başladı. Yani insanlar kuralları talep ettiler. Sizlerin talep etmediği pek fazla bir kural koymadık.

Size çok ilginç gelmeyebilir ama bu benim hayatımda en çözemediğim şeylerden biri bu insanların kendilerine kurallar talep etmesidir.

O kişiye koyduğun kural sana da koyuluyor. Neden kurallara tabi olmayı bukadar istiyorsunuz?

Bi de şey vardı, ben zorunlu aşı oldum sen olmadın. Sen de olacaksın ksjfksjsjsa

Kölelik genlerden geliyor olabilir. 

Cok kufurlesme ya da mobbing tarzı zorbalık oldu bir de onda

Benim anam babam sevdiklerim sevgilim kendim senin yuzunden hasta mi olsun ulaan cahil cühla ibnerler vss.. gibi HİSTERİK giriştilerdi bize hep ahahahshshs

Soyle yaparim boyle yaparim

Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

O kişiye koyduğun kural sana da koyuluyor. Neden kurallar altında yaşamayı bukadar istiyorsunuz?

Dna dan köle göt bunlar ondan şeyhim

İmzayı nere atıyoh? 

zeybekustasi bunu yazdı

Bir tane şeref yoksununu iki kez şikayet ettim kimse iplemedi. Önceden basarlardı engeli.

değişik bir bakış açısı. biraz şuna benziyor bu götün fikirleri bana uymuyor banlayı ndemek gibi birşey. ben iki defa rep attım hala banlanmadı ne bu adminler göreve....

emuxa tarafından 30/Tem/24 00:42 tarihinde düzenlenmiştir

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Darbe yapmak şart oldu

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

Darbe yapmak şart oldu

Kenan Evreni 3d yazicidan yazdirsana bi bana

Darbe sonrası , masama koyarım awg

Kurtlar tasma takmaz....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sqlmappentester
    sqlmappentester's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    underzero bunu yazdı

Nikoteen: Katiksiz hakaretleri once gormezden gelip gulup eglendikten sonra ban katliamina girismek adminlikse silin bu konuyu under bu isi mukemmel yapiyor o zaman yeni bi admine gerek yok.

:) en sevdigim cumle.

Defalarca yazmisimdir ama yukarida muaythaist ozetlemis aslinda.

Haci biz robot muyuz? Android (veya ios) miyiz? Her yazilani, her mesaji, her konuyu tek tek elden gecirebiliyoruz mu saniyorsun?

Bizim de gözümüzden kacabiliyor. Madem görüyorsun bir mesaj at kontrol edeyim konuyu/mesaji.

Bunu yapmiyorsun sonra gelip "xxx e kiyak geciyorsun, yyy nin yazdiklarini görmezden geliyorsun, konu 50 sayfa olmus onlarin icinden isine geldigini banliyorsun, vs vs"

Benim gözümden kacani bana bildir bende kontrol edeyim. Yooo ben ispiyoncu degilim diyorsan yok oyle adminler isini yapmiyor demek.

adamına göre muameleyi sünnet sende yokmu üstadım onu banla bunu banla. ban atma sizde cocuk oyuncagı olmamışmı. ban golu canavarı olduğunzu itiraf bile ettiniz. yaklaşımınız bence adaletli değil. eskiler de size alışa alışa ses etmediler. külodun olam osur patlat beni diyenler bile çok oldu. oyle demese ban atacaksınız. aynen aydoğan komutan gibi ban atma canavarısınız. ban şampiyonu underzero. haksıkla banladıklarınız adam kayırdıklarınız sayesinde mutlumusunuz. 

Toplam Hit: 12643 Toplam Mesaj: 99
admin tarikat cv anti under yeni kan basvuru