O. Cocugu
-
dikdatoraa bunu yazdı:
-----------------------------
anca burdan cak cak konuş başka bi bok yok sen ne biliyorsun ki sonra açlıktan ölürüz onada söversin senin gibi basit insanların yapabileceği daha fazla bir şey olamaz 1 saat düşünüp s.k.m.n filozofu gibi konuşur sonra dünyayı kurtardığını sanar başka bi bok yok!
-----------------------------:) yazdiklarim birilerine dokundu galiba
merak ediyorum cikip pazardan alis veris yapiyormusun sen ?
en son domatesin kokusunu ne zaman hissetmistin veya soyle cilek gibi kokan bir cilegi ne zaman yemistin ?
gerci sen tabakanin katmerli tarafindansin mutlaka en iyisini yemissindir. insan katmerli olunca en iyisini yiyor.
dikkat edin halk size daha iyi birsey yedirmesin.
ben bildiklerimi yazdim, embesiller gibi kufur etmek yerine bilmediklerimi yaz laf sok bana susup oturayim
ben kendi zikimin filozofuyum istiyorsan gel otur felsefe yapalim seninle
-
-
dikdatoraa bunu yazdı:
anca burdan cak cak konuş başka bi bok yok sen ne biliyorsun ki sonra açlıktan ölürüz onada söversin senin gibi basit insanların yapabileceği daha fazla bir şey olamaz 1 saat düşünüp s.k.m.n filozofu gibi konuşur sonra dünyayı kurtardığını sanar başka bi bok yok!
bu zehirli domates tüccarı olabilir o yüzden bu kadar zoruna gitmiş edepsizin. -
dikdatoraa bunu yazdı:
-----------------------------Hormonlu,genetigi değiştirilmiş ve kanserojen madde katkılı sebze meyve ile büyümüş bir neslin en nadide örneklerinden biri.Zaman ila beyin hücreleri bu katkı maddeleri yüzünden meteformoza ugramaktadır.Bu yüzden toplumun kan emicileri ile her alanda savşmalıyız.Yoksa çolugunuz çocugunuz da bunun gibi olur.
-
@underzero
iste bu yuzden sizler birer OROSPU COCUGUSUNUZ.
:|
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------dikdatoraa bunu yazdı:
-----------------------------:) yazdiklarim birilerine dokundu galiba
merak ediyorum cikip pazardan alis veris yapiyormusun sen ?
en son domatesin kokusunu ne zaman hissetmistin veya soyle cilek gibi kokan bir cilegi ne zaman yemistin ?
gerci sen tabakanin katmerli tarafindansin mutlaka en iyisini yemissindir. insan katmerli olunca en iyisini yiyor.
dikkat edin halk size daha iyi birsey yedirmesin.
ben bildiklerimi yazdim, embesiller gibi kufur etmek yerine bilmediklerimi yaz laf sok bana susup oturayim
ben kendi zikimin filozofuyum istiyorsan gel otur felsefe yapalim seninle
Under bu konuda gerçekleri söylemiş.. Bir köy modetesini ne zaman yedin? Yada o tadı biliyormusun sen? Burada büyük alışveriş merkezlerinde gördüğün o domatesler değil yavrum! Onlar görünüşte domates aslında birer ilaç deposu..Peki sen hiç köy salatalığı yedin mi? Hani böyle büyük alışveriş merkezlerinde olur ya koca koca neredeyse boyları yarım metredir! o değil işte. Onlar sadece görünüşte hıyar. Böyle daha yemeden buram buram kokusu geldimi? Ben şahsen o kokulara hasret kaldım.. Hiç ilaç kullanılmadan üretilen ürünlere hasret kaldım. Belki konu ile alakası yok bu yazdıklarımın belkide konunun en can alıcı noktası. Millet sırf para kazanmak için basıyor ilacı gübreyi vs vs. ehh bide şu var. Peki bu adam neden bunu yapıyor? E kardeşim o adamda ekonomik olarak bitik, vergi algı çok, fiyatlar fahiş... Bence ülkemde o. ç çok.. Under senin yazdıklarında yetmiyor, o sadece ufak bir parçası.
-
böylesini yılmaz özdil bile yazmadı!!!
:P -
bbencede haklı ve söyledği şeylerde gerçek olan şeyler
-
bu kadar sinirin sebebini anlamış değilim.nitekim bu orospuçocuklukları yeni değil..yıllardır yediğimiz ekmekler farelerin cirit attığı fırınlardan,eliyle skini,burnunu,taşşaklarını kaşıyıp yıkamadan yemek yapan doğuluların elinden çıkıyor.eyüp,rami gibi gıda,bakliyat,bakkaliye sektörünün can damarı olan yerlerde neler döndüğünü herkes çok iyi biliyor.konfeksiyon,fabrika,depolara yemek götüren catering firmalarının en ucuz menüyü yapıcam diye pazarlarda kalan çürük domates,küflü patates,kabak gibi hııyar vs..artık yiyecekleri satın alıp piyasaya sürmesini elbette bilen biliyor.şuruptan bal,talaştan pulbiber,boyadan şeker,süt tozundan dondurma yapan orospuçocukları herşeyi yapar.bize de bu bkları yemek düşer.hani hep diyorlar ya ekonomi süper.evet süper böyle para baronu orospuçocuklarına göre ekonomi süper.böyleleri bir kere paranın kokusunu almaya görsün birde cahil ve eğitimsizse annesini bile karpuz gibi sergi açıp satar.
-
dağdaki götverenlerden farkları yok işte ...