O. Cocugu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

evet acik acik yaziyorum,

3 kurus kar etmek icin bu milleti zehirleyen, bu milletin gelecegi ile oynayan herkese sesleniyorum ve acik acik sansursuz sekilde yaziyorum.

HEPINIZ OROSPU COCUGUSUNUZ.

belki anenizin babanizin bunda bir sucu yoktur, zira anneler kutsaldir hayatta ne yapmis olurlarsa olsunlar,

onlarin tek istedikleri evlatlarinin bu ulkeye faydali birer evlat olmalarini istemekti.

ama siz anne gibi degerli o insanlarin sizler icin yaptiklarini hice sayip

bahcesinden meyvesini kopardiginiz komsunuzu, cocukluk arkadaslarinizi, size okuma yazmayi ogreten ogretmeninizi, cikolata caldiginiz ve yakalandiginizda cikolatayi ucretsiz veren bakkal amcanizi, terlediginizde muslugundan su ictiginiz cesmeyi yaptiran hayir severi ve hayatinizda ne kadar iyi insan varsa

onlarin sizin icin yaptigini hice sayarak onlari zehirlediniz.

ve bunu yaparken 3 kurus kar etmenin hirsi gozunuzu oyle bir kapatti yaptiginizi gormediniz ve evlatlariniza iyi bir gelecek vermek icin onlari bu ulkeye faydali bir insan olmasi icin onlari en iyi okullara en iyi ogretmenlere gonderdiniz.

iste bu yuzden sizler birer OROSPU COCUGUSUNUZ.

bunun baska bir aciklamasi, baska bir tanimi yok.

bencilligin baska bir tanimi yok.

kendi evladinizi hayatinizi dusundugunuz kadar bu ulkenin guzel insanlarini dusunmediniz, bu ulkenin gelecegi olan diger cocuklari dusunmediniz.

yasam haklarina tecavuz ettiginiz icin, insanlarin gelecegi ile oynadiginiz icin, paranin herseyi satin alabilecegini dusundugunuz icin,

her seferinde bunun sebebini bozuk duzene atarak kurtulmaya calistiginiz icin ve her seferinde hakli oldugunuzu sandiginiz icin

siz kimsiniz ?

3 kurus icin avrupaya satamadiginiz meyveyi sebzeyi Turk halkina yedirdiginiz icin,
    3 kurus kar icin kimseye satamadiginiz kansorejenli mallari Turk halkina sattiginiz icin,
    3 kurus para icin ucuz olsun yine aliriz mantigiyla adi adi tibbi malzemeler kullandiginiz icin,
    3 kurus icin merdiven altlarinda halki zehirleyecek oldurecek urunler imal ettiginiz icin,
    kendinizin veya ailenizden birinizin yemeyecegi yedirmeye kiyamayacaginiz gidalari 70 milyonluk bir Aileye yedirdiginiz icin,

sizler evet sizler butun bunlari yapanlar

HEPINIZ OROSPU COCUGUSUNUZ

ve bunda annenizin babanizin hicbir sucu yok...

sevgilerimle

underzero

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

Under abi öncelikle seni tebrik ediyorum büyük bi cesaret ve özveri ile yazmışsın yazıyı.. Ve gerçekleri dolandırmadan söylemişsin helal olsun ! Bugün 3 kuruşa halkını satan kişi yarın anasınıda satar bacısınıda satar! sonrada gelir bize din,ahlak dersi verir !  Bunlar gerçekten OROSPU ÇOCUĞU !

Mortunes (sinan)

selam gençlik!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    under abi cosmussun hayırdır yaw

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    çok hit alır bu konu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    abi nekadar dolmuşsun :S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seriouserror
    seriouserror's avatar
    Erkek

bezdi millet artık.   under napsın?

SeRiousErRoR
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    under abimi fena sinirlendirmişler :|

[22817//kaanabak]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Bu ne şiddet, Aman Allahım Tüylerim Ürperdi, Helal olsun, Under Terbik ediyorum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=ekonomi&ArticleID=873868&Date=07.06.2008&ver=97

ve ben bunun gibi onlarca haber duydum

buda bardagi tasirdi. goz gore gore olduruyorlar bizi

bunun gibi insanlar(!) varken dusmana ne gerek var ?  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    sonuna kadar katılıyorum üstad sana düşüncelerime tercüman olmuşsun sağol.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    silinmemeli  ve haber duyularinin basinda yer almali kesinlikle.. :@

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 17915 Toplam Mesaj: 117