O. Cocugu
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
yerebakan bunu yazdı:
Bu millet hakediyor,iyi oluyor,versinler onlar oylarını X partisine,ondan sonra olacağı bu işte.....
X parti yandaşı deilim ama bunla alakası yokki..eğer sen o adamalra o malı satamıyorsan neden bizim milletimize satıyorsun böyle bir zihniyette sorun var abi...illa para kazancak ya akıllı ya illa bir kazık atacaklar..
Senin dediğin de doğru arkadaşım önce insanlara insanlık öğretilecek.Durum ne olursa oolsun kimseyeye yalan söylememek gibi gibi şeyler.Bunu yapamıyorsan da insanlara para verceksin.Para da veremiyorsan insanlara,çalışmadan cefa çekmeden rahata eremeyeceğini öğreteceksin insanlara...
-
haklısın.
-
utanıyorum artık Türkiyenin şu düştüğü durumdan.
under'ın yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.millet olarak üst kısım tarafından enayi yerine hatta damızlık hayvan yerine konulmamızı geçtim ama konuda geçen türkiyeden rusyaya gönderilen malların tehlikeli olduğu gerekçesiyle geri dönmesi daha sonra kendi milletimize satılması bu nasıl bi şerefsizlik ya.
-
olacaksaniz adam akilli is veren olun g.t veren olmayin under fena dolmus iyi yapmis cunki hakli ...
-
Rebelist bunu yazdı:
olacaksaniz adam akilli is veren olun g.t veren olmayin under fena dolmus iyi yapmis cunki hakli ...
iyi yapmış da ne değişiyo ki?adamlar ülkelerine girmeden önce tahlil yapıyorlar kalıntı bulunca almıyolar. tr'de tahlil yapan yer var mı? daya vatandaşa gitsin :S
onların analarının suçu yok bunun için oruspu değil anaları, o işi yapanların kendileri oruspudur:S
-
helal under, harika yazmıssın.
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------Rebelist bunu yazdı:
iyi yapmış da ne değişiyo ki?adamlar ülkelerine girmeden önce tahlil yapıyorlar kalıntı bulunca almıyolar. tr'de tahlil yapan yer var mı? daya vatandaşa gitsin :S
onların analarının suçu yok bunun için oruspu değil anaları, o işi yapanların kendileri oruspudur:S
Hocam, simdi mesela pazara ilgili ilce belediyesi kontrole geliyor fakat adam güzel mallari sergiliyor bu mart 31 cekiyorsa tahribat ne yapsin misali :) belediye ne yapsin ki adam onlemini aliyor gonderiyor, rusvette extrasi tabii. -
orospu çocuklarına hakaret olmuş,
çünkü o.çocukları hiç olmasa insanlar,
ama bunlar insan bile olamazlar...!
-
bravo çok haklısın
-
under abı senı tbrık ederm gercekten mukemmel bı yazı yazmssın hepımızın adına tum cumlelerıne teker teker katılıyorum cunku bunlar gercektem o..... cocukları :@