O. Cocugu
-
70 milyonun çocukları!!!!!!!!!
Söyleyecek bi bu lafı bırakmışın underzero hocam, onu da ben söylemiş oldum.
-
hasansabah bi git sabah sabah aksam aksam
ben yaziyorum gece bu yazi yuzunden hukumet istifa etsin, sabah yeni bi hukumet gelsin
daha mi guzel olacak hayir
konunun hukumetle ne alakasi var ?
yok
hala laf sokmaya calisiyor
vicdan denen sey insanin yureginde oldugu zaman bu isler duzelir
vicdan denen sey insanlarin cuzdaninda arka cebinde veya bi tarafina monte olmus sekilde gezmemeli
anlayamazsin su an banlanmanin verdigi sicaklik var uzerinde
ek : yaziyorum ve diyorum ki yedigine ictigine zictigina dikkat et, mutasyona ugruyoruz, mutasyona ugratiyorlar, gelecegimizle oynuyorlar,
yarin bir gun cocuklarimiz hapsirsa yatalak olacak hale gelecek
simdi ben bunlari bu dusunceyle yazarken sen ilk yazdigin mesaji oku ve dusun
-
hocam gayet güzel yazmışsın ama şöyle bir durum da war:
Türkiyede yaşıyoruz ve başımızda akp hükümeti var sana neden bu kadarda garip gelio anlamış değilim!
adamlar yakında Türkiyenin bayrağındakı kırmızı rengi yeşilde yaparlarsa hiç şaşırmam valla..
-
oull bence işi siyasete vurmamak gerekiyo, he evet bence de hiçbiri bu kadar fazla ve bu kadar açık yapmamıştı bu işi ama
o.ç.ler olduğu sürece az ya da çok açık ya da gizli hep olacak bunlar. Daha soğrusu o.ç.ler hep olacak ama biz uyuyup onlara fırsat verdikçe hep olacak.
İşi siyasete dökmeden konuşursak hem kavga etmeyiz hem konuyu anlar, verim alırız.
-
lan herşeyi siyasete çekmeyin be! ne saçma sapan konuşuyon bayrakmış yeşilmiş mormuş okuduğnuzdamı idrak edemiyonuz nedir?
-
bu adamı sevıyorum ulan :D
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------oull bence işi siyasete vurmamak gerekiyo, he evet bence de hiçbiri bu kadar fazla ve bu kadar açık yapmamıştı bu işi ama
o.ç.ler olduğu sürece az ya da çok açık ya da gizli hep olacak bunlar. Daha soğrusu o.ç.ler hep olacak ama biz uyuyup onlara fırsat verdikçe hep olacak.
İşi siyasete dökmeden konuşursak hem kavga etmeyiz hem konuyu anlar, verim alırız.
-----------------------------
valla hocam ben o yazıyı yazarken aklımın ucundan bir damla bile siyaset geçmedi sen nerden çıkardın anlamadım:)sadece aklımdan geçenleri yazdım
polemik yaratmayada niyetim yok walla hele bu saatte:)
-
oull bunu yazdı:
-----------------------------hocam gayet güzel yazmışsın ama şöyle bir durum da war:
Türkiyede yaşıyoruz ve başımızda akp hükümeti var sana neden bu kadarda garip gelio anlamış değilim!
adamlar yakında Türkiyenin bayrağındakı kırmızı rengi yeşilde yaparlarsa hiç şaşırmam valla..
hocam haklısında akp milleti kör mamullerle besliycek kadar salak değil.
anayasanın değiştirelemez maddeside kasıcağı için
şaşırıcak bi durum olamaz olmamalı -
hp32 bunu yazdı:
oull bunu yazdı:
-----------------------------hocam gayet güzel yazmışsın ama şöyle bir durum da war:
hocam haklısında akp milleti kör mamullerle besliycek kadar salak değil.
anayasanın değiştirelemez maddeside kasıcağı için
şaşırıcak bi durum olamaz olmamalı
zaten bayrak meselesi anayasanın ilk 5 maddesinden biri olduu ııcın yırtıyoruzyoksa eminim onuda yaparlardı
-
''Aklıma, başrollerini karadenizin mizahi karakterleri, Temel ve Dursun'un paylaştığı ünlü fıkra geldi...
-Durun lan orospu çocukları
-Beni tanıdılar sen kaçRepliği, birçok orusbuçoçuğunun tanınmasına sebebiyet verdiği için şerefsizliklerini göz göre göre yapmalarını sağladı. İlk ileti, birçok durumu özetler nitelikte. Söz konusu orusbuçocukları tanıdık ve hep aynı yüzler...
Orusbuçocuğunun kelime anlamı, annesi yüzünden bu damgayı yemiş özneleri tasvir ediyor olsada, gerçek orusbuçocukları; annesi bu yola düşmüş olmasa bile kendini orusbuçocuğu yapacak eylemi gerçekleştirmiş orusbuçocuklarıdır...